Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 açıldı mı bilmiyorum arama bozuk galiba bakındım ama göremedim açıldıysa sorry... ayrıca güzel olmuş bence... :)
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 elitler dağıtır bu topiği yakında.
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 elitlikle falan pek alakalı olduğunu sanmıyorum ki bu tipin bayıklığının.
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 elitlik değil hakkaten ilkokulda böle arkadaşlarımız arasında yapardık böle muabbet.aslan geldi koydum uçan tekmeyi.dedim olm bi git falan
di Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Black-ice said: elitler dağıtır bu topiği yakında. Haci ne elitligi allaskina ? Getirip boyle okuz bir tiplemeyi "halktan biri" diyerek itelediler, ustune bir de hepimizi bu konuda asimile ettiler. Zorla kabul ettirdiler adami. "Kabul etmeseydin!!!" demeden her yerde her daim gorunce/izleyince ister istemez alisiyorsun diyeyim.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 eheh açıkçası kavga çıksın istedim. ben şuna kıl oluyorum bi film gelio komik 1-2 saat eğlence sağlıyor bazıları çıkıo karşıma yok izlemem, yozlaşmış falan. ben rahat adamlıktan yanayım ben de hastası değilim esprilerin film çekimi anında bile üretebilecek düzeyde olduğunu biliyorum ama gidip 1-2 saatliğine eğleniyorum. herkes böyle olsun istiyorum. o yüzden bi anlığına recep ivediği sevmeyen herkesi aynı kefeye koydum. geri alıyorum lafımı.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Olm I kill people diye salak bi video var asagida onu izliyo millet guluyo buna da gulerler komik cunku EHEAHAUHEUHE
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bu da recep ivedik kampta :)
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ahahha güzelmiş ya ben beğendim
Burax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zSEGeY6inms Recep İvedik Mount Everest'te HD
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahahah evereste güzel olmuş ya :)
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 everest iyiymiş de safari baya iyi lol
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 gayet kral lan adam.çekemeyen elit kesim şal bağlayıp şarap içsin sdgçi
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 çekememekle alaksı yokki komikse adam gülünür tutulur değilse kötü yorum yazılır veya sallanmaz
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Slm ben elitist olarak topakınızı renklendirmek istedim ve size laflar hazırladım. Pabucumun basitleri sizi! Neyse.... Ben garipsemiyorum bu adamı çok akıllı biri. Bunca andaval onu izlerken, ona rating kazandırırken kim onun yerinde olsa aynı şeyi yapmayı devam ettirirdi; o da bunu yapıyor garipsenecek birşey yok. :)
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ben de sevmiyorum mesela bu tiplemeyi, çok abarttılar işi, artık biraz zorlama geliyo bazı hareketler. Ama adamın konuşma tarzını yakın buluyorum. Mesela safarinin sonunda "adana istedik" falan dedii yerler hoşuma gitti alksfj
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 di said: Black-ice said: elitler dağıtır bu topiği yakında. Haci ne elitligi allaskina ? Getirip boyle okuz bir tiplemeyi "halktan biri" diyerek itelediler, ustune bir de hepimizi bu konuda asimile ettiler. Zorla kabul ettirdiler adami. "Kabul etmeseydin!!!" demeden her yerde her daim gorunce/izleyince ister istemez alisiyorsun diyeyim. +1
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Rcep İvedik Çin'de...
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Recep İvedik Sinemeda... süper oluş ya özeliikle ayakbasını çıkardıgı anda :)
Öne çıkan mesajlar