arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 http://castle-tv.info/slideshow-images/image1.jpg Böyle bir dizi var. İlk sezonu bitti. 2. sezonu için anlaşmaya varıldı. Başrolde muhteşem adam Nathan Fillion ve Stana Katic. Castle adamın soyadı. Kendisi polisiye romanları çok satan bir yazar. İlham için forsunu kullanıp cinayet masası dedektifleriyle, spesifik olarak resimdeki bayanla takılmaya başlıyor. Tür polisiye / komedi. Bones'a benziyor ama Bones daha bir CSI, bu daha bir komedi. Castle çok eğlenceli bir karakter. imdb tv.com myepisodes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 gerge açmıştı konusunu. önceki konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ilk 4 bölümünü izledim, gayet güzel şimdilik. daha çok bi mavi ay havası var; komik adam, ciddi kadın dedektif. izlenir yani, izleyin. izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Aradım daha doğrusu arayamadım Sphinx search engine error: connection to localhost:3312 failed böyle bir hata çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 en son 10 bölümü izledim sezon zört diye bitti. güzeldi herkese tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 2. sezon için anlaşılmış mı ? ben patladı sanmıştım öyle birden bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 anlasildi 2. sezon icin. 2 gun icinde izledim 10 bolumu cok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sezon 2 bugun basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 2. sezon süper gidiyor ya. özellikle son yayınlanan 2x04 çok iyiydi. yok mu kardeşim bu dizinin izleyeni böyle gerilerde kalmış. çok şey kaçırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ya bana oyunculuk cok batiyor, cok "cheesy" ve amatorce geliyor bazen. Castle super de, diger dedektifler biraz bayiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 valla castle ve diğer 2 erkek dedektifin muhabbeti çok iyi oluyor bazen. ilk sezon çok ortalamaydı dizi ama 2. sezon ilk 4 bölüm cidden çok farklı 1. sezona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 2x04 çok güzelmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 2x04 u begendim ben de evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Vay be 2. sezon için anlaşmışlar, hemde 4 bölüm çıkmış ha. Bir bakalım neler dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 son bölümde castle halloween kıyafeti süperdi. Kızının söyledikleride süperdi. Firefly'a çok beter giydirdiler sanki asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 O süper olmuş ya. Esposito'nun da eski dizisinden (Generation Kill) kıyafet giydiğini görünce imdb'den baktım. Ryan önceden doktor oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 2x11 twist üzerine twist, senaristlere helal olsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ahaha 14. bölümdeki gönderme yerlere vurdu beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 2. sezonun her bölümü ayrı güzel ya. bi bu dizi birde yeni başlayan White Collar izlerken en çok eğlendiğim diziler. bölümün konusu ne olursa olsun, nasıl biterse bitsin insanın içinde garip bi mutluluk duygusu oluşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Son bölüm çok iyiydi. Genelde çok iyi bölümler çok güldüğüm bölümler oluyordu ama bu sefer polisiye olarak çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Son bölüm, can acıtan cliffhanger'a rağmen, şimdiye kadarki en iyi bölümdü. Zaten izleyici sayısı da 4 milyon atlamış bu bölümde (şimdiya kadarki en fazla izleyiciye ulaşmış zaten, 13 milyon televizyon). Sonraki bölümde daha da artar. Tek hataları daha sezon sonuna kadar 7 bölüm daha olduğunu bilmemiz. Sezon finali olacak bölümdü tam. Bir hafta beklemek zor olacak. FBI'ın oyuncaklar da çok güzeldi, sci-fi havası aldım, Firefly'ı anımsadım bir an. Ayrıca dizideki roman Heat Wave yazar Richar Castle olarak yayımlandı ve New York Times Best Seller listesine 6. sıradan girdi. Naked Heat geliyor bu yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 oha son bölüm mükemmeldi. en iyi bölümü. cliffhangerı da koydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hangi son bölümden bahsediyorsunuz siz? bildiğimiz son bölüm, geçen haftaki? ne cliffhangerı vardı bildiğin ofisten yürüyerek çıktılar, bitti. ya da kaç numaralı bölüm diye sorayım ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 @hunn sen geriden geliyorsun ondan sonra da çıktı bölüm :D Son bölümde çok iyiydi gerçekten. Müziklerine kadar hemde sdafsaasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Dün gördüm konuyu dedim indiriyim bakiyim. Hakkaten ne güzel diziymiş bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar