Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dogru olabilir mi ?

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Milliyet Gazetesi spor yazarı Mehmet Demirkol’un ‘Menacerlik nedir’ başlıklı yazısında ortaya attığı bir iddia, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Demirkol, “Oyuncu menacerler var. Misal, Fenerbahçe’de oynuyor, Galatasaray’da futbolcusu var. İkisi de büyük yıldız hem de... Çok büyük hem de... Başa bir adam koyuyorlar, patron gözüküyor. Fenerbahçeli yıldız, Galatasaraylı yıldızın geleceğinde söz sahibi oluyor” sözleriyle büyük bir polemik yarattı.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Demirkol’un sözünü ettiği menacer Emre Belözoğlu, futbolcu ise Arda Turan... Menacerlik şirketinin başında Ahmet Bulut gözüküyor. Perde arkasındaki gerçek sahiplerinin ise Emre Belözoğlu ile Okan Buruk olduğu belirtiliyor.

Ahmet Bulut’un adına kayıtlı gözüken menacerlik şirketinin futbolcuları arasında bulunan isimler ise hayli ilginç. Fenerbahçe’ye yeni transfer edilen Bekir İrtegün, Galatasaray’ın talip olduğu ve Fenerbahçe’nin de şimdi devreye girdiği Manisa kalecisi Ufuk Ceylan, Batuhan Karadeniz, İbrahim Toraman, Hakan Balta, Rüştü Reçber vs... Akla şu soru geliyor, o zaman bu ve daha fazlası Emre Belözoğlu ile Okan Buruk’un futbolcuları mı oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Kaka, Madrid'e gitmiş ya,

asıl şey doğruysa "Milan'da çok mutluydum ve gitmek istemiyordum ama takımın geleceği için bu paraya ihtiyaç vardı" diyip takımdan ayrılması,priceless diyorum

Bildiğim kadarıyla doğru o. Bu konuşmasını canlı izlemedim ama daha önceki röportajlarında hep mutlu olduğunu artık paranın 2. planda olduğunu falan söylüyordu. Aslında Man City transferi de gerçekleşirdi geçen sene ama biraz gurur yaptı orda Milan ve Kaka sadece paranın herşey demek olduğunu kabul etmediler :D

edit:Bir futbolcunun menejeri olmak seni o futbolcunun sahibi yapmaz. İstediğin gün kovabilirsin menejerini =)
Sosyal ağlarda paylaş

Los Galacticos 2 diye adlandırdıkları projeyi yapıyolar işte.

Casillas

S.Ramos Pepe Albiol Marcelo

X.Alonso

Ribery D.Silva

Kaka

C.Ronaldo D.Villa

R.Madrid'in şu andaki hedef kadrosu. Hollandalıları zaten komple yolluyorlar, Huntelaar ve Van Nistelrooy'un gitmesiyle hava etkinliğini tamamen silip yerden oynayan teknik takıma dönücekler. Sneijdermiş Van der Vaart'mış falan sildiler, bi tek arada Robben'e yazık oldu o kaynadı.

Transfer için geriye Albiol, Xabi Alonso, C.Ronaldo ve Ribery kaldı sadece.

Liverpool kadro daraltmaya gidiyor, kriz etkiledi o yüzden zor olsa da Xabi Alonso gelir gibi, Ribery Bayern'den ayrılmak istediğini açıkladı, Albiol'ü zaten alırlar. C.Ronaldo kaldı sadece zor transfer.

Ha bir not daha, eski Galacticosta 30larında Zidane, R.Carlos, Makalele falan gibi adamlar vardı.

Şimdiki Galacticosun yaş ortalaması 25'lerde, daha 30una yaklaşan oyuncu bile yok, başarabilirlerse Barcelona'ya rakip olabilirler bu sezon.
Sosyal ağlarda paylaş

Edit: Araya mesaj girmiş. Yanlış anlaşılmasın mesajım kermit'e;

Yok artık :)

Tamam antipatik futbolcu ama bu kadar ezmeyin C.Ronaldo'yu. Higuain daha dünkü çocuk. Dünya üzerinde Higuain'i C.Ronaldo'ya tercih edicek t.direktör bulamazsın pek

Bi de şu var dediğin gibi daha çok iş yapsa bile (ki yapmaz bence) R.Madrid için önemli olan veriminden çok ismi :)

* * *

Robben'in harcandığını ben de yazdım zaten, yazık oldu. Diğer hollandalıların yanında yandı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Edit: Araya mesaj girmiş. Yanlış anlaşılmasın mesajım kermit'e;

Yok artık :)

Tamam antipatik futbolcu ama bu kadar ezmeyin C.Ronaldo'yu. Higuain daha dünkü çocuk. Dünya üzerinde Higuain'i C.Ronaldo'ya tercih edicek t.direktör bulamazsın pek

Bi de şu var dediğin gibi daha çok iş yapsa bile (ki yapmaz bence) R.Madrid için önemli olan veriminden çok ismi :)

* * *

Robben'in harcandığını ben de yazdım zaten, yazık oldu. Diğer hollandalıların yanında yandı işte.

higuain dediğin daha çok ekmek yiyecek dediğin adam
zamanında ispanyada rauldan vazgeçemeyen insanlar varken
raul ispanya kadrosuna alınmadı diye olay çıkaran insanlar tarafından
raul mu higuain mi anketinde higuain demişlerdi bunu belirtirim.
ve ses getirme demişsin nistelroy sakatken roben ve higuain den başka ileride adam gibi iş yapan kim vardıki madridde.
işten çok isim demişsinde eminim real madridde çok sıkıntı olacak bu benim düşüncem senin düşüncenede saygım var tabi.
herkes zaten buraya düşüncesini güzelce belirtsin diye açılmış
ama gel görki şöyle arkadaşlar varken
şekil 1A
raistftw said:

Kermit bi yol al yaa :D

bu arkadaş daha yorum yapmasını bilmiyo mesela. varsa bi yorumun yazarsın
"bi yol al yaaaa" bi yorum mudur futbolla ilgili ? ben burda c.ronaldo yada higuain ile ilgili hiç bişi görmedim. zaten senin gibilerlede bu laftan sonra futbol tartışmak anlamsız olur o yüzden yazdıklarını okumamaya dikkat edicem.

şekil 2A
catlikethiief said:

kermit the futbol cahili

diğer adamın kopyasımı bu yoksa ?
yada anlaştınızmı ? senin ne kadar futbol cahili olduğunu herkes bilir
sen daha senelik olayı sırf zevk almak için videosunu garbage e açıp altınada "zhuahuauhahuahu" diye mesaj atan kişi değilmisin ?
sonra insanların tuttuğu takıma ilk başta hakaretli mesaj yazıp sonra lafının arkasında durmayarak editleyende sen değilmiydin ya ? benmi yanlış biliyorum
pardon senide dikkate almıyorum bundan sonra çünki mantıklı bi yorum değil. mantık sizden uzaklaşmış baya görünüşe göre
cya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...