Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sosyolojik anket no: 2 acaba patiler ne tarz bir ekonomik yapıyı destekliyorlar. çok ince ayrıntısına girmeden iki şıklı basit bir test olmasını istedim, ekstra bir fikiri olan varsa şıkları işaretlemeyerek fikrini belirtebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 vahşi kapitalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 viva kapitalizm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 işaretlemedim,yarı sosyal bir sistem olmalı yani küresal sermayeye yakın durmalı ama gerektiginde devlet müdahalesi de yapılmalı ölçülü şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 putin modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sadece iki tane şık koyunca saçma olmuş. zira birinci şık 1500-1600lerden sonra gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 şimdi genelde ikisinin karışımı olur zaten her iki ekstrem de sıçanzi. gördüğümüz üzere amerika bile zaman zaman devletçi hamlelerde bulunmak zorunda kalıyor tırt ekonomi sistemi yüzünden. sevgili arkadaşım utku da sonuna kadar katılıyor buna. ama illa ikisinden birini seç desen ilki derim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ginaly said: sadece iki tane şık koyunca saçma olmuş. zira birinci şık 1500-1600lerden sonra gg oldu. zira mi zira nedir abi, sen biliyor musun abi zira nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ilk şık yalan ki abi,malesef ekonomi açık ekonomi olcak,yatırım yapılcak dışardan falan. (1.sınıfım iktisat :d bu kadar şahane şeyler biliyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Valeron said: ilk şık yalan ki abi,malesef ekonomi açık ekonomi olcak,yatırım yapılcak dışardan falan. (1.sınıfım iktisat :d bu kadar şahane şeyler biliyorum ) hepte dışardan yatırım geliyo ama yatırım yapılanlarda hep fakir kalıyor arkadaş hiç anlamadım ben bu işi. neden hep başka ülkeler amerikadan sıcak para beklio. amerikaya sıcak para uzaydan filanmı geliyor. evet evet uzaylılar amerikaya yatırım yapıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Joker said: ginaly said: sadece iki tane şık koyunca saçma olmuş. zira birinci şık 1500-1600lerden sonra gg oldu. zira mi zira nedir abi, sen biliyor musun abi zira nedir?? "zira" zar kelimesinin çoğulu olup birden fazla ihtimalli rastlansal durumlar için kullanılır. ilk trölüm çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 biz burda trolleri sevmeyiz. GOLF SOPAM NERDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 mamafih tröl bir realite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ben de şaka yapmıştım zaten trol candır sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kollektif komünizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Joker said: Valeron said: ilk şık yalan ki abi,malesef ekonomi açık ekonomi olcak,yatırım yapılcak dışardan falan. (1.sınıfım iktisat :d bu kadar şahane şeyler biliyorum ) hepte dışardan yatırım geliyo ama yatırım yapılanlarda hep fakir kalıyor arkadaş hiç anlamadım ben bu işi. neden hep başka ülkeler amerikadan sıcak para beklio. amerikaya sıcak para uzaydan filanmı geliyor. evet evet uzaylılar amerikaya yatırım yapıyor bence. yatırımı doğru yönetmesini bilmek lazım bence,şimdi konuya tam anlamıyla vakıf değilim dolayısıyla çok eğitimimle doğru orantılı yorumlar yapamıcam.ama şöle yorum yapiim mesela en basitinden ; bildiğim kadarıyla yeni petrol yasasıyla,kendi ülkemizdeki petrolün kontrolünü yabancı yatırımcı,yani petorlü çıkartan firma yapacak ve bize kendi payından çok daha küçük bi pay vercek. mesela bence mantıken bakarsan,önce ülkeye daha çok pay verilmeli, hakkın olan parayı vermeyince aç kalıyosun tabi. bunun yanı sıra şöyle bişeyde var,yatırım yapılmadan ekonomi büyümez ki abi,senin gelir formülünde bile Investment var ki bu Investment senin için fon alımı demek, bunu şirket için düşünürsen bu adamında yapacağı yatırım yeni istihdam olanakları yaratmak olabilir. ki abi bide yatırım önemlidir nası önemlidir,mesela sen bi fabrika açınca yeni istihdam olanaları yaratıosun,işsizliği azaltıyosun falan filan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Valeron said: Joker said: Valeron said: ilk şık yalan ki abi,malesef ekonomi açık ekonomi olcak,yatırım yapılcak dışardan falan. (1.sınıfım iktisat :d bu kadar şahane şeyler biliyorum ) hepte dışardan yatırım geliyo ama yatırım yapılanlarda hep fakir kalıyor arkadaş hiç anlamadım ben bu işi. neden hep başka ülkeler amerikadan sıcak para beklio. amerikaya sıcak para uzaydan filanmı geliyor. evet evet uzaylılar amerikaya yatırım yapıyor bence. yatırımı doğru yönetmesini bilmek lazım bence,şimdi konuya tam anlamıyla vakıf değilim dolayısıyla çok eğitimimle doğru orantılı yorumlar yapamıcam.ama şöle yorum yapiim mesela en basitinden ; bildiğim kadarıyla yeni petrol yasasıyla,kendi ülkemizdeki petrolün kontrolünü yabancı yatırımcı,yani petorlü çıkartan firma yapacak ve bize kendi payından çok daha küçük bi pay vercek. mesela bence mantıken bakarsan,önce ülkeye daha çok pay verilmeli, hakkın olan parayı vermeyince aç kalıyosun tabi. bunun yanı sıra şöyle bişeyde var,yatırım yapılmadan ekonomi büyümez ki abi,senin gelir formülünde bile Investment var ki bu Investment senin için fon alımı demek, bunu şirket için düşünürsen bu adamında yapacağı yatırım yeni istihdam olanakları yaratmak olabilir. ki abi bide yatırım önemlidir nası önemlidir,mesela sen bi fabrika açınca yeni istihdam olanaları yaratıosun,işsizliği azaltıyosun falan filan yani tamamda bu lanet olası amerika napıyo, diyorum. somolimi amerikada yatırım yapıyo yoksa rusyamı? bence uzaylıların ihtimali ikisinden de yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ABD merkez bankasından geliyor para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 daha doğrusu para değil de, para yerine geçecek tahviller geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 zorunlu emeklilik tipi ekonomik model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ginaly said: ABD merkez bankasından geliyor para. bende onu demek istiyorum. gelen yatırım havadan geliyo. olmayan parayı veriyorlar bize. sonra bizden acısı çıkıyo tekrar. o yüzden bu yatırım yalanına inanmamak lazım. bu kapitalizm titan zinciri gibi bişi. yatırımda alttaki sömürülenlerden gelen artıklar. asıl parsayı üsttekiler götürüyo. bizede 'acıdım al buda senin' yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 laissez faire, laissez aller, laissez passer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bırakınız ellesinler, bırakınız geçirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar