BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 büyüğü kız küçüğü oğul olsun 2 adet olsun kız kızıl lüle saçlı yeşil gözlü olsun (litrelersce irlanda suyu ve irlandada yetiştirilmiş yiyecek tükettikden sonra emelime ulaşacağıma inanıyorum) erkek de işte yani sağlıklı olsun .. çocukalr ya benim inat tatar tarafıma çekerse kız kesin güzel olur oğlanı bilemem yok çocuklar anadan alman kanı alrılarsa o zaman kız yine güzel olur oğul da olur işte birşeyler off sanırsam ben oğul istemiyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bi tane olsun yeter. kız erkek farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 1 çocuk isterim. daha fazla olursa kesin aralarında ayrımcılık yaparım ben. en sevimli ve zeki olanını severim, öbürünün piskolojisi bozulur. yaramazlık yaparsa eğer, 1 tane de olsa döverim.Ben döverim. Hem de çok döverim. Ama severim de. Ne de olsa evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 la az kalsın baba oluyodum zaten geçenlerde istemiyorum çoluk çocuk filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sevişebiliyorum diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bugün havuzda gerizekalı küçük çocuklar koştururken, birden çocuk planlarımdan vazgeçtim. salak salak kayıp düşüyolar, bi taraflarına bişey oluyo. ben öyle peşinden koşamam çocuğun. tarzım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ha sende havuza gidiyorum keyif yapıyorum diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 onu bangır bangır her yerden söylüyorum zaten gökalp. gir günlüğü oku biraz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ben günlüğü zırt pırt açmıyorum günlük 1 kere açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ahahahah havuzdaki veletleri görmek değil çocuk sahibi olmaktan, insanlıktan bile soğutabilir. anne bak takla atıp dalıcam havuza(annenin umurunda değil tabi, ya birisiyle vırvır konuşmakta ya da güneşlenmekte öylece) anne bak takla atıcam. anne bak takla atıcam. anne bak. anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak annebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebak annebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebak anne b... [Shadowfury]: SHORYUKEN! *fiyuuuuv* *floşşş* (uçup havada 3 takla atıp suya maksimum yüzey alanıyla gövdeleme çakılma efekti* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ama hep kıvırcık koyu saçlı, beyaz tenli, mavi gözlü çocuk hayalim var. altında bez olucak, üstü çıplak olcak, ağzında emzik, pıtı pıtı koşcak böyle anaaaaaaaaam. yaşıtlarım kariyer peşindeler ben çocuk peşindeyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ShadowFury said: ahahahah havuzdaki veletleri görmek değil çocuk sahibi olmaktan, insanlıktan bile soğutabilir. anne bak takla atıp dalıcam havuza(annenin umurunda değil tabi, ya birisiyle vırvır konuşmakta ya da güneşlenmekte öylece) anne bak takla atıcam. anne bak takla atıcam. anne bak. anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak annebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebak annebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebak anne b... [Shadowfury]: SHORYUKEN! *fiyuuuuv* *floşşş* (uçup havada 3 takla atıp suya maksimum yüzey alanıyla gövdeleme çakılma efekti* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 napae said: ama hep kıvırcık koyu saçlı, beyaz tenli, mavi gözlü çocuk hayalim var. şu özelliklerde çirkin hiç bir yaratık görmediğimi belirtmek isterim,gun gelir bundan dogurursan,haberim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 çocuk yapmayın evlatlık alın yazık o bebelere:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sizde evlatsınız,sizinde çocuğunuz olacak,nasıl bi tad göreceksiniz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fizban said: yeğenim olsun istiyorum. cidden. evet katılıyorum. yeğen mesela mükemmel bir demo. çocuğun hiç bir derdini çekmediğin gibi, her türlü eğlenceli atraksiyona da girebiliyorsun. ata binerken altına mı yaptı, ver annesine. top oynarken dizini vurdu ağlamaya mı başladı, babasıı nerdesiiin. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 irin said: napae said: ama hep kıvırcık koyu saçlı, beyaz tenli, mavi gözlü çocuk hayalim var. şu özelliklerde çirkin hiç bir yaratık görmediğimi belirtmek isterim,gun gelir bundan dogurursan,haberim olsun doğurursam kız doğururum, öyle erkek istemem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 "roket adam" said: fizban said: yeğenim olsun istiyorum. cidden. evet katılıyorum. yeğen mesela mükemmel bir demo. çocuğun hiç bir derdini çekmediğin gibi, her türlü eğlenceli atraksiyona da girebiliyorsun. ata binerken altına mı yaptı, ver annesine. top oynarken dizini vurdu ağlamaya mı başladı, babasıı nerdesiiin. mis. gün gelir yeğenini bi kaç günlüğüne sana bırakıp tatile giderler. o zaman görürsün sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kırıkkaledeyken ablamla enişte sırf birbirlerine zaman ayıramıyolardı çocuklar yüzünden hadi birisi 9 yaşında sorun olmuyoda birisi de 1 yaşında yani ablamlar sinemaya alışverişe felan gittiklerinde akşamları ben bakardım ona ilk başta sıkıcı geliyo ama sonra düşününce güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Çocuk iyi bir şey.Ama tabi önce çocuk sahibi olcak insanların çocukluk evrelerini tamamlamaları şart=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar