Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy 14 online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yine mi haçari kuçiri oyunu? Wow çıktı onda da çekik gözlülerden özenti pandalar var neyinize yetmiyor? Pandaların gözleri kocaman diye mi oynamıyorsunuz?

Çan çin çon ossss
Mesaj tarihi:
Mortis said:

çok kötü değil miydi ya bu oyun?

çok kötü diye event yapıp öldürdüler herkesi ahah, şimdi yeniden 2.0 olarak çıkacak ve çok güzel olacak işallah. Böyle sword art online gazıyla abansak hep beraber
Mesaj tarihi:
Ne degisti oyun dinamikleri ve ozellikler olarak bilen varmi ? Eklenen nedir oynanabilirlige vs..

Yeni dunya yeni lore tamamda tek bir bilgi bulamadim sunu gelistirdik bunlari ekledik tarzinda.
Mesaj tarihi:
Wikiden buldum bende grafik, dunya, server yapisi, class ozellikleri, skiller vs degismis. Hayirlisi generic mmo listemize ekleyelim bekleyelim bakalim. Insallah 1-2 ay oyalar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyun şu anda Markafoni'deki Aral'ın yaptığı kampanya ile 20 liraya alınabiliyor. İlgililere duyurulur.

Edit: Kargoyla 26 liraya geliyor.
Mesaj tarihi:
Aven' in yazdığı gibi oyun şuan Türkiye' de 20 TL civarında. Yurt dışında sitelerde, mağazalarda vs. oyunun satışı durdurulduğu için hiç bir yerde yok, olanlarda pahalı. Hatta Youtube' da bir kaç video vardı " Oyunu şuan bulursanız hemen alın. " gibisinden. Oyun tekrardan çıktığında fiyatı doğal olarak yeniden artacak, artı olarak support ile görüşmüştüm bir süre şuan üyelik yaratımı kapalı, fakat oyunu şuan bulup, alırsanız oyun tekrardan açıldığında aynı key sayesinde üye olabiliyorsunuz. Key i eklemeyi denediğiniz zaman zaten key " A Realm Reborn " görünüyor.
Mesaj tarihi:
abi direk sitesine koydukları alpha videosunu izledim oynancak gibi değil artık bu tarz oyunlar standard olmaya başladı zaten subsla falan hayatta oynanmaz b2p yada f2p dönerse tutunabilir. zaten korkudan tüm videolarda comment/oylama falan disabled.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Beyler bu yenilenmiş haliyle oyun nasılbilen var mı ? FF fani olarak ilk çıktığındaki yorumlardan korkup yanaşmamıştım ama şimdi oynasammı diye düşünüyorum.

nedir gelişmeler ve durum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...