Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 burda ss ler http://www.eu.pyrland.pl/screen1.php[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 indirilcek adres varsa katılabilrim server açarak :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 emulede yüklü degilki :( cd side bulunmaz şimdi bunun[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 patch download um bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Minimum Pentium II 266 64 MB RAM DirectX compatible graphics adapter (at least 2mb video memory) Windows 95/98/ME/2000 Direct X 8 Recommended Pentium II 450 128 MB RAM DirectX compatible graphics adapter (at least 2mb video memory) Windows 95/98/ME/2000 Direct X 8 Internet connection or LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 bu arada patchleyince oyunun sesleri gitti strategy first saolsun support sıfır daha doğrusu general tips den ibaret gerçi bu kadar sorunlu piyasaya sürülen bir oyunun supportundan ne beklenir orası ayrı bi konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 strategy first'e ne bakıyorsun strateji cahili insan? paradox kendi yapıp kendi satıyor artık, oyunların desteğini de kendileri sağlıyor. bak forumlarına da gör yama nasıl yapılır..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 biraz bekledim, ses gelmeyince yattim. dark bu topii uplayiver bence dogru durust baglantina kavusunca, o zaman adam gibi oynariz. boyle iskence[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Ben de aynını yaptım kusura bakmayın dostlar: (8 k lar sizi :Pp)[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 1.08de yeni ne var ki 1.06 rules :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ben indiricem eu2 yi inat ettim. rusyanın teknoloji saçmalığı düzeltilmiş mi? (yani 1819 yılında en fazla ~40 land tech yapabiliyordun 1.07+betalarda, şimdi düzelmiş mi bu?)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 sen bi paradox un sitesine gir ne var ne yok öğren sonra gel bana laf söyle :D bilmiosun hala bik bik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sanırım ben kaza ra biryerden çekmiştim onu ;) Bu oyun gerçekten oynamaya değer temin edin bir şekilde. Bu arada sam bir dahakinde benide unutmayın. Hatta kışın karda kıyamette evdeyken nasıl oynamadık ya diyorum.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Acemiligime aldirmayacaksaniz sizinle oynamak isterim dogrusu , varsa bugunlerde bir plan , bana ozel mesajdan icq numaranizi atin[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Dark sürekli oynuyosunuzda bende oynamak istiyorum.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 kazaa'dan birincisini bulabildim. Ya nereden indiricem bu oyunu off[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Azmodai, 03 Mayıs 2004 23:43 tarihinde demiş ki: eu2 bulmam lazim. *!arar* lol aman abi geri kalma bak gördün mü bulduk oynamadığın bi oyun :p yollim mi sana olmadı? orjinal var bende bi de lol[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 adsl'im olsa koyardım ftp'me de işte telekom batsın inşallah :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Rose elin gavuru ayda us kuracak nerdeyse sen hala 56k modemle internete baglaniyorsun heheh[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change [Bu mesaj Soulless tarafından 05 Mayıs 2004 03:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Yaw ben o oyunu baya oynuyom ama bi türlü ekonomi oturtmayi basaramadim o yüzden hep sciyom:) Bi de Hearts of Iron var... Bu da baya benziyo o oyuna, 2.Dünya savasi zamaninda geciyo. Yine istediin her ülke olabiliyosun felan filan. Bilen vardir mutlaka...[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 blitz ekonomi aslında anlayınca çok kolay :) aylık paranı hazineye aktarmayacaksın. Yıllık parayla geçinebilmeyi öğrenmen lazım. Bul gimliyi sana destan yazar şurda 2 dakka da..[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 dark ne zaman kavuscan baglantina? catlioruz burda[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 up benim sinavlar bitti, oynayabiliriz isterseniz tabii iyi host bulursak[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 dark dun geldi gitti dayanamadi uyudu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sınavlar bitse gimli + gölge gelir :) keza metin de gelir (burlarda mı nick i var mı hiç bi fikrim + zikrim yok) üzerine 2 arkadaş daha gelir hoş olururz ama ben crusader kings oynayalım derim daha gerçekçi[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar