KingV Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Oyun şu an betada. eski oyuncuların hepsi betaya girip oynayabiliyor. ama ne zaman hazır olur ne zaman çıkar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Sene sonuna doğru cıkıcakmış galiba pfff,ulan oynucak oyun blamıyorum aklımı çıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Bi deniyim dedim FF 14 ü zaten epey ucuzlamışta,gece salıyım dicektim downloadı link bulamadim sitede, oyunu alınca mı link geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 27 Ağustos tarihi verildi. ve hala beta deneyip izlenimlerini paylaşan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ps3 üm için beta invite gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ilk betasina girmistim rezalettu yahu, hala cikaramadilar mi oyunu iptal ettiler sanirim cikarip duzeltecez diye. grafikler falan efsaneydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ilk aşamada 2 günlük beta, herkese dağıtmışlar keyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 FF 14 versiyon 1 i olanlar betaya katılabiliyor diye mail geldi ama download linki falan hiçbişey göremedim beta keyi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 beta forumlarında link square enix id ile giriş yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Final-Fantasy-XIV-Online-PC//Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000345104 şunu alsak a realm reborn mu almış oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 alacam sanırım dnr'dan, 1.0 keyi aktive edilebiliyormuş. alpha'yı izleyip beğenmemiştim ama düzeltmişler gibi http://www.youtube.com/watch?v=LWeTxlVXVTE adamlar direk GW2'deki dynamic event konseptini herşeyiyle c/p etmişler dsdsf. yüksek levelın event levelına sync edilmesi, başarısız eventte mekanın değişime uğraması, farklı event başlaması, aşamalı eventler vs. gw2'de healing yapanlara contribution gelmiyordu ben bıraktığımda burda onu göz önüne almışlar. fena gözükmüyor http://www.youtube.com/watch?v=YQuGz7O34xc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Türiyeden girişte sıkıntı falanvarmı hocam? satın aldınmı oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 oyunu bugün sipariş ettim. girişte sıkıntı olacağını sanmıyorum, patide oynayanlar vardı zaten eski versiyonunu. EU için birçok yeni server açılacakmış. lag sorunu bitirmişler. oyun gelince kayıt olup, betaya girmeyi deneyecem bakalım daha fazla inceleme fırsatım olmadı oyunu ama questing, writing, combat, crafting, grafikler vs çoğu dizaynı yenilemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Ya ben oyunu satın almıştım.Kayıtta olmuştum ancak kredi kartı istemişti kayıt olurken ilk.Nedense benim kredi kartıda hata verdi.Kabul etmedi oyun deli etmişti beni.Bende sinirlenip kapatmıştım.Zaten indirimden almıştım bir kaybımda olmadı.Ancak kabul edermi şimdi o accountu ki kullanmak istesem? Yoksa yeni almam gerekcek mi? Hani kayıt olurken son işlem filan olarakta istemedi kredi kartını. Cd keyle kayıt oldum.Accountu oluşturdum filan.Ondan sonra kredi kartı bilgilerimi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=q2RghB8r4tA http://www.youtube.com/watch?v=QbF3jq04c80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 bende verdim siparişi bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 yalnız şimdi sitesine baktım şuan yeni key registrationını kapamışlar sanırım. release'i beklemeniz gerekiyor falan yazıyor :( birde EU'da euro ödeme saçmalığı var. EU entry subs, NA standard subs'ına denk geliyor ücret bakımından. acaba kayıt olurken US seçersem, EU serverlarında oynayıp, subs'ı $ olarak ödeyebilirmiyim çok merak ediyorum. EU ve NA client'ı ortak değil mi? server listten istediğini seçiyorsundur herhalde. betaya giren varsa bu konuda bilgi verebilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 bana gelmiş beta key nereye giriyoruz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 ps3 şifresi ise; ps3'te PSN'ye bağlanıyorsun. account management kısmında redeem codes var. oradan verilen kodu giriyorsun. gelen mailda anlatıyor zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Keşke ps3 şifresi olsaydı ne güzel anlatmışsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 said: birde EU'da euro ödeme saçmalığı var. EU entry subs, NA standard subs'ına denk geliyor ücret bakımından. acaba kayıt olurken US seçersem, EU serverlarında oynayıp, subs'ı $ olarak ödeyebilirmiyim çok merak ediyorum. EU ve NA client'ı ortak değil mi? server listten istediğini seçiyorsundur herhalde. betaya giren varsa bu konuda bilgi verebilirse sevinirim. şöyle birşey buldum. üstteki yemez herhalde said: Service accounts for FINAL FANTASY XIV and the FINAL FANTASY XIV Collector's Edition can only be added for the same region as your Square Enix account (Japan, North America, or Europe). The game cannot be played if the product region is different from the Square Enix account region, so be sure to check the region for which the product is intended before making a purchase. aral, d&r'daki büyük ihtimal EU regiondır. mecruben oyro ödeyecem sanırım. 17.5$'a geliyor nerdeyse standard subs ya birde EU serverları ile NA serverları canada'da bulunuyormuş. ortak yani. 150 pingle mi oynayacaz meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Octavarium said: bana gelmiş beta key nereye giriyoruz bunu ? burdan http://www.finalfantasyxiv.com/preparebeta/index_na.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 beta keyleri bitmeden alın http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/Final-Fantasy-14-A-Realm-Reborn-Betakeys-8292764.html?action=register Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 uğraşmaya indirmeye değermiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 seriyi biliyorsan deneyebilirsin ama ff'den uzak biriysen sıkabilir ben SE'in salak account confirmation mailini bekliyorum hala beta key çalışıyor mu onu bile bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar