mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 pasaport uzatmak için dün ögleden önce kadıkoy emniyet müdürlügüne gittim sıra bile alamadım bugun alırım umuduyla 7 de kuyruga girdim (giriş kuyrugu 100 metre filandı) girmeden önce bi adam çıkıp sıra verilmiyo bitti dedi haydaa orda bi yazı vardı her ilçe emniyet müdürlügü veriyo diye kalktım bostancıdan adalara(büyük adada müdürlük) gittim 10 dk da işimi hallettim yarın öglen gel al dediler hatta direk bostancı vapurunu beklerken bi saat de bisiklete bindim sonuç: pasaport işiniz varsa gogo adalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Vatandaki emniyet müdürlüğünüde kullanailirsiniz eğer avrupa yakasındaysanız. İki üç kere uzattım orada farklı pasaportları işlemlerim 5-30dk arası değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bende kartalda yaptim walla pasaport uzatmayi 8 30 da gitim direk hallettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 eyvallah tavsiye için. büyük hayra geçti. bağlı olduğum ilçe dışında alamazsam, evini basarım ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yok alırsın farketmez. geçen sene göztepede oturuyodum 2 gün arka arkaya gidip ordan alamayınca maltepeye gittiydim bende. zırt diye bitmişti işim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kadıköy ilçe emniyet müdürlüğü öyle, numara kalmıyor. Insanlar yamyam gibi 6:30'da sıra giriyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ractamainus said: eyvallah tavsiye için. büyük hayra geçti. bağlı olduğum ilçe dışında alamazsam, evini basarım ama! alıyosun göztepedeyim ben gayet de aldım yanlız şu parmak izi alma olayı faşistlik bildigin fişliyoalr bizi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Başlığı görüp de pasaport yeniletmek için yapılması gerekenler konusunda bilgi almak isteyen vardır belki. Zamanında ekşi sözlüğe yazmıştım işim düşünce, ayrıntılı şekilde yazdım, yardımcı olur umarım http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=pasaport+yeniletmek%2F%40rewendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bende 3 gündür ankarada pasaport almak için sürünüyorum... ciddne rezil bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar