zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 içmek yada içmemek, bütün mesele bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 içtim ve yatıcam. nokda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 guten nacht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 soulberry said: içtim ve yatıcam. nokda.iyi geceler, ben de içtim güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Serinlemek için içiyorsam hafif bira oh diye, onun dışında efest dark <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 çok geç soulberry said: içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kermit said: senko said: kermit said: içmeye başladım miğdede yara vardı galiba nolcak bilemedim yara dediğin ülserse bişiçik olmaz. daha önce mide ameliyatı fln geçirmediysen, bende de var koca koca ülserler... yok yaramı değilmi bilmiyom işte yani nası diyim içtim geçen mesela sabaha kadar su ve buz attım miğdeye zaten içerken hiç bişi yemem. miğdem suyla doldu bi süre sonra kusarkende bildiğin kırmızı sıvı kustum. 4 5 kere daha olduyduda alkolü abartınca oluyo galiba. hocam aman... tmm mide sağlamdır kolay bişi olmaz fln da, sen bi git gastrolojiye, endoskopi iste duruma bir baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 içtim kustum ve 5 saat uyudum başım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 pogodi said: içtim ve 5 saat uyudum başım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bira olcak içilmicek haa pof pof şimdi olsa şimdi içmeye başlarım aklımda kalcagına midemde dursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mersinde her güne boğmayla başlarım ilaç gibi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 dün okudum okudum ne zamandır içmiyodum bişi. rakı duruyodu içiym dedim. birincisi nba finali seyrederken rakı gitmedi, ikincisi gece gece bozdu mu nedir. şu topik yüzünden 12 saat uyudum resmen. yarın istanbula gelicektim bütün işler kaldığı için birgün falan gecikicem galiba. fakdisşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Llama said: bira olcak içilmicek haa pof pof şimdi olsa şimdi içmeye başlarım aklımda kalcagına midemde dursun :D abi midende dursa iyi direk fıskiye fıs fıs =) keşke bu kadar çiş yapmasa bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 iç hacı iç bende tekila içicem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Dünyada akla değer veren yok madem, Aklı az olanın parası çok madem, Getir şu şarabı, alsın aklımızı: Belki böyle beğenir bizi el alem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 soulberry said: yıllar sonra ağzıma extra sürücem. yeni extra çok berbat şekerli gibi sanki biranın dibini zaten sevmiyodum artık extranın dibinden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sevmiceksiniz annenizi seviyomusun anneni? sevmiceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bnada al beraber içelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bira budur tekrar diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 çok sıkıcı bir insanmış bu konu sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 çiptek çiptek oynayalım bir o yana bir bu yana... tamam yapmıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Chiptech said: çok sıkıcı bir insanmış bu konu sahibi. katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar