Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Yakaladım, rezerve ettim. Originsde yedikleri boku düzeltebilecekler mi acaba, 2 seneye görürüz. O zamana kadar, cenab-ı ALLAH sizi korusun. Filmin konusunu nasıl yapabilirler onu da tartışabilirsiniz aslında, siz bilirsiniz. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yedikleri bok dediğin wolverinde deadpoolun sahnelerindeki yedikleri bok mu? oysa eğer zaten çok düşseler üstüne bu film olmazdı bağlamak için kısa tutmuşlar. yok eğer wolverine kötü diyosan. evet kötüydü hakkaten lan ama izlerken anlamadım gazlıydı film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 wolverine güzeldi ya nesi kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 izlerken iyiydi de sonra düşününce daha iyi olabilirmiş gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 fede said: yedikleri bok dediğin wolverinde deadpoolun sahnelerindeki yedikleri bok mu? oysa eğer zaten çok düşseler üstüne bu film olmazdı bağlamak için kısa tutmuşlar. yok eğer wolverine kötü diyosan. evet kötüydü hakkaten lan ama izlerken anlamadım gazlıydı film Abi adamın ağzını bantlamışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 o deilde... marvel piyasanın annesiyle sevişecek... spiderman 4 de gelio... dier marvel filmleride cabası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 film gereği abi. ayrıca wolverine topiğinde de gördüm, ağzını iyi kullanıyo ryan filan demişsiniz, ayıp dskfs, yok lan ayıp demicektim yani adam gözleriyle de anlatabiliyor ne demek istediğin sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Abi Deadpool dediğin Merc with a mouth, ortada mouth yok. Yani resmen ağzını en iyi kullanan adamı, ağzını en iyi kullanan karaktere koymak gibi süper bir seçim yapmışlar, sonra demişler ki ağzı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yeni filmde açarlar abi. hughun karizması azalmasın diye yapmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 vücut dilini kullansın. tabi ağızda önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 spo o zmn magneto degil de deadpool filmi mi geliyor? peki bu herif olmedi mi hani olmuyor du da baya hirpaladilar filmin sonunda bi de agza bant nedir sahiden ya.. edit: spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bende spo yapim... nolur nolmaz yok ölmedi... cast den sonra sahne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 tamam ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Xaenin said: Spiegel said: o zmn magneto degil de deadpool filmi mi geliyor? peki bu herif olmedi mi hani olmuyor du da baya hirpaladilar filmin sonunda bi de agza bant nedir sahiden ya.. Abi aynı anda 2 film yapılabiliyor. Bir de spoiler? eh sen de spoilerla alintiyi da bari goren okumasin bundan sora =) gerci assa yukari ztn fragmani izlesen anliyorsun noldunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Editle editle koş koş sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 editledik iste daha napim =) bir de ozur kagidi yazim istersen adresine yollayim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Hahaha yok benim alıntıladığım spoilerı alıntıladığın postu editle diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Spiegel said: Xaenin said: Spiegel said: o zmn magneto degil de deadpool filmi mi geliyor? peki bu herif olmedi mi hani olmuyor du da baya hirpaladilar filmin sonunda bi de agza bant nedir sahiden ya.. Abi aynı anda 2 film yapılabiliyor. Bir de spoiler? eh sen de spoilerla alintiyi da bari goren okumasin bundan sora =) gerci assa yukari ztn fragmani izlesen anliyorsun noldunu da YA ARAKDAŞIM ŞUNUDA EDİTLİYCEN İŞTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bi çemçük ağızlı için değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 wolverine nin oyununu yapan raven software Deadpool unda oyununu yapmak istiyoruz demiş. Oyungezerde yazıyordu. Eğer yaparlarsa süper olur oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Xaenin said: Abi Deadpool dediğin Merc with a mouth, ortada mouth yok. Yani resmen ağzını en iyi kullanan adamı, ağzını en iyi kullanan karaktere koymak gibi süper bir seçim yapmışlar, sonra demişler ki ağzı olmasın. ağrını en iyi kullanan adam örümcek adam, ama filmler o kadar kötüki, o kadar kötüki o kadar kötülüğün var olabiliceğini yoda bile göremezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sure asimi olmus editleyemiyorum artik, da yani nedir bu kadar tepki anlamadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 deadpool forumalrına bakarden imdb de şunu gördüm http://www.imdb.com/title/tt0404978/ 2011-12 her hafta bir superhore filmi çıkıcak her harlde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 deadpool, magneto zaten kesin. buyuk ihtimalle gambit'in de kendi filmi olacak. ama bunlar tamamen fox'un paragozlugunden. filmlerde en cok istenen karakterleri 3 dakika koyar, istek gelince giseden kurtarir diye cakma filmini yaparlar. marvel universe'e alacaktim onceden ama deadpool'un belirsizligi tumden fox'a mi ait yoksa ortak mi belli degil. hem .iktir edin fox'dan cikan cakma, ucuz superhero filmlerini, marvel movie universe bomba gibi geliyor, her ne kadar sevsekde varsin x-men fox'da kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar