Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy 14 online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
suraya yazalim da kenarda dursun.. 2010 da cikacakmis ps3 arti windows. ff11 oynadigimda fena gelmemisti ama oyun tarzi ve oynanabilmesi pek avrupai degildi. umalim bu seferki degisik olsun.

http://na.finalfantasyxiv.com/

en azindan 2010 icin bir degisik alternatifimiz var.
Mesaj tarihi:
FF11 in tek problemi LF1M GUARDIAN JAPANESE ONLY olmasıydı. Yoksa biraz jrpg veya FF ci biri için gayet eğlenceliydi. Sanmıyorum 14 te bu problemi çözebileceklerini. IP kısıtlamalı Region serverları açarlarsa belki işte
Mesaj tarihi:
ff oyunları hiç oynamadım, hiçte ilgilenmedim. benim merak ettiğim, bu oyun şimdi 14 tane mi? nası bi seridir bu 14 oyundur bitmiyor? ayrıca 14 tane oyunu var ve hepsinin isminde "Final" geçiyor. yıllar yılı kafama takılan şeyler bunlar. burdan paylaştım mutlu oldum.

oh be..
Mesaj tarihi:
7-8-11 pc versiyonları var. Geriye kalanlar da emülatörle çalışıyor. Sadece ps2 oyunları için (10, 10-2, 12 sağlam bir makineye ihtiyacın var yoksa emülatör kaldırmayabiliyor
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Guru said:

Japonlar ile oyun oynanmayacagini coook uzun zaman once ogrendim o yuzden NA surumu cikmadigi surece yakinina bile yaklasmam.

+1 çok iyi arkadaşlarım var, ama küfretmeyeceğim ban yemiyim. böyle kapalı toplum olmaz ya. aaaaaaaaaaa
  • 3 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...