Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Oynamıyorum da gördüğüm kadarıyla adamlar oyunun parasını zaten zaman ekleyerek refund etmişler neredeyse. Serhat gibi hanzolara oyun vermeyeceksin abi, beceremiyor refundlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 İzledim tüm hikaye videosunu, iyi oldu 1.0'ın hikayesini bilmiyordum artık daha bilinçli dünyayı kurtarabilirim. Müziği de çok net, duygusal felaket. Oyuna ne kadar emek verildiğinin bir göstergesi. Bu arada Xenus, item renkleri, hangisi hangisi söyler misin? yeşil var pembe itemlar var, bi de mavi var. mavi unique galiba. yeşil uncommmon, pembe rare falan mıdır, legendary nin rengi ne vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Garuda hard mode baya zor kesemedik bizde birde oyunda alanlarla ilgili sıkıntı var gösterdiği alanın 2 katı mesafesindeyim adam hemen dibinde duruyor alanı ben yiyorum adam yemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yaa olay bana da oluyor. Sanırım o alan sadece açıyı belirtiyor mesafeyi değil. Sağ yada sol strafe yapınca, konik kırmızı yerden, kaçıyorum fakat geri yapınca yiyiyor damage ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Var bişeyler adamla yan yana duruyorum bazen o yemiyor ben yiyorum damagei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 evet ben de Titan fightinda baya ondan muzdariptim. Çıkıyorsun kırmızı alandan ama eğer uyarı sesi çıkıyorsa cast edince her türlü yiyorsun. Tahminen bir latency problemi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 zonedan kaçamayanların klasik bahanesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 mesafeyi ve aciyi belirtiyor ancak cast suresi sonundan once cikmis olmaniz lazim. yoksa yiyorsunuz. 3 saniye castmi var 2.saniyede cikmis olun alanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi biri yardım etsin yahu nasıl kredi kartıyla odeme yapıcam kaç gündür sitelerinin arasında donuyorum bulamadım bişey. sadece bi kısıma kredi kartı girme yeri vardı onu yaptım ama orda da bi halt çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi oyun kendi sitesi üzerinden satılmıyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mortis said: İzledim tüm hikaye videosunu, iyi oldu 1.0'ın hikayesini bilmiyordum artık daha bilinçli dünyayı kurtarabilirim. Müziği de çok net, duygusal felaket. Oyuna ne kadar emek verildiğinin bir göstergesi. Bu arada Xenus, item renkleri, hangisi hangisi söyler misin? yeşil var pembe itemlar var, bi de mavi var. mavi unique galiba. yeşil uncommmon, pembe rare falan mıdır, legendary nin rengi ne vs. Pembe < Yeşil < Mavi < Mor diye gidiyor sanırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 vay 1017 siz direk queue ye aldi.. 80 kisi acildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mortis said: İzledim tüm hikaye videosunu, iyi oldu 1.0'ın hikayesini bilmiyordum artık daha bilinçli dünyayı kurtarabilirim. Müziği de çok net, duygusal felaket. Oyuna ne kadar emek verildiğinin bir göstergesi. Bu arada Xenus, item renkleri, hangisi hangisi söyler misin? yeşil var pembe itemlar var, bi de mavi var. mavi unique galiba. yeşil uncommmon, pembe rare falan mıdır, legendary nin rengi ne vs. Sen ne tatlısın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 paladin oldum. allahim ne cileli classlar.. glad arti conj. hele conj. :( 1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Luncheri begenmedim, oyun cok kotu 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 wofwof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Kanuni said: paladin oldum. allahim ne cileli classlar.. glad arti conj. hele conj. :( 1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-2 laf etme lan classıma , çok tatlı bi class ^______________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 gladyator paladin mi olucak sonra ? başka kaçarı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ya paladin ya gladiator baska kacarin yok.. cok kotu yapmislar o isi. ya tanksin ya tank o kadar. dps gitme ihtimalin ya da dungeona dps glad girme ihtimalin yok.. ama her classi oldugun icin lancer olur dps girersin. cunku 2hand balta ile ucan kacan marauderde tank olmak zorunda. lancer pugilist archer harici melee dps yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 mortis sabir tasiymissin :D bu arada 1017 gene almadim girdim ciktim 80miydi neydi sira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben valla soktum karakteri telefondan arada bir bakıorum öldürmüşler, bu gece oynıcam inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mortis said: Kanuni said: paladin oldum. allahim ne cileli classlar.. glad arti conj. hele conj. :( 1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-2 laf etme lan classıma , çok tatlı bi class ^______________^ hep EZ mode hep EZ mode pic related, mortitsin oyunu alma sekli http://i.imgur.com/rtngppp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 şu an her classın dönüştüğü 1 JOB var , sadece arcanistin 2 tane var (summoner ve scholar). Ve her job'ın da bir rolü var. yani conjurer olup dps gireyim , warrior olup dps gireyim raide diye bir durum yok. fakat fightlarda duruma göre switch edip katkıda bulunabiliyorsun. conjurer'ın Cleric stance i var, mind statını intelligence a çevirip, damage büyülerine bonus veriyor. çok healing intensive olmayan ama dps race olan fightlarda hemen switch edip dpse katkıda bulunuyorsun. Diğer classlar için de aynı şey geçerli. Fakat Wowdaki gibi, hybrid class sistemi yok. paladin olup ya dps, ya healer, ya tank olayım talent treeme giibi bir durum yok. olmayacaktır da çünkü job sisteminin olayı çok esnek olması. Classların üzerine bir sürü job seçeneği gelecek content ile birlikte. benim duyduğum ilk olarak, Red Mage, Dark Knight, Ninja ve Samurai jobları geleceği. bu şekilde artacaktır. Ha base class eklerler mi çok onu bilmiyorum. Örneğin bir önceki mmorpg olan Final Fantasy 11'deki job listesi şöyle: Warrior - Monk - White Mage - Black Mage - Red Mage - Thief Paladin - Dark Knight - Beastmaster - Bard - Ranger - Summoner Samurai - Ninja - Dragoon Blue Mage - Corsair - Puppetmaster Dancer - Scholar Geomancer - Rune Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi sen nasıl oyuna başlayıp 1 haftada wiki çıkaracak kadar bilgi topluyorsun benim aklım almıyor. İşte hep okuyorsun kesin, tembel teneke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 oyun güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar