cemss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Arma said: cemss said: topicdekileri anlatıyor http://shakashawshow.files.wordpress.com/2009/06/hobbit_feet1.jpg bunun boy max 1.20 dir. hobbit lan bu. fark ettiysen resim boydan çekilmiş değil.ayakları kast etmiştim...bozdun abi açıklattın abi of be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 196 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bugun istinye park adidas dan 49 numara aldım hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 182 42-43-44 arası değişiyo kalıbına göre,sizdeki kalıp nasıl bi kalıptır hayal bile edemedim.Ayakkabı değil mübarek,çocuk mezarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 189 45-46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Masticore said: NoTwisT said: Holy said: bu arada boyla ayak boyunun direk bir oranı yok. öyle olsaydı benim 1.72 boyumla 45 numara ayakkabı giymem açıklanamazdı. Fizik yasalarina gore senin devrilmen imkansiz arkadasim. Boyun kadar ayagin var. oha 1.72 45 nedir yuh benim 1.80 42.5 geliyo ayagımı 1.74 44 numara .Normali budur bence.Dengeli olacan iyi yüzecen.Artıları çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ehey maşallah iyimişsiniz ben 44,5 numara ayakkabı vuruyo diye değiştirmeye gittim bugün utanaraktan sfd sonra 45 aldım 45,5 yokmuş. bu da vurcak gibi inşallah vurmaz :(( Hiç iyi değil bence büyük ayak olayı ya Bu arada bu nike adidas vs. büyük spor ayakkabılarının kalıpları biraz şey oluyor yani 1-2 numara kafadan fazla anca uyuyor. 45 numara olduğumu sanmıyorum hiç yani :p 1.83/44 diyelim. En standart adam benim kilom da 73 felandır. Allah bozmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Helcaraxe said: bugun istinye park adidas dan 49 numara aldım hehehene aldın, çok modelde var mıydı ? gitmeye üsendim simdi oraya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Longshanks said: 196 45 abi ne gezel numara ya. 192 48 çüş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ayağı büyük olanın... kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 istinye park / adidas'ta 47/48 bi kaç güzel model var. Koşun. bir de scooter'da güzel bi ayakkabı buldum. Onda da bulunuyor 48. İstinye Park'tan şunu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 fizban said: Helcaraxe said: bugun istinye park adidas dan 49 numara aldım hehehene aldın, çok modelde var mıydı ? gitmeye üsendim simdi oraya kadar. adidas samoa aldım çok güzel http://i.shoebuy.com/pi/adida/adida73016_24027_lg.jpg aynen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 140'tı galiba o. pahalı geldi almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bana koşu ayakkabısı lazımdı mecburen nike aldım bunla koşulur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 AYAA BÜYÜK OLANIN.... oh bekle! o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ShadowFax said: 140'tı galiba o. pahalı geldi almadım. valla benim adidas stan smithler artık yırtıldığı için aldım. zaten tek ayakkabım vardı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Amerika. eastbay.com Türkiyeye gönderiyorlar. Birkaç ayakkabı alırsanız shipping de ucuza gelir. Ben ödemeyi amerikan kredi kartı ile yapıyorum, fakat türk kredi kartı kabul etmezlerse western union check falan kabul ediyorlar. Zaten arayıp bu kredi kartını kabul etmedik, nerdesiniz parayı nasıl göndermek istersiniz falan diye soruyorlar. Çok kolay ve amerikanın en çok kullanılan spor sitesi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karlmalone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 merhaba beyler... aynı sorun bende de var 48 numara giyiyorum fakat bende nedense o kadar sıkıntı olmuyor meşhur bir site var bilmiyorum site ismini söylemek yasak mı reklama mı girer ama o siteden alıyorum ben sürekli 49.5 bile var. 48 seçeneğine gelince 100 den fazla alternatif sunuyor size. kredi kartı ile en geç 2 günde evinizde. tek sorun markalar hep aynı nike adidas tigerlar 160 tl den başlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Holy said: bu arada boyla ayak boyunun direk bir oranı yok. öyle olsaydı benim 1.72 boyumla 45 numara ayakkabı giymem açıklanamazdı. ehah aynı durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 herkes boyunu ve ayak numarasını yazmaya baslamıs eyvah bunun sonunu iyi görmüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 155 55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 selam asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hah kadıköydeki yer beni yarı yolda bıraktı 49.5 veya 50.5 ayakkabı bulabileceğim istanbulda nereler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 İstinye Park. Her çeşidinden bulabilirsin, en azından spor ayakkabı gördüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 biraz açarmısın hiç gitmedim ve gidip oraya sorduğumda en fazla 46 var lafını yemek istemiyorum. Gördüğün ayakkabıalr büyük numaramıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar