Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Bir şeyler oldu Castle'a bu sezon. Her bölüm dizinin en güzel bölümlerindendi dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Beklemeye değdi son bölüm, şahaneydi. Kaplan abi ya, kaplan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 GERGE said: Beklemeye değdi son bölüm, şahaneydi. Kaplan abi ya, kaplan =) Süperdi. Kate'in son cümlesinide yabana atma :D . Son 3-4 bölümdür iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 simdi dizi hos eyvallah, ilk sezonu bitirdim ancak dizilerde sevmedigim bir sey var insallah castle da da bu boyle degildir. 10 bolum izledim her bolum kendi icinde bitiyor bundan hoslanmiyorum hele ki 10 bolum izleyip son bolumun son 1 dakikasinda bir ana hikaye yemi atmasinlar diger sezon icin. diger sezonlarda bu sekilde mi yoksa ana bir hikaye orgusu icinde her bolum kendi icindemi bitecek. cok adice oluyor sezonu izliyorsun ana hikayeden eser yok ama son bolum son sahne , bam! hadi bakalim. insallah ana bir olay vardir diger sezonlarda eger yoksa direk son bolumu izleyip geceyim diger sezonlara istiyorum. dizi hos ama devamli katil bul komiklik yap, kizin soylediklerinin tam tersini yap saf cocuk rolu ustlen falan bayacak gibi bu gidisle. sanirim bu yaziyi yazdigima gore baymis da olabilir. bolumlerin icinde ana hikaye icin bir kac ipucu olsada diger bolumu izlemek icin sebebim olsun bu sekilde hic cekici degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 abo ikinci sezon 24 bolum, puhaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Kanuni said: simdi dizi hos eyvallah, ilk sezonu bitirdim ancak dizilerde sevmedigim bir sey var insallah castle da da bu boyle degildir. 10 bolum izledim her bolum kendi icinde bitiyor bundan hoslanmiyorum hele ki 10 bolum izleyip son bolumun son 1 dakikasinda bir ana hikaye yemi atmasinlar diger sezon icin. diger sezonlarda bu sekilde mi yoksa ana bir hikaye orgusu icinde her bolum kendi icindemi bitecek. cok adice oluyor sezonu izliyorsun ana hikayeden eser yok ama son bolum son sahne , bam! hadi bakalim. insallah ana bir olay vardir diger sezonlarda eger yoksa direk son bolumu izleyip geceyim diger sezonlara istiyorum. dizi hos ama devamli katil bul komiklik yap, kizin soylediklerinin tam tersini yap saf cocuk rolu ustlen falan bayacak gibi bu gidisle. sanirim bu yaziyi yazdigima gore baymis da olabilir. bolumlerin icinde ana hikaye icin bir kac ipucu olsada diger bolumu izlemek icin sebebim olsun bu sekilde hic cekici degil :( Ana bir olay var. İzledikçe sarıyo dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Castle da Monk gibi, bir ana senaryo var, sezon içine kırpıştırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 keske ana senaryonun oldugu bolumleri bilebilsem. yeni sezona yetismis olurum hizlica. 62 bolum var onumde ananin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Son 1 ay içinde izledim bütün bölümlerini. (yaşasın işsizlik :) ) Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Bu tarzı seven birisi olarak zamanında nasıl kaçırmışım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Valla çok şık gidiyor bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Son bölüm çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 meh bana gore diil hep ayni geyikler. son 5 er dk yi izleyerek cufcuflayayim bakalim. hepmi ayni olur bolumler saka gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Castle cok iyi. End of discussion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 neyse ikinci sezonu bitirdim 10 dakikada :D standart castle dizi bolumu : komiklik ceset supheliler sonra her supheli kendinin nerede oldugnu ispat eder sonra ah sunu bunu gozden kacirdik baska acidan bakalim sorgu itiraf komiklik ozlu soz done son sezonu izleyene dek bu sekilde atliyim.. son sezonu sindire sindire giderim sabrim kalmadi. s3-01 sonra s3-24 tamam sezon 3 :P guzel dizi ama eglenceli white collar gibi onuda severim ama her hafta izledigim icin sikmiyor. bu sekilde ust uste her dizi bok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Garipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 olm yahsi cazibede bile daha cabuk opustuler nan :) neyse 3 guzel bitti 4 de klasik basladi. haftalik izlerim bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Son 2 bölüm çok iyiydi. Umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Sezonun en iyi dizisi kesinlikle Castle . Daha bu sezon kötü bölümü olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Bu kadar uzun ve sıkılmadan kendini izleten tek episodik dizi izlediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 asiri light bir dizi. tam amerikan seyircisine gore olmus .. seyrediyorum ama o kadar bos, ucu acik, salak sacma hikayelerle bezeli ki. oyle oturup hadi bolum cekelim desen anca bunlar ortaya cikar yani. domino tamam, pfff yani. sirf bas roldeki abinin mimikleri goturuyor diziyi.. zaman gecirmenin SIKICI bir yolu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Sen Firefly'a da beğenmemiştin zaten abi. Karakter dizisi bu, Firefly da öyleydi. Sana gereken olay sanırım. Ne bileyim, Once Upon a Time izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bütün diziyi özet geçmiştin zaten beğenmemen normal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 firefly begendim abi.. filmle beraber hepsi cizgi roman vs super.. belki ben episodik begenmiyorum dogrudur,, ya da son 1 haftada 5 sezon the wire izledim ondan sonra bu etki oldu :D gene izlerim zaten soyleniyorum daha guzel olsun istegimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 şu kaplanlı bölümden sonra izleyemedim ben ya daha. bu hafta toplu izlerim heralde asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Adam Baldwin'le Nathan Fillion'ı aynı sahnede görünce Firefly diye ağlamaya başladım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar