KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sanırım geçti artık vatandaşlık aktif oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 20 goldum var ortak arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 20 goldun için teklifim var. Msn adresimi gönderdim sana özel mesaj ile. Vatandaşlık farklı ülkelerde çalışmanızı engellemiyor. Sadece oy veremessiniz farklı ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mesajın gözükmedi biraz daha bekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ya günlük 16,7HUF alıyor gözüküyorum ancak çalıştığımda elime 15,5 fln geçiyor? acep bizim aga maaşlarda kesinti mi yaptı :S kesinti yaptığında da gözükmesi gerekmez mi? show all çalışanları diyore :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 devlet, vergiler vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 vışşşş hiç aklıma gelmedi vergi olayı ha (: eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bu ne is anlamadim. gittim grain sirketi aldim. grain miktari yuksek olan bi regionda actim sirketi. daha sonra 5 level 1, 1 level 2, 4 level 0 adam aldim. bugun hepsi calisti nerdeyse, topu topu 1 grain uretmis sirket. ne is ? 0.50 mi ne zaten grainin tanesi. benmi yanlis bisi yapiyorum, varmi yardim edicek bisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Sadece levelları önemli değil. En önemlisi çalışanlarının wellness'i. Yani 4 lvl bir çalışanının wellnessi 30'lardaysa 0.0.. küsüratlı üretim sağlar. Wellness'i +80 adam bulman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 level 5 ten önce savaşma/hospital/heal olmadığı içinde o adamların wellnessi baya düşük kalcaktır düzenli savaşıp heal olana kadar, ben hep 40 larda falandım o lvllarda daha üste çıkmıyor yane zate :p nuda çok düşük üretim demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 arkhadaşşş ne oyunmuşş !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 DRaGoN_SLaYeR ekleyin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben hala anlayamadim nasil kar edecegimi. max productivity icin 9 kisi diyo, skill level 2 alsam adamlari en az 54 huf odicem gunluk. benim bu hesaba gore gunde 100 adetten fazla grain cikarmam gerekiyo ki 45 hufa satip cok buyuk zarar etmiyim. benmi biyerde yanlis yapiyorum ? bakiyorum 5 kisi calismis ama topu topu 1.75 urun uretilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 adamlar greve başlamıştır olm. koca göbekli paragöz patron seni..anca nasıl kâr etcem diye düşün..hiç o adam da aç mı açık mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 @disap,abi bak senin icin işten ayrıldım sirketinde calısacak yer yok abi şimdi bos bos takılıyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Disappear said: ben hala anlayamadim nasil kar edecegimi. max productivity icin 9 kisi diyo, skill level 2 alsam adamlari en az 54 huf odicem gunluk. benim bu hesaba gore gunde 100 adetten fazla grain cikarmam gerekiyo ki 45 hufa satip cok buyuk zarar etmiyim. benmi biyerde yanlis yapiyorum ? bakiyorum 5 kisi calismis ama topu topu 1.75 urun uretilmis. insanların maaşını ürettiklerine göre vereceksin. Mesela şuan çalıştığım şirkette adamım uygulaması şöyle: q1 silah diyelim 6 huf, benim üretim şuan 15 civarlarda falan olması lazım buda 3 tane silah demek. adama 18 huf kazandırıyorsam bana 13-14 huf civarı maaş ödüyor. birde skilli 3 üstü ve +90 wellnesslı işçiler lazım sana eğer yüksek kazanç istiyorsan. yoksa zarar edersin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 1-2 aylık oynama süresinden sonra birde şirket kuralım dedik ama bu gidişle pek uzun soluklu olamayacak gibi şirket. O yüzden paticiktekilerden yardım bekliyorum, şu an resmen işçi bulamıyoruz ve wellnessı yüksek olan arkadaşlar varsa http://www.erepublik.com/en/company/ytu-makina-195920 bir yardım edip bizde çalışabilirler mi. Maaşlar uygun eğer sorun olursa arttıradabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Disappear fasikül fasikül Patronun el kitabı yazdım 2 sayfa geride. Okusana yaf. Bu dediklerimi yap en az benim kadar kalantor ve koca göbekli godoş olur çıkarsın merak etme :D Özel mesaj at bana oyun içinde şirketin için yardım edeyim sana. Shufta veya Nox Corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 o değil de bugün wikide şeyi gördüm lvl15ten lvl16ya geçersen 5gold mu veriiler ödül olarak? doğru mu anlamışım 16tan 17ye geçerken fln da öle sonra 20ye geçerken fln da 10gold sonra sonra da 15gold her level için negzel ya ev alma planlarıma bir adım daha yaklaştım ancak şimdi şunu düşünmekteyim çalışıyorum negzel para kazanıyorum, bu paraları biriktirip ev kasmak mı daha önemli yoksa, aldığım parayla max silah alıp max damage vurmaya çalışmak mı daha önemli? siz ne dersiniz teşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Ev alacaksan biriktireceksin 20-30 gold Q4 veya Q5 ev almalısın. Çünkü ev fazla satılan bişey değil. İleride ev ihtiyacın dahada büyüyecek. Bu sefer onlar içinde para yetiştirmeye çalışacaksın. Benim yaptığım şu anda heryerde savaş var. Türkiye dahil. Sabah giriyorum oyuna train diyorum. Sonra savaşa girip 50 küsüre kadar indiriyorum wellnessi. Sonra heal diyip 100 wellness yapıyorum. Work diyorum. Günlük işim bitiyo hesaptaki. Ekmek yemeyeli 1 ay oldu bu olay sayesinde. Silah almanıza gerek yok str kasın. Level 15 im ben rankım Liutennant olmaz üzere yarın olur. Zaten bireysel olarak Mareşallik kasılması imkansız. 1000 lerce gold lazım onun için. Sen sadece str ni kas ilerde orduya morduya girersin onların verdikleri silah ile mareşallik kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Burax TR'de çalışıyorsan eğer orda kazandığın maaş ile gold alıp şirket kurman yada ev vs. alman imkansıza yakın malesef ki. Macaristan'a göçtüm şimdi kasıorum 3 günde 2'ye yakın gold kastım. 20 gold'um olunca şirket aççam işallah tüyoları da aldım Nerowarden'ın yazısından :) Biriktiriyorum şimdilik para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 @Nerowarden Bu ikinci seviyeye çıkartmak için kaç gold gerekiyor? Land şirketi açma hayallerim var şu anda, ancak onun yerine CG'de maden de açabilirim diye düşünüyorum ardından bi silah şirketi patlarım gibi geliyor bilmiyorum napsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 q2 için 20 gold q3 için 50 gold gerekiyor. Katlanıp gidiyor 500 gold sanırım tam emin değilim toplam maliyeti q5 in. Yamuluyoda olabilir hesaplamadım. Her ülkenin lisansı ayrı ayrı alınıyo ve onlarda 20 gold tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 selam, süper sıkılan bir insan olarak bu oyuna da başladım, nickim rynrifenelefys, paticik grubu filan varmış galiba, eklerseniz nestle gofretimi sizinle paylaşabilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Pati grubu yokta şoyle bişey var. [email protected] Ekleyin msn e sohbet edelim iletişelim. Belki yardım bile ederiz yani :D Ha ultra über sıkılıyosan bu oyun seni yeterince teselli etmeyecektir. Çünkü tam bir hard core oyun düşmanı bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar