Farinal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bu sdfsdfsds yada sdffdgfdfdg şeklinde gülüşler ilk nasıl çıktı lan ahahahaha dan nasıl sfdsfsfdfd olduk yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sadfs neyse , ben ultimadan kapmıştım ilk de, bi de şimdiki ergenler qweqweqweqwe diye gülüyor of içim bi kötü oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ultimada kapmıştım bende, rasgele tuşlara basarak gülmek bya pratik oluyodu dfssgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben de uodan kaptım diye hatırlıyorum. qweqwe kısmı kötü bişey bilim insanlarımızın buna çare bulması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ultima online tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ultimaya nereden gelmiş peki hiç düşündünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben hep kendim buldum diye düşünürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 darkrider var ya vizyon modu hani, adamda alışkanlık olmuş ne yazarsa yazsın dsfkjghsdf koyuyor sonuna msnde. abi fotoğraf makinası bozuldu dsfsdfa olm babam ameliyat oluyo yaa dsfsdg lan yeni aldığım oyun bozuk çıktı sdfAAASDSF olm hatun pas vcermiyo dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 üğpüğpüğpüğpüğğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bi trend olmuş yayılmış. Bronz sıdıfçıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ultimaya geli$i lootun serbest olması i$te dizmi$sin blackrock set +15 katana sonra evin kenarından geçerken patlayan explosionlar ve sfadsfvgasfgdas tepkisi i$te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sedefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://www.medyaline.com/haberresim/zdf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 SeaGle said: ultimaya nereden gelmiş peki hiç düşündünüz mü? kırşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben nerden başladım böyle gülmeye bilmiyorum ama alışkanlık oldu çok fena. her cümlenin sonuna sdfs koyuyorum nerdeyse. sdfklşs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 benim şu ultima da bir kez olsun yüzüm gülmediğinden sağdan soldan kaptım o gülüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 cafedeyken bi ara 2 3 eleman arkadaşlar böyle uo oynuyolar azda muhabbetim var elemanla 1 tanesi bildiğin ağzından bu sesi çıkardı "dasdasdas" şaşırdım bi "lan noluyo malmısın dedim" kafasına bi tane vurdum yani abi bi insan dasdasdas yazar ama söylememeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bariz ultima. kaçarken gülmek için hahahahha zordu en azından benim için. evet, hep kovalanan madenci oldum, çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ultimada hersey hizliydi iste bi pk olarak baskasinin arkasindan kosarken klavyeye bakamiyordun newbie kacarken "asdfasdfasdf" yazip "donuma siciyorum abi aci lutfen" demek istiyordu. pk kovalarken "sdfsdfsdfs" diyip "hahahahaha kesicem seni bap" demek istiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ASASDASDASDAS diyen insanlar. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 mesela daktiloda ieaieaieaiea diye gülünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kermit said: cafedeyken bi ara 2 3 eleman arkadaşlar böyle uo oynuyolar azda muhabbetim var elemanla 1 tanesi bildiğin ağzından bu sesi çıkardı "dasdasdas" şaşırdım bi "lan noluyo malmısın dedim" kafasına bi tane vurdum yani abi bi insan dasdasdas yazar ama söylememeli AHAHAHAHA dasdasdasdasdas rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ultima söyleniş olarakta ara sıra ağzımdan asdasasdas diye kaçıyor. Gülmem gerekipte gülmediğim ama gülme efektinin gerekliliğine inandığım konuşmaların sonuna ekliyorum söylerkene. yazarken sol el devamlı sdf harflerinde zaten sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahahah bi arkadas da öle gülüyo. hani klavyede basıyosun rastgele de öle gülmesi daha zor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Skyfire said: ultimaya geli$i lootun serbest olması i$te dizmi$sin blackrock set +15 katana sonra evin kenarından geçerken patlayan explosionlar ve sfadsfvgasfgdas tepkisi i$te bir de böyle ergenler var ahaahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar