Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trafik ceza


delimanyakcapkin

Öne çıkan mesajlar

suanda gelir idaresi baskanliginin web sitesinden aracin borclarinin sorgusunu yaptirdim, mtv borcu falan vardi o gayet guzel cikti ocak ayına ait, gelecek temmuzun vergisini falan gosterdi, yapilan odemeler falan hersey super, yanliz cezalara gelince ceza kayidi yok diyor. fakat ben biliyorum ki 2008den beri kesilmis ve odenmeyen, gecikme zamlariyla beraber rahat 1000tl lik cezam var. bu sorgulamada nasil cikmaz? ben arabayi satacagim yakinlarda, odemeden satilir mi yani?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamıyorum şu işi de. Resmen rastgele ceza kesip yarım yamalak tebliğ/kayıt ediyorlar, kime sorsam "yau filanca sene önce ceza yemiştik hiç ödemedik hiç de çıkmadı arabayı bile sattık" diye geziyor, sonra da "aşırı eski cezalara af çıkardık" falan diyorlar Rahşan gibi. Olan insan gibi ödeyene oluyor, umursamaz yaratıklar hayatlarına devam ediyor. Nizami insanlar enayi, hanzolar uyanık işte, bir Türkiye geleneği.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bugün aklıma esti internet şubesinden sorguladım, 83 TL'lik bir cezam varmış sözde, ödemeyince de 8.5 TL daha binmiş, makbuz seri numarası dışında da hiçbir bilgi yok. Aracı sıfır aldık, önceki sahibinden falan da olmaz yani.

Trafik.gov.tr'nin Araç Sorgulama olayı bozuk şu anda, başka nereden öğrenebilirim bunun detaylarını? Ne zaman nerede kesilmiş, ne ara kime tebliğ edilmiş falan gibi. Ya plaka yanlış yazıldı, ya da babam yiyip ödemeyi unuttu, utandı bana da söylemiyor :p

Faizine bakılırsa 3-4 ay önceye ait ceza ama imkan yok, Ocak'ta yedim ve ödedim en son.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...