Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ne kadar sürdü peki ili$kiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 olm bu ne lan hala bişi anlamıyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oha hala anlamadıysan olay sende abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 seni aşağılamış adam be, hala yok topik yok bir şey. kendinize gelin dunno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Çok fazla böyle olayın oluyor senin yahu.Ya sen çok safsın aldanıyorsun böyle.O zaman arkadaşlarının tavsiyelerine bol bol kulak ver.Ya da karşıdakinden çok şey bekliyorsun ilişki de onu hayal kahramanı yapıyorsun sonra da yıkılıyorsun hayal kırıklığı kandırılmış gibi hissetmeler neyin.Ondan intikam alma.Yanına kar kalcak mı diye birşey yok ki kalan kalmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hepsini de oyle bi sekle büründürüp yaptı ki inandım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ona artık inanmadıgımı bilmesini istiyorum. hala kendini göstermeye calıstıgı gibi gormuyorum onu. bunu bilsin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ay nefes alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sakin ol dunno ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 pogodi said: ay nefes alamıyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno bu kadar strese senin kalp nasıl dayanıyor, o kadar güzel tasvir ediyorsun ki bir de "düşme be mont düşme!" gibi cidden bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bence inanılmaz efsane, ben bayılıyorum dunnonun şiYir ve topiklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 seytan diyo adam tut bi güzel dövdürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: ona artık inanmadıgımı bilmesini istiyorum. hala kendini göstermeye calıstıgı gibi gormuyorum onu. bunu bilsin istiyorum Numarasını yaz, ben arayıp söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 koyucam ne efsane aciymis arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 vay be insanlar neler yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 rakı içtin mi dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bir de nasıl bu kadar kolay aşık oluyorsun anlamıyorum finlandiya'da falan mı yaşıyorsun yahu? türkiye'de nereden buluyosun bu kadar hoş erkek de divane oluyosun her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 burda da maskara oluyoruz. adama hicbisey yapmadan icim rahat etmiycek biliyorum. gerci ne yaparsam yapiyim icim rahat etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 maskara olmaya mahkumsun ama sen bu triplerinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fede said: rakı içtin mi dunno RAKI MI? http://i0906.hizliresim.com/2009/6/8/2662.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 burtonesk, cok samimi soruyorum. ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 söylemedi demeyin.bu kız küvvette bilekler kesik bulunur bi gün :) bu kafayla yaşanır mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bence arabesk bicimde kalbine gomup elemana postayi koymalisin. ciger bekleyen kedi gibi olmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar