Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izlemeyenler ve bu ülkeye şeriat gelmez diyenler için f.gülen videoları

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Horizon said:

Şeriat gelicek diye bağıranlar, Arkadaş buyrun gelsin de , felaket tellallığı yapan duygu sömürücülerinden kurtulalım.

şeriat gelmez, bu ülkeye uğramaz, biz şeriat ülkelerinden çok farklıyız diyenler:

A) Şeriat'ın ne olduğunu bilmiyorlar. Şeriat'la alakası olmayan ülkelere de şeriat'ın geldiğini bilmiyorlar. Mollaların ahlak bekçiliği yapmak için yanıp tutuştuğunu görmüyorlar. Şeriat'ın "hadi tüm yasaları değiştirelim, şeriat'a geçelim" şeklinde olacağını sanıyor, bu tip şeylerin adım adım gerçekleştiğini bilmiyorlar.

B) Aslında bunların hepsini çok iyi biliyorlar, ama o durumun işlerine yarıyacağını düşünüp takkiye yapıyorlar.

C) İkisi de değil. Şeriat olma ihtimali bile umurlarında değil. Çünkü yurtdışında evleri var, herhangi bir durum olduğunda anında yurtdışına kaçma imkanları var. Bu yüzden yaşadıkları yerin durumunun geleceği önemsiz bu kişiler için. İster şeriat gelsin ister monarşi, atlar uçağa gider diğer ülkeye.
Sosyal ağlarda paylaş

Şeriat gelsin mi: Gelmesin kötü bişey.

Şeriat gelir mi: Belki gelir. Yine de dikkatli olmak lazım.

Feto şeriatı getirir mi: Getirmez. Fetonun işi şeriatla değil. Gayet de islamı bozmak isteyen bir adam feto. O yüzden tüm dünyada barış insanı, dinler arası diyalog elçisi vs. diye biliniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha öncede bi arkadasla beraber izleyip ordaki insanların acınası haline kahkahalarla gülüp geçmiştim yine aynısı oldu.Yazık valla insanlar bunun gibi bi insana hele ki islamiyet adı altında inanıp hayatlarını bu adamın çıkarları için harcıyorlar.

Ben bu adamın cemaatinin dershanelerinden birinde hazırlanmıstım össye 6-7 sene önce ozamanlar arkadaslarla aramızda fetocan die geyik yaparken bi hocamız duymustu bizi adam resmen sinir krizine girmişti.Ailesinden birine agza alınmıcak laflar etsem o kadar sinirlenebilecegini sanmıorm bu adamların.Böylesine kolpacı,din üzerinden duygu sömürüsü yapan bi insana bu kadar içtenlikle inanabilmek,bu kadar saygı duyabilmek nasıl mümkün anlayamıyorum.

Seriat meselesine gelincede miletimiz malesef bıçak kemige dayanmadan harekete geçme özelligine sahip bi millet degil tarihten yorumlayabildigim kadarıyla;ne zaman ki bıçak kemige dayanır işler içinden çıkılmayacak bi hal alır ozaman bi kıpırdanma bi silkiniş olur.Bu ülkeye hiç bi şekilde seriatın gelebilecegine inanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...