Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 önünde kaç maç var diye mesaj at gitsin işte ne sen yorul ne biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: ginaly anlat o zamn msn'e gel de anlatayım, patiden olduğu için onun görmesini istemiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 o ne demek anlamadim fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: ama beni aptal yerine koymus bu adam ve ben de ona inanmışım, ona sevgimi vermeye devam etmisim. aptal aptal cırpındım kac aydır. simdi bişeyleri farkettigim icin(ugrasmaktan yoruldugum icin sanar o eger bisey soylemeden gidersem) gittigimi bilsin istiyorum. intikam mı hınc mı ne bu? pişman olsun istiyorum ama affetmiyim. kotu kalpli bi istek bu ama icimden boyle geliyosenin eline fırsat geçse sen aynısını yapmıyacaktın sanki bırak bu işleri , iki tarafta dünya kurulduğundan beri sitem eder iki tarafta ellerine fırsat geçti mi aynısını yapmakta gözünü bile kırpmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 e bir hata yapmışsın güvenmekle. şimdi salla gitsin madem. intikam almaya çalışman bile onun için bi ego tatmini. görmezden gel. salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ya yanına kar kaldıgını mı düsünsün yani=((( inanmıyorum size. nasıl bu kadar sogukkanlısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hayatı pembe dizi mi sandınız küçük hanım. demek istediğim baştaki wall of text yerine güle güle falan yaz gitsin işte be, ne kasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bİr tarafın sevgisi azaldımı veya sıkıldımı veya başkasından hoşlanmaya başladımı , (kızda olsun erkekde olsun farketmez) onu sevenin ne hissediceği umrunda bile olmadan , onu ne kadar üzeceği beyninin en küçük atomuna bile takılmadan siler , kendi egoist hayatına devam eder , kişi istediği kadar mağdur olsun başkaları tarafından acı çeksin , kendisi o duruma geldimi birden hafızası sıfırlanır demez ulan ben daha önce bu kadar çektim şimdi ben aynısını yapıyorum diye bu kadar kalleştir ego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: ya yanına kar kaldıgını mı düsünsün yani=((( inanmıyorum size. nasıl bu kadar sogukkanlısınız yanına kar kalcak evet, ama sen bunu önemsemiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 4s kuralı diyen olmamış, Kişisel'de gelişim var hLL agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hçç üzme kendini hçç de sallama canın yandığı için onun da canının yanmasını istiyosun,şimdilik ona bişi yapamazsın sadece kendini üzersin.yok ben illa bişi yapmak istiyorum dersen aç telefonu istediğini söyle,küfür et,bağır.ama sonra pişman olabilirisn o ayrı.bi de intikam soğuk yendiğinde daha tatlı olur en mutlu anını bekle intikamını al.. bana kalırsa hçç bukadar yorma kendini baska birisini bul,unutmak için en kesin çözümdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bence cok az kişi itiraf eder zaman zaman boyle hissettigini ama cogu kişi de boyle hissetmistir. allah onu kahretsin falan istiyorum. dövmek istiyorum üzülsün istiyorum pişman pişman pişman olsun istiyorum. cok kızgın cok kırgınım ya. hayatta en cok sevdigim adamın simdi gozumde bu hale gelmesi de ayrı bi konu olarak baslı basına acınıcak bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 geçiyor canım geciyor,yenileri geliyorlor,inan eskisinden daha guzel oluyorlar. sen şimdi içinden kahret malum unutamıyorsun,çaktırma ama herife.zaten sağlam kahırcıysan,o ah baya aheste çıkıyor genelde,duyuyorsun bi şekilde,poponla gülüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: yok olmanı istiyorum. yok ol. hayatımdan cık falan degil. direkt yok ol. Aynı duyguları senin için besliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: hayatta en cok sevdigim adamın simdi gozumde bu hale gelmesi de ayrı bi konu olarak baslı basına acınıcak bi durum Gözünde eskisinden de yüksekte duruyormuş gibi görünüyor burdan.Çok fazla takılmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno arada bi dinlendir bi havalandır ya çişe nasıl gidiyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: ama beni aptal yerine koymus bu adam ve ben de ona inanmışım, ona sevgimi vermeye devam etmisim. Verme kısmını biraz açabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sevdim ya. bildigin sevmek iste. onu ona onda ondan. aklımda hep o vardı. kalbimde hep o vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 iyiymiş o zaman dayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ver kurtul arkadaş yeter be allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 keşke böyle olmasaydı keske yanılmıs olmasaydım keske keske keske bambaşka olsaydı, sandıgım gibi olsaydı en sevdigim, biricik sevgilim kalsaydı hep. yapmamıs olsaydı etmemis olsaydı üzmeseydi üzülmeseydim birbirimizin kalsaydık hep herrrseye ragmen onun olmak istiyodum artık isteyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 inancımı yitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ne kafası bu.allah kimseye vermesn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 noluyo lan bişi anlamadım bu kızın sevgilisi paticiktemi yazılanları okuyomu yoksa ? üstüne alınan varmı daha doğrusu yazılanları niye geri döndü bu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 cok mutsuzum ya. net olsun istiyorum. mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar