Norak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 3-4 ay boyunca hep yatarak x-box oynayıp forum troller misiniz?http://www.popsci.com/military-aviation-amp-space/article/2009-06/pillownaut-stays-bed-sake-science NASA needs more volunteers for its bed-rest study, which helps doctors understand what a lack of gravity does to the body. You can earn $160 per day (4800$ a month), plus all travel and lodging expenses subjects get paid to play Monopoly, watch movies, and catch up on reading, and they get a massage every other day, evidently they will provide with some gaming console or a laptop for entertainment.https://bedreststudy.jsc.nasa.gov/Bedrest.aspx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 amerikan vatandaşlığı istemese düşünmeden başvururumdum. yazı hakkaten yatarak geçirdim derdim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 3 ay yatılır mı lan jöle gibi olursunuz sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ahayh :ÇD iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 %8 e kadar kemik kaybi ongoruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ah be! adadaki mükemmel işten sonra bu mükemmel iş de gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben bunu bedava yapıyorum lan zaten şuanda başvurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ardeth said: 3 ay yatılır mı lan jöle gibi olursunuz sdfd cidden, ben böyle 3 aydan fazla yatmıştım. sonra aylarca fizik terapi gerekti. 1600 bile verseler çekilmez o eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Poponuzda yara açılır mazallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 arada kalkiyosundur ya, olur mu oyle sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yer çekimiyle bunun ne alakası var anlayamadım. bi de adamı tam da yatırmamışlar, ayaklara yük biniyor. biter o dizler 2 haftada zaten, deney son bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 oyle degilmis, kafa asagida kalicak sekilde yatiriyolarmis, yani ayaklardan kan cekilip kafada toplaniyomus filan, bu da yercekimsiz ortam etkisi yaratiyomus goya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kaslar direk atrofiye uğrar değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 terapi parasini da veriyolarsa olabilir, hele bu issizlik zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ulan ne fakir adamlarsınız, 160 doları ben NASAya vereyim de eve astronot yollasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 huun said: yer çekimiyle bunun ne alakası var anlayamadım. bi de adamı tam da yatırmamışlar, ayaklara yük biniyor. biter o dizler 2 haftada zaten, deney son bulur. abi işte vücudun ekseniyle paralel bir eksende çekim kuvveti hissetmeyince ne oluyora bakıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 uzayda olsa yapardım, ama ordada internet yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ginaly said: ulan ne fakir adamlarsınız, 160 doları ben NASAya vereyim de eve astronot yollasınlar. AHHAHHAHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yalnız bunlar 3-4aylık süre ile nereye gitmek için deney yapıyorlar... mars desen 2sene falan sürüyor.. en yakın uzay benzincisine gidip gelicekler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abicim mumkun olsa ben yaparim zaten canavar gibi wow oynarimda tek i soru war hic bi yerde yazmayan nreye tualet yapiyosun altina bez bagliyolarsa hayatta bulasmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 cok sacma geldi bana astranotlar kozmonotlar aylarca kalıyo zaten uzayüslerinde ala bilmiyomuyuz nasıl soncları olduğunu, ayrıca değil 3 ay 50yıldır yatan ısnanda var(dı öldü sonuncusu sanırı) yenımı akıllarına gelmiş, gidip komadaki insanlara baksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 arkadaşım! tezgahı kapatma! yayılıyoruz görmüyon mu? hem ne oynuyon ekmek paramızla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hey allam, bilim sizin neyinize lan. sinayi gonderelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ya cuce cekil git biz yatariz abi sen bakma bu herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yok abi, kapattim turklere deneyi, siz sumugunuzle oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar