RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 durum ciddiyse bişiler yapalım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 nasreddin hoca bir gün pazarda geziniyormaktadır, arkadaşı yanına gelmiş demiş ki: - hoca hoca yaw nasılsın, dün gece sizin ewden bir ses çıktı o da nesiydi ? - yaw sorma bizim hanımın pardesüsü merdivenden düştü... - etme be hoca bir pardesü böylesine ses çıkarır mı ? - be deyyus anlasana... içinde biz de wardık... anladın mı ? çaktın ? ortam yapıyorduk oğlum. - e hoca sen de ipe un sermişsin. eki eki eki... - seriyoruuum... sereriiim... demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Polise netten ihbar etsek mi yahu ? Kazım bak iş ciddiye biniyor :) Geceyi karakolda geçirmek istemezsin herhalde. ( hadi çık şakacı seni :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 nerdne bulcanız abi adamı. var mı tanıyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 flaş flaş flaş pc başında ölü bulunan kazıma gaz verenler bulundu ölmeden önce paticik adlı siteden bi grup insanın kazımın beynini yıkadığı ve onu intihara sürüklediği belirlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kimin feykiymiş söyledimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ip den bulsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Flassh said: kazım bırakma bizi colugunu cocugunu düşün hayırsız karısı gibi konuştun he :D sdfgsxzc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Netten ihbar edince polisler bulamaz mı ? Bulurlar ya adamlar neleri buluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 gök yeleli bozkurt ip den ismi numarayı falan ifşa ediodu atsızcılarda. nası yapıo öle yasak değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bişi dicem de 8-9 tablet cidden çok fazla. şaka yapmıyorsa vahim yani. şaka yapıyorsa da vahim. hertürlü vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Babalar ben tırsıyorum siz yapın : http://www.egm.gov.tr/onlineihbar.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi geri dön karı istiyorsan karı kız istiyorsan kız erkek istiyorsan erkek bulalım ne istiyon lan ibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 beyler biriniz arasın polisi desin böle böle ipsinden adresi çıkarılsın gidip bakılsın ben yatar yarın haberleri alırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bella said: bişi dicem de 8-9 tablet cidden çok fazla. şaka yapmıyorsa vahim yani. şaka yapıyorsa da vahim. hertürlü vahim. agreed , bisiler yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben ihbarı bastım valla eve baskın yapmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kazım öldün mü yiğidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Flassh said: ben ihbarı bastım valla eve baskın yapmasınlar Bende bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kazım kazım öldi mü? ıssız acun kaldı mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oha kazım gebermen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Kazım ölmezsen gözümüze gözükme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hay aq pişman ettiniz ne ihbarı ya uyuyorum biraz hadi cya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Böyle ilgi açlığına gerek yok. Mal gibi ölecekseniz de kendi kendinize ölün, komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 olmuyo kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kazım said: hay aq pişman ettiniz ne ihbarı ya uyuyorum biraz hadi cya ihbar ettim 3 kere ben yandın bro kusura bakma kafana sokcaklar jobu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar