Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 revamped edition i oynayacam, beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Yine mi haçari kuçiri oyunu? Wow çıktı onda da çekik gözlülerden özenti pandalar var neyinize yetmiyor? Pandaların gözleri kocaman diye mi oynamıyorsunuz? Çan çin çon ossss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Square Enixin eski başkanı bile böyle vizyonsuz bi şirket görmedim ben arkadaş diye açıklama yapmıştı geçenlerde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 okumadım. kim için diyor vizyonsuz şirketi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 kendi şirketine diyor işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mortis said: çok kötü değil miydi ya bu oyun? çok kötü diye event yapıp öldürdüler herkesi ahah, şimdi yeniden 2.0 olarak çıkacak ve çok güzel olacak işallah. Böyle sword art online gazıyla abansak hep beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-6Plp-6TF5U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Abi filmini çıkarsınlar yeter artık düzgün bir animasyon film gelsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Oyunu çok dandik bari animasyon yapalım taktiği izliyolar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ne degisti oyun dinamikleri ve ozellikler olarak bilen varmi ? Eklenen nedir oynanabilirlige vs.. Yeni dunya yeni lore tamamda tek bir bilgi bulamadim sunu gelistirdik bunlari ekledik tarzinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 neredeyse HERŞEY değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Wikiden buldum bende grafik, dunya, server yapisi, class ozellikleri, skiller vs degismis. Hayirlisi generic mmo listemize ekleyelim bekleyelim bakalim. Insallah 1-2 ay oyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kanuni is back in black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 off kanuni adam samanyolu tv deki aşçı kıvamında oyun eklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 (Değişiklikler) (Soru - Cevap) Bu adreslerden oyundaki değişiklikler ve sorulara yanıtları inceleyebilirsiniz. Büyük bir heyecanla beklemedeyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Dev kılıç kullanan minyon kadınlar gibi tutarsızlıklar hala devam ediyor mu? Çançinçon oyunu mu hala? Bunlar devam ediyorsa meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 betaya giren var mı? eski hesap sahipleri? yorumları bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Glad ve moyty kufuru ventden iletirim :) Su iki link iyiymis tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Oyun şu anda Markafoni'deki Aral'ın yaptığı kampanya ile 20 liraya alınabiliyor. İlgililere duyurulur. Edit: Kargoyla 26 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 haber için teşekkürler ama sitesindeki son videoyu da izledikten sonra oyunun kısa zamanda f2p olacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Verdiğim paraya hiç acımamıştım oyun alırken taa ki ff14 ü alana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Aven' in yazdığı gibi oyun şuan Türkiye' de 20 TL civarında. Yurt dışında sitelerde, mağazalarda vs. oyunun satışı durdurulduğu için hiç bir yerde yok, olanlarda pahalı. Hatta Youtube' da bir kaç video vardı " Oyunu şuan bulursanız hemen alın. " gibisinden. Oyun tekrardan çıktığında fiyatı doğal olarak yeniden artacak, artı olarak support ile görüşmüştüm bir süre şuan üyelik yaratımı kapalı, fakat oyunu şuan bulup, alırsanız oyun tekrardan açıldığında aynı key sayesinde üye olabiliyorsunuz. Key i eklemeyi denediğiniz zaman zaten key " A Realm Reborn " görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Hatta artık oyunu ekleyebiliyorsunuz profilinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abi direk sitesine koydukları alpha videosunu izledim oynancak gibi değil artık bu tarz oyunlar standard olmaya başladı zaten subsla falan hayatta oynanmaz b2p yada f2p dönerse tutunabilir. zaten korkudan tüm videolarda comment/oylama falan disabled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Beyler bu yenilenmiş haliyle oyun nasılbilen var mı ? FF fani olarak ilk çıktığındaki yorumlardan korkup yanaşmamıştım ama şimdi oynasammı diye düşünüyorum. nedir gelişmeler ve durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar