calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 selamlar efenim. Bu sorunsalın bende olduğunu geçen bir başlıkta, birileri kendisi için demeden farketmemiştim. ben torrentten film indirmeye yeni başladım. neyse; indiriyorum, indiriyorum fakat izlemiyorum hiçbirini. indirme alışkanlık oldu diyebiliriz. belki de bişey indirmediğim zaman net boşa gidiyormuş gibi geliyor:). amaç film izlemek değil belki de yalnızca indirmek. bir gün izleriz muhabbeti ama ne zaman. hani müzik klasörünüzde, arşivinizde bir ton müzik vardır, hiç dinlenmez onlar. sanırım buna dönecek yakında. ha şu anda cidden acaip meşgulüm; projeler sınavlar, çeviriler falan da yine de yukarıdaki bahsettiğim muhabbete dönecek gibime geliyor. öyle, paylaşayım dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yazın sıcaktan kavrulunacak günlerde eve hapsolduğunda bu yaptığın hareketlere şükrediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ehueh. abi evde de durulmuyo ki o günlerde. kıbrıs tayım bi de düşün artık sen:) gece falan anca, ya da klimayı açıcan ki o da baya patlıyo, alektirik burada çok pahalı:) o kadar yazdım ettim yine indirmeye devam ediyorum. sonum hayır olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ne kliması ozaman terleyip pişmessin.Terleyip pişmessende o eşsiz buz gibi su ve kolayla ferahlama keyfini yaşıyamazsın .. Bunu Aklından çıkarma sakın. Yazın sıcaktan bunalınca illaki izlersin merak etme sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 interneti boşa akıtıyorsunuz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ehuh ayni ben bi tomar film indirdim ama oturup izlemeye vaktim olmuyor okul sinavlar projeler arkadaslar falan derken zaman cok fena geciveriyor. yazin bomboş kalir miyim bilmiyorum ama oyle bi an olursa esek gibin arsiv yaptim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 aynısı bende de var.ama iyi oluo.öyle anlar gelioki o filmlere muhtaç oluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Tipik internet görmemişi, adsl ile yeni tanışmış geri kalmış ülkenin temsilci fakir öğrencileri (çok ağır oldu) Bir ara ben de böyleydim aynı. Abanıyordum sırf. Sonra fark ettim ki yaptığım sadece mallık. Yurtta mesela interneti ortak kullanıyoruz, "beleş olum zaten haydarinnaa" diyerek bütün bilgisayarlardan hayvan gibi film, müzik çekiliyor. Gidiyorum bu çeken elemanlardan film falan almaya, şu nasıl film falan diyorum muhabbet olsun diye herifler hiçbirini izlememişler. Memleketinde internet yok galiba gelmiş yurtta abanıyor. Herif grubun z adlı şarkısını arıyor mesela, gidiyor grubun diskografisini indiriyor. Nothing Else Matters için Metallica diskografisi çeken adamlar var. Bir de HACI DAA KALİTEE diye FLAC çekiyorlar. Keza sadece yurt değil istanbulda da durum bu. Ne zaman insanlarımız "Şimdiye kadar fransız sinemasında x ile ilgili 32 film izledim, özellikle y kişisi mükemmel kurguluyor" tarzı sanat kültürü belirten cümlelerin "HACI BENDE 32 CİGASEKSİLYONTERAMEGABAYTLIK ARŞİV VAR, 3214 FİLM, GEÇEN HDD YETMEDİ GİTTİM 1 TB LIK DAHA ALDIM HAYDARİNNAA"'dan daha prestijli ve daha değerli olduğunu fark edecek, merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 1080p indir en güzeli. 2 gün bütün internetini nonstop sömürsün sonra istersen izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 30 film falan var bendede daha izlemediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 benim diziler de epey birikti sezonlar bitmese dağ gibi olcaktı şimdi hem zaman yok hem de kıyamadığımdan izleyemiyorum her hafta bir dizi şeklinde ileliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben asıl dvd alıyorum ve izlemiyorum.gerçi finallerim başladı istesem de izleyemem daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 HErşeyi indirme o zaman sende. Gerçekten ilgini çeken hoşuna gidenleri indir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bendede var o sorun ögretisini istyiorum nasıl ındırıpte İZLEYEBİLİRİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Hardter said: bendede var o sorun ögretisini istyiorum nasıl ındırıpte İZLEYEBİLİRİM izlemek istediğin ne? film? dizi? drama? anime? belgesel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kardeşim oyun indirme delisi.. kurar, yarım saat, bir saat en fazla üç saat oynar bitti.. sonra ben kaldırırım 1ay sonra. tam o zaman bi saat daha oynamak ister. 4kez tdu indirdi mesela. orijinali var, aramaz bile evde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 eskiden aldığım her kitabı okur, sonra kitaplığıma katardım. sonra iş güç derken aldığım kitapları okumadan biriktirdiğimi farkettim yavaştan.. sonra film arşivim birikti ama çok azını izlemiştim. albümleri indirip indirip, doğru düzgün dinlememeler.. bir gün düşündüm. zamanı ne saçma harcıyoruz. hep bir şeye yetişme derdi. "onu alıcam, bunu izlicem, şunu okucam, onla yatıcam, bunla kalkıcam, şunu giyecem" vs.. bir açlık var hep. tüketim çılgınlığı had safhada. tüketmek derken, basitçe parasını verip sahip olma falan değil. bildiğin cılkını çıkarıyoruz, sömürüyoruz, yok ediyoruz. yok lan. dur. yavaş yavaş. elindekileri izle hafiften. korkma acelesi yok. ancak 5 sene sonra hepsini izlemiş olsan da bir şey kaybetmeyeceksin. rahat ol. derin nefes al. bırak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 indirsekte izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 "indirsek" neresi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yemek ye daha yararlı bu kadar düşünüp üzüldüğüne değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sırf olsun diye indiriyorum hakketten yada radiom yükselsin hesabı salak filmler bile indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 radio? :D ratio olmasın o. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 aynı hastalık bendede vardı,mesela 1 film indiriorum gece pc açık bırakcam,sırf o film için açık bırakmiim diye 5-6 tane de film daha koyuyodum ne olduğunu bilmeden etmeden. daha sonra dizi indirmeye başladım o daha bi yüklü oluyo ya,biraz tuttu beni,sorada bıraktım hastalığı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bende de var o sorun ya, bi heves indiriyorum. sonra da ya hevesim kaçıyor ya da üşeniyorum izlemeye. kalıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 aynen bendede var bu sorun bide buna ek olarak deli gibi arşivliyorum 2 tb film ve dizi oldu nerdeyse, %70 ini izlemedim bide bi kere izlediğim bişeyi hayatta bidaha izlemem. Olmuyor kurtulamıyorum ctrl + A shift del yapasım var yapamıyorum imdak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar