Darestan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 selamlar şimdi opeth dinlerken kafama takıldı bu mikael akerfeldt abi nasıl hem böğürüyo hem solo atıyo?numarası nedir bunun yani öyle sesi kalınlaştırarak böğürdüğün zaman böyle hem çok az ses çıkartabiliyorum hemde çabuk yoruluyorum bunun tekniği filan varmıdır ?yada processor falan mı kullanıyo bu adam?pek zannetmiyorum ama bu konuda bildiğiniz websitesi varmıdır aynı şekilde? bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim!! [Bu mesaj Darestan tarafından 02 Haziran 2004 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 clean rulz[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hem sesi hem gırtlağı geliştirmek lazım... Misal ben Louis Armstong-vari bir ses çıkarabiliyorum ama bir süre sonra gırtlağın acıyor... Ses için şan. Gırtlak olayı nasıl olur bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Röehhhhh röoğhhhhh röeoğoğoğhohğho ![signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 boşverin siz onları burada steven tyler,axl rose(ki onun sei yok artık da neyse) varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 biraz garip ama, balgamını kullancan[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ciddi misin? dalga mı geçiyosun?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 mikael dir yapar muhteşem bi brutal,mutteşem clean vocal,akustik gitar çalışı,besteleri,soloları karizması teeey teeey. ayrıca brutal yaparken solo atmio sololar vokal ile aynı anda girmio ki.geliştirmenin tekniği boyna söylicen.tuvalette zıçarken bile söylicen başka yolu yok.brutalide gırtlak değil diyaframdan çıkarmanın yoluna bak.pentagram vokalisti murat brutal ile ilgili dersler veriodu sanırım araştır bi istersen.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 boğazda tükürük tutuyorlar sanırım. bir nevi balgam atıcam derken dur lam bari bir şarkı söyleyimden geliyor bence.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 çoğu adamlar balgamcıdır. Black Metal vocallari direk gırtlaktan çıktığı için incedir ama gürüldemek istiosan balgam tutacaksın ağzında. Hem uzun süre brutal vocal yapabilirsin hem de daha ii ses çıkar.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 tiksiniyorum brutal vokalden konuyla alakası yok ama.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ühüü niye anlatıyosunuz balgam falan, nası dinlicem ben şimdi müzik :([signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 03 Haziran 2004 04:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 opethin vokalistine saygı duyuyorum ben adam hem clean yapıyor hemde zrt diye brutala geçiyor falan ayrıca cradleın vokalistide acayip sesini falan değiştiriyo bi kalın bi ince ciguli var bide bizim o da iyi vokal yapar :P bu arada bi ara şöyle bi geyik dönüyodu -ağbi blackçiler ses tellerini aldırıyomuş sesleri normaldede öyleymiş onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 opeth'in böğürtülerini cradle'in ince sesini hiç sevmem tiksinti uyandırır.. ama moonspell - mephisto ve opeth - demon of the fall şarkılarındaki böğürtüler kulağımı tırmalamıyor, tersine çok sevdim iki şarkıyı da.. sevmem brutal vokal felan ama "meeephistooo" diye anırasım geliyor benim de..[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Bildiğim kadarıylada brutal vokal için mikrofonun üstüne sıkılan spreyler var.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Ya brutal vocal için baya yetenek lazım ciddi bi şekilde. Doğal olarak yapmak istiyorsanız. Ama mesela bazı gruplar var brutal vocali yeterince iyi değil ve extreme metalyapiolar. Bu yüzden reverb kullaniolar vocalde. Örnek Ancient Ceremony. Herifin vocali biraz echolu. Hem atmospher katio black metal olduğu için hem de sesini olaya adapte edio. Ama en temiz brutal vocal (???) bence Opeth vocali kesinlikle. tam anlamıyla mükemmel. Tam death metal vocali. Fakat Dark Tranquillity nin ki biraz Scream Brutala kaçio. Herif böğürmüo. Kendi ses özelliğinden kaynaklanan bir incelik bi mükemmeliyet var :) In Flames in vocali ise bence çok kötü. Başta fena değil. Jester Race , Whoracle albümünde falan ama artık herif ciyaklamaya başladı. Zaten anders hiç bi zaman sert bi brutal yapmamıştı.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 iced earth var bide brutalı güzel olan mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 dani filth 'in 4 tane falan farklı sesi var.ama yine de screm,brutal yaramaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Dark tranquillity solisti Mikael stanne de en iyi brutal vokallerdendir. Seside cidden cok güzeldir. clean olsun brutal olsun herif sağlam vokalist. dark t - ThereIn şarkısını dinleyerek anlayabilirsiniz.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Arkadaşlar balladlar,slow parçalar dinlemek varken kulak zarlarımızı tırmalatmaya ne gerek var[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 içten geliyorsa, öyle çıkıyorsa brutal vokal yapılmalı, aksi takdirde ıkınılmamalıdır. çünkü: 1) doğal olmayınca brutal vokal suxtır, sahtedir, kastırıktır. 2) o kadar ıkınmak popo sağlığı için iyi değildir. bir de özlü söz: "rıfkı diil röargh diyordur o" nefir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Emaleth mesaj atınca aklıma geldi. birde kadın brutaller varmış. hatta Arch Enemy de söylüyormuş bir tane kadın brutal.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Emaleth, 03 Haziran 2004 15:57 tarihinde demiş ki: bir de özlü söz: "rıfkı diil röargh diyordur o" nefir. aklıma geldi şimdi opeth-advent şarkısında bi yerde resmen dört çektin!Topla! diye böğürüyodu mikael abi ema aplacım işte bizde doğal brutal nasıl yapılır öğrenmeye çalışıyoz ıkınmadan olmuyo diyo herkes :( aklıma geldi şimdi eğerki bi mikrofonu bi distortion pedala bağlasak nasıl ses çıkar?ha bide digitech in vocal processorleri varmış belki onlarıda kullanıyolardır.. google da how to make brutal vocal yazdım bişe çıkmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Güzel brutal vokal örnekleri için bkz In Flames bkz Opeth bkz Amorphis[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Voka processor lerinde o tür effectler mevcut genelde dragon vokal adı altında geçen vokaller zaten böyle elde ediliyor, heh hatta müslüm gürsesten çocuk sesi bile çıkartabiliriz öyle bir aletle. Crematory brutal e en iyi örneklerden biri.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar