Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cocuk!

reyou

Öne çıkan mesajlar

büyüğü kız küçüğü oğul olsun

2 adet olsun

kız kızıl lüle saçlı yeşil gözlü olsun (litrelersce irlanda suyu ve irlandada yetiştirilmiş yiyecek tükettikden sonra emelime ulaşacağıma inanıyorum)

erkek de işte yani sağlıklı olsun ..

çocukalr ya benim inat tatar tarafıma çekerse kız kesin güzel olur oğlanı bilemem

yok çocuklar anadan alman kanı alrılarsa o zaman kız yine güzel olur oğul da olur işte birşeyler

off sanırsam ben oğul istemiyorum ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah havuzdaki veletleri görmek değil çocuk sahibi olmaktan, insanlıktan bile soğutabilir.

anne bak takla atıp dalıcam havuza(annenin umurunda değil tabi, ya birisiyle vırvır konuşmakta ya da güneşlenmekte öylece)
anne bak takla atıcam. anne bak takla atıcam. anne bak.
anne bak
anne bak
anne bak
anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak annebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebak
annebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebak
anne b...
[Shadowfury]: SHORYUKEN!

*fiyuuuuv* *floşşş* (uçup havada 3 takla atıp suya maksimum yüzey alanıyla gövdeleme çakılma efekti*
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

ahahahah havuzdaki veletleri görmek değil çocuk sahibi olmaktan, insanlıktan bile soğutabilir.

anne bak takla atıp dalıcam havuza(annenin umurunda değil tabi, ya birisiyle vırvır konuşmakta ya da güneşlenmekte öylece)
anne bak takla atıcam. anne bak takla atıcam. anne bak.
anne bak
anne bak
anne bak
anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak anne bak annebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebak
annebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebakannebak
anne b...
[Shadowfury]: SHORYUKEN!

*fiyuuuuv* *floşşş* (uçup havada 3 takla atıp suya maksimum yüzey alanıyla gövdeleme çakılma efekti*

Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

yeğenim olsun istiyorum.
cidden.

evet katılıyorum. yeğen mesela mükemmel bir demo.
çocuğun hiç bir derdini çekmediğin gibi, her türlü eğlenceli atraksiyona da girebiliyorsun. ata binerken altına mı yaptı, ver annesine. top oynarken dizini vurdu ağlamaya mı başladı, babasıı nerdesiiin. mis.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

fizban said:

yeğenim olsun istiyorum.
cidden.

evet katılıyorum. yeğen mesela mükemmel bir demo.
çocuğun hiç bir derdini çekmediğin gibi, her türlü eğlenceli atraksiyona da girebiliyorsun. ata binerken altına mı yaptı, ver annesine. top oynarken dizini vurdu ağlamaya mı başladı, babasıı nerdesiiin. mis.

gün gelir yeğenini bi kaç günlüğüne sana bırakıp tatile giderler. o zaman görürsün sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

kırıkkaledeyken ablamla enişte sırf birbirlerine zaman ayıramıyolardı çocuklar yüzünden
hadi birisi 9 yaşında sorun olmuyoda
birisi de 1 yaşında yani
ablamlar sinemaya alışverişe felan gittiklerinde akşamları ben bakardım ona
ilk başta sıkıcı geliyo ama sonra düşününce güzel bişi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...