Gallant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Lazım böyleleri de bayağı eğlendirici oluyorlar.
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Eheh BU konunun açılış amacına +1 diyorum.[signature][hline] The Truth is out There
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ama başlık ii be abi..bizde senin...!! sen bizim kim olduğumuzu bilion mu??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 "de" ayrı yazılcaktı yalnız orda :-P tamam vurmayın ah dur ;-)[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hahahaa koparttı abi bu beni ya. fereşsizimm sandalyedenn düştüm süper ya. abso baba olduğunu kanıtlamış gene[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!!
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ahahahahha koptuuum![signature][hline]"Mph Rmph !!"
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben de diyordum bu ne?[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!!
Öne çıkan mesajlar