di Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 quixef said: Mithat ve Trias birleşin ve Mithatrias, the Lord of Cehalet Elementals i oluşturun. Daha Subat ayindan senenin yorumunu secebiliriz sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 hahahahahahaha best ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Lan yorum beni de çok güldürdü de , heralde zır cahil olduğumdan olsa gerek , yaptığım eleştiride haksız bir taraf göremiyorum. Varsa delikanlı , evet deadpool romantik komedidir aslında diyebilecek , çıksın ortaya biraz daha gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 https://45.media.tumblr.com/744a1a2e32c1dd5fcc896f8bdba123c0/tumblr_nypij94PJH1v0v1xdo3_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Mithat said: Lan yorum beni de çok güldürdü de , heralde zır cahil olduğumdan olsa gerek , yaptığım eleştiride haksız bir taraf göremiyorum. Varsa delikanlı , evet deadpool romantik komedidir aslında diyebilecek , çıksın ortaya biraz daha gülelim. Kaç romantik komedide bugüne kadar kız oğlanı pegledi? Önemli olan "WWDD" (What Would Deadpool Do?) sorusunu sorduğunda filmde olanın doğru cevap olup olmadığı. Filmde olanlar %95 doğru. Aşk hikayesi değil konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 asdfadsf , pegledi harbiden lan :D Geyik bir tarafa , diyorum ki , deadpool karakter olarak cuk olmuş müthiş oturmuş fakat işin içinde bir aşk hikayesi var mı yok mu? Beyler esas oğlan esas kızın gönlünü alır ve öpüşürlerken kamera uzaklaşır ve film biter ile deadpool bile dalga geçti lan, daha artık bunun neyini savunucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 sen de bizle mi dalga geciyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Mithat said: asdfadsf , pegledi harbiden lan :D Geyik bir tarafa , diyorum ki , deadpool karakter olarak cuk olmuş müthiş oturmuş fakat işin içinde bir aşk hikayesi var mı yok mu? Beyler esas oğlan esas kızın gönlünü alır ve öpüşürlerken kamera uzaklaşır ve film biter ile deadpool bile dalga geçti lan, daha artık bunun neyini savunucan. Dur yolcu! Cahilce gelip yazdığın, Bu mesajdaki bold kısım, Sorunun cevabının yattığı yerdir. Bak da oku bu saçma harf yığını, Bir cehaletin kalbinin attığı yerdir. ETA: Asdf (15 dakika edit sınırı kalktı mı ya?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 mükemmel bir post sonrasında sıçtın batırdın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Zaten o geyik deadpoolda dalga geçtiği için ordaydı diyorsanız saygıyla eğilirim. Doğruya doğru o açıdan yaklaşmadım , direk eleştirdim aşk meşk var diye ben. not : bütün wolverine göndermeleri mükemmeldi , hugh jackmanı görünce altıma yapıyodum gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kyloren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 işte çaktırmadan gülseydiniz postun sahibide "aaa ne gözel espri yaptım dur devam ettireyim" tribine girip içindeki yetoluğu sergilemeyecekti ve bu an bu sene sonuna kadar yaşayacaktı. peki şimdi ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 harbi he. bi de ilk espri bile meh ötesi sırıttırmadı bile. Hergün 10'larca daha iyisi var forumda lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 cehalet elementali de zaten 2 sene önce falan başkası söylemişti ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 tamam adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Lan adam hem beni gömdü hem kendi gömüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 aquila said: tupune alkol mu karismis bu cocugun nolmus ya, yazik. ental ayar. Film iyidi, ama iyidi yani böel rotalama marvel filmi falandı. ironmanler ultron seviyesi falandı işte. yanında baska karakter yokken (öle yanan collosus sokmak yetmez team up olcak) deadpoolun bi esprisi yok. hep böleydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Iron Man'e ortalama Marvel filmi demekle 100 megabit internetle internetten tavla oynamak aynı seviyede hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 film eglenceliydi ama senaryoda ve oyunculukta bazı tutarsızlıklar var. mesela ana karakter nasıl seyirciyle konuşuyor? benim filmimi çekiyorlar diyor ama hiç bir kameran veya set ekibi yok mesela orda? bir de en sonda kız camdan kutunun içinde düşüp de neden ölmüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Abi bence sen boşver Deadpool falan, yarın akşam Survivor var, gönüllüler gene kaybederse açlıktan ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 kizin o seyin icinde olmemesine ben de tepkiliyim asdf. bi de colossusun degismesine paralari mi yetmemis nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 deadpool yaptığı için o espiriyi zaten pek bi manası yok ama adamlar koca malikaneyi iki herifle popüle etmişler paraları olmadığı belli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 acunun var parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Spidee said: Abi bence sen boşver Deadpool falan, yarın akşam Survivor var, gönüllüler gene kaybederse açlıktan ölecek. şu an aklıma acayip bi fikir geldi. deadpool survivora katılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Abi olayı ant-man gibi bağlayabilirler. Ant-man avengers malikanesine gider ama içerde sadece falcon olur. Geri kalanlar o sırada Ultronla savaşmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar