yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Ulan dünde mmorpg.comda vardı konusu her seferinde tranny diye okuyorum onu noluyoruz oluyorum bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 dragonların lgbt mücadelesini anlatacakmış oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 5th edition is coming http://cdn.escapistmagazine.com/media/global/images/library/deriv/679/679491.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 oyun yuklemeye değer mi 2 hafta gunde 2 saat harcatcak bişi arıyourm kotayı bosuna harcamıyım deymicekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 BonePART said: oyun yuklemeye değer mi 2 hafta gunde 2 saat harcatcak bişi arıyourm kotayı bosuna harcamıyım deymicekse Değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 her akşam oyundayım net level 25 oldum çok zevkli yahu... ama bir Türk guildi yok mu acaba girebileceğim?Yok mu oynayAN PATİLER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Vulcan da farklı bir nişi dolduruyor forumda, pek kimsenin oynamadığı ve Paticik çe çok beğenilmeyen MMO ları hypelamak ya da savunmak. Her işe uygun insan var nihayetinde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 aslında öyle gibi gözüksede ..değil yahu, mesela warthunder da oynuyorum gayet beğeniliyor... heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Oynayan var mı yeni başlıyorum hizmetkarınız olurum ayakkaplarınızı silerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 bende başlayayım diyorum da, günde 1 saat falan takılarak bişeyler yapılabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 günde 1 saatle çok şey yapılır bende çoğu zaman öyle yapıyorum zaten.. casual için çok güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 dün itibariyle module 4 geldi yeni ırk (dragonborn) ve yeni class (scourge warlock) süper olmuş ... official details warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Varsa oynayan ekleyebilir beni @Smoic olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 level 60 oldum boon kasıyorum şu anda,Türk guildi de buldum gayet zevkli gidiyor,@vulcanlionheart ekleyen olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ARkadaşlar free mi bu oyun, free değilse nereden alıcaz ne yapıcaz? Bir tutorial var mı oyunla ilgili, öğrenelim filan? Ben monk (kung-fu cu tarza) yapmak istiyorum çok ezilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 oyun tamamen free,oyun içinde tuto var zaten hemen öğrenirsin birşey yok... gerçek parayla alabileceğin şeyler tamamen görsel...zen satın alarak alıyosun onları da.. ps : monk yok ki oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Abi bu open-world rpg değil mi, görevli mörevli.D&D neverwinter neyince ben forgotten realms anlıyorum.Setting'de o olması lazım??? Hangi classlar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 http://neverwinter.gamepedia.com/Neverwinter_Wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 d&d evet ve faerun da geçiyor.. ama class olarak great weapon fighter control wizard trickster rogue hunter ranger scourge warlock devoted cleric olabilirsin ,bunların da içlerinde kendi classları var farklı treelere giderek oluyorsun onları da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bingildak said: http://neverwinter.gamepedia.com/Neverwinter_Wiki İş yerindeyim game olduğu için açamıyom bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Vulcan_Lionheart said: d&d evet ve faerun da geçiyor.. ama class olarak great weapon fighter control wizard trickster rogue hunter ranger scourge warlock devoted cleric olabilirsin ,bunların da içlerinde kendi classları var farklı treelere giderek oluyorsun onları da .. Püh lan monk koymamışlar yıkıldım şu an. Ranger ve rogue'un buildleri nelerdir örnek verebilir misiniz?(trickster deyince wizard/thief anlıyom bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 http://mmominds.com burdan bakabilirsin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Abi class olarak çok sınırlı bu özelliği beni soğuttu, adında neverwinter ve D&D olan bir oyundan daha fazlasını beklemek normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bence yeterli class sayısı, çünkü her classın zaten 2 hatta 3 buildi oluyor,ayrıca boonlarda var farklılık yaratmak için...bir sürü farklı setup yapabilirsin, eğer D&D seviyorsan bu oyunu denemeden geçme derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Abi deneyecem şu an için oyunda eksik kalan 3 class gözüme çarptı. Bard ki bence çok önemli değil ama çeşitlilik olurdu. Monk ki benim favori karakterimdir olmamasına üzüldüm. Ninja stili dolaşırım normalde. Son olarak da druid.Druid gibi hunter oynanabilir aslında ama druidin o shapeshift özellikleri falan yok. GEne de ilginç bi oyun gibi duruyo bari iletişime geçelim de noob olan bana yardım edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar