fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ne var lan. rakı içerken ne dinlicez olm. black metal dinlemicez heralde. ha dinlemişliğim de var da güzel olmuyo yani. bak mesela arkada çalan şimdi dinlenebilir. ajda pekkan - tanrı misafiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 TSM! olum çalışmadığınız yerden vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 TSM yi bana soracan adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Laraken said: KENAN DOĞULU YILDIZ TİLBE NE LAN AYI? iyidir iyidir çakkıdı yok listede zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ayı banaydı. üstüne alınma sen sdfskjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ov yee maaaan! lan her türlü trip şarkının gideri var rakı içerkene. şaka yapıyorum. yapmıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 CapN said: Laraken said: KENAN DOĞULU YILDIZ TİLBE NE LAN AYI? iyidir iyidir çakkıdı yok listede zaten, saa demedim üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ne var olm alla alla. cengiz kurtoğlu da dinlerim ben yeri gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 TUTMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hatta geçen güllü dinledim. oyuncak gibi. güllü. kaç kadehten sonra olduğunu ve youtubeda oraya nası geldiğimi hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 lan ben cilayı çakacak kıvama geldim sen hala bunu dinlerim bunu yaparım. icraat yok olum dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 fede said: ne var lan. rakı içerken ne dinlicez olm. black metal dinlemicez heralde. ha dinlemişliğim de var da güzel olmuyo yani. bak mesela arkada çalan şimdi dinlenebilir. ajda pekkan - tanrı misafiri Ajda Pekkan - Oldur Ama Aldatma buda gider arada bayıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ahahah ortam yok. zaman yok. afiyet olsun benim yerime de iç sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 fede said: ne var olm alla alla. cengiz kurtoğlu da dinlerim ben yeri gelince. cengiz zaten kral lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 tamam lan bi duble de senin için öldürem. bak kimseye yapmam bunu ölecem lan ahuahsadfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 rakı içerken erkan oğur tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yeri geldimi cengiz de dinlenir, müslüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 o zaman içme olm. ben de kusarım şimdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kermit said: rakı içerken erkan oğur tavsiye ederim. offff. içmiyom ama açayım bi. bi de çayı ısıtayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kermit said: rakı içerken erkan oğur tavsiye ederim. benim liste öldürür erkan oğur süründürür sakat iş o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 abi erkan oğur demeyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 erkan oğur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Şimdi desek etkisi olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 uzo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar