Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 oynayacaklar el sallasın *el sallar*[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 *ayak sallar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 "Avusturyaya nın da balkanlarda hak iddia edebilmesi için avusturyaya da slavonic kültürü eklendi" bunu yapmak osmanlı'ya magyar culture vermek gibi birşey, oldu olacak napoleon event'leri de fransa'ya german culture eklesin.. :) hak iddia etmek devlet kültürü eklemek için yeterli bir sebep değildir, o ülke içinde tümüyle uyumlu yaşayabilen azınlıklar ekstra culture'a dahil olabilir. slavlar da böyle değildir avusturya sözkonusu olunca..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Hak iddia sı ile kastettiğim avusturyayı osmanlıya savaş açması için etki altında bırakabilecek bir şey... büyük bi avantajı olucak yani avusturyanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 zaten national province'i kaynıyor serbia dahil, siz bulgaristan'a kadar dayanacak şekilde yapmışsınız işi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ya ben çıldırcam oglenden beri kendimi paralıyorum hic bisi beceremedim ya birisi kısaca ozetleyebilir mi? Sırayla napsam ii olur mesela yok yani olmuo yapamadım hic bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 brave tutorial'ların hepsini baştan sona oynadın mı? hepsini oynamışsan mümkün değil hiçbişi anlamamış olman çünkü.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ya oynadım hepsini de yaptım ama olmuo şimdi girem bi daha deneyem bakalım ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 aksam oyun olursa gelmek ısterım dıplomatık lıder apach olarak :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ben warım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ya yok cozemiorum sehri ele geciriorum ama hem onların hem benim kontrolumde gozukuo ( ottoman empire ile oynuorum ) nasıl tam olarak orası benim olcak anlamadım dakkada bir barıs yapalım die para oneriolar ama ben oranın benim olmasını istiorum ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bravecik combat ya da diplomacy tutorial'ında vardı sanırım bunun uygulamalı gösterisi.. arkadaşlar şahsen artık oyun içinde tutorial'larda anlatılan hiçbir sorunun cevabını vermeyeceğim. 1 kişi değil, 2 kişi değil, kimse oynamıyor tutorial. baygınlık geldi sizin 30 dakika ayırmadığınız için 10 kere aynı şeyi baştan anlatmak. lütfen tutorial'ı oynayıp oyunun temelini öğrenelim, banal geliyorsa da oynamayalım, oynayacaksak da birinin kapımıza gelip warhammer'la beynimizi akıtmasına itiraz etmeyelim.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ya yaptım tutorial ları 2 kere yaptım hemde aynı tutorial ları olmuo tekrar yapıyım ama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 neyse ben sana şöyle anlatayım: :) sen savaş kazandıkça ya da düşman province'ini kontrol ettikçe barış masasında daha avntajlı hale geliyorsun. diplomasi penceresini aç, o ülkeyi seçip offer peace seçeneğini seç, belli bir yüzde miktarı olacak - ya da +'da kimin ne kadar ne isteme hakkı olduğunu gösteren. oradan istediğin prov'u seçip barış teklif edebilirsin ama kabul etmesi garanti değil. o puanı yükseltmeye çalışacaksın kabul edene dek.[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 oh be saol :) simdi yine yaptım tutorial ı super bi insanım wales e saldırdım ve yenildim tutorial de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bende sanırım bizim normal grupla oynarım azmo. "I'm back in the game" şu portekizle çoşacak kadar oynamak birgün nasip olacak kısmetse...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 mex bizim senaryoda oynamak istersen buyur portekizimiz yok :) ben baktım portekize saveden durumu da fena değil gel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yeni bir fare alır almaz geliyorum yani salıdan itibaren :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 oyunun orjinali elime gecti bugun netten patch bakiodum conquest patch dedigi ne oluo? 1.08 cektim kurucam en son patch bu dimi?[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 evet 1.08 kur başka bişeye gerek yok[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 wah benim dandik notebookta calismadi ya 2mb ekran karti 128 mb ram p200 single player deyince oyun windowsa geri dönuyo directx i yeniden kurucam simdi pff 2mb ekran kartininda driverlar bulunmazki netten :/[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 p200'le filan zor çalışır bence, hafif oyun ama o kadar değil.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 kutusunun arkasinda p266 yazio 64mb ram dio 2mb ekran karti dio bende p~300 yazio 128 mb ram 2 mb ekran karti var düldülüm o benim çalismadi ya illa diger pc ustunde oynucam delirtti[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 çözünürlügü 1024x den 800x600 a cekince oyun çalisti (Desktopun çöz) aglamak istiyorum.......111111birbiribirbirrrr[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 2 haftadır oynu arıyom bulamadım usk/kadıkoy de ,p2p den de denk getıremedım ... nasıl bulurum nerde vardır ne sekılde p.m. atabılırse bırılerı sevınecem ... (vaktıyle cd sını takas ettıydım :()[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar