Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sonra onu yerden alayım derken uyku sersemi burnumu garip bir şekilde lavabonun kenarına vurdum çogacıyo :( canım fındık burnum ya bişey olduysa ya kırıldıysa ya bi daha asla burnum olmayacaksa !!1!YA ASLINDA HİÇ BURNUM OLMAMIŞSA!1!! panik içerisindeyim ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hiii qıamam bitaneeMMmmMmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 MONT GİY HEMEN !!! HEMEN GİY VE İŞLEME BAŞLA BU İŞLER BEKLEMEYE GELMEZ KARDEŞ HEMEN BAŞLAYIP HIZLI OLMALISIN ZATEN TEDAVİ SÜRECİ UZUN Bİ SÜREÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ehueh canı acıyınca fındık burnum minik popom diyen insan mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 önce havluyu düşürdüm... ... sonra delicesine seviştik. Gelicek diye hayal ettim ama meğersem adam burnunu düşürmüş. Geçmiş olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 osso nun dediğinde girecektim aslında ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 anneeeeemmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Osso said: önce havluyu düşürdüm... ... sonra delicesine seviştik. Gelicek diye hayal ettim ama meğersem adam burnunu düşürmüş. Geçmiş olsun! adam değil bu arada bağyan havluyu düşüren bağyan bağyan ve havlu dendiğimde duştan yeni çıkan seksapeli yüksek kadın görüntüsü geliyor aklıma böyle müthiş de bir fantaaazi örgü dünyam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 tahrik oldum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 topikteki libidoyu aşağı çekelim, http://i39.tinypic.com/2e37lzt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Off bal dök yala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 burnuma maçta bi tekme aldım 1 ay kadar önce, karşı karşıya kaldık açı yapatayım topa yatayım derken güm diye yedim tekmeyi, hayvan gibi kanadı, röntgen çektiler birşey yok dediler, tam 3 hafta uykudan çok sefer acıyla uandım, dokunamıyordum bile, şimdi geçti, ama sanki yakık gibi lan burnum, bana mı öyle geliy ki özet olarak, sonuçta birşey olmuyor burun dayanıklı bişey aslında ayrıca tampon denilen şey var ya, allah kahretsin onu, çikarmak ölüm lan, canından can alıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ahahahaha =D saol utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bikeresinde burnuma 2 metrelik sargı bezi ile tampon yapmışlardı nereye girdi o kadar bez anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 SeaGle said: ayrıca tampon denilen şey var ya, allah kahretsin onu, çikarmak ölüm lan, canından can alıyor lan sadece su kısmı okumak cok acıllı oldu benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 benimde karın tarafıma bi keresinde demir girmişti tabi ben baygınım arkadaşlarda farkedemiyo bile acile götürüyolar baygınım diye orda farkediyolar felan dikiş felan attılardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ya girerken pek birşey yok da, çıkarken of.. evde kendin çıkar dedi, lan çekiyorum, milim oynuyo gözümden yaş geliyor ya, öyle böyle bi acı değil dedim böyle olmucak, anne çek dedim yapamam dedi, of dedim, bi çektim, hayatımdan 3 yıl gitti şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 oha benimde kafama 7 . katttan cam düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 @SeaGle sanırım azıcık şişti bol bol soğuk su çarptım yüzüme :( çogacıyo dokunamıyorum bile bundan yıllar önce barmaamı sinema kapısına sıkıştırmıştım ve şimdi o parmak hala hafif şiş bi şekilde pek belli olmasada bir diğerinden farklıdır. sorun şu ki BENİM BAŞKA BURNUM YOK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ya yapma böle dayanamıorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 gidişat bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Osso said: önce havluyu düşürdüm... ... sonra delicesine seviştik. Gelicek diye hayal ettim ama meğersem adam burnunu düşürmüş. Geçmiş olsun! aynen ben de öyle düşündüm. neden bilmiyorum, ginaly şu resimleri koymasa bütün topiclerde bir üreme hormonu kokusu alıyorum bu ara. ama o resim. ah ginaly be, yapma bunu dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Önce sabunu düşürdüm diye başlayan hikayelere bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 o zaman libido UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar