Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 suraya yazalim da kenarda dursun.. 2010 da cikacakmis ps3 arti windows. ff11 oynadigimda fena gelmemisti ama oyun tarzi ve oynanabilmesi pek avrupai degildi. umalim bu seferki degisik olsun. http://na.finalfantasyxiv.com/ en azindan 2010 icin bir degisik alternatifimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 harika gorukuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 FF11 in tek problemi LF1M GUARDIAN JAPANESE ONLY olmasıydı. Yoksa biraz jrpg veya FF ci biri için gayet eğlenceliydi. Sanmıyorum 14 te bu problemi çözebileceklerini. IP kısıtlamalı Region serverları açarlarsa belki işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ff11 i oynayamamıştım, çok içimde kalmıştı en azından bunu oynayabilcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ff oyunları hiç oynamadım, hiçte ilgilenmedim. benim merak ettiğim, bu oyun şimdi 14 tane mi? nası bi seridir bu 14 oyundur bitmiyor? ayrıca 14 tane oyunu var ve hepsinin isminde "Final" geçiyor. yıllar yılı kafama takılan şeyler bunlar. burdan paylaştım mutlu oldum. oh be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Hem konu olarak hemde savaş sistemleri olarak ilk 4 oyun hariç hiç birinin birbiriyle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 firma ilk oyunu çıkartırken sonuncu oyun olarak düşünüyorlardı iflas söz konusuydu sanırım, sonra ilk oyun çok tutunca devam ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 çıkan yan oyundu, tacticsiydi, remakeydi 25 30 oldu heralde ama gönül daha fazlasını istiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 7den öncekiler gameboy ve ps1 oyunu olması lazım. pc'ye bi 7'yi çıkardılar. Diğerlerini de çıkarsalardı da oynasaydık. 7yi sevdiydim bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 7-8-11 pc versiyonları var. Geriye kalanlar da emülatörle çalışıyor. Sadece ps2 oyunları için (10, 10-2, 12 sağlam bir makineye ihtiyacın var yoksa emülatör kaldırmayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 umarım adına yakışan bişi olur da eğleniriz hep birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Japonlar ile oyun oynanmayacagini coook uzun zaman once ogrendim o yuzden NA surumu cikmadigi surece yakinina bile yaklasmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ps3 üm yok :( windows a çıkıyomuş :) turn based bayar ama yaw mmo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Savas kisminda turn based olabilir sekil 1-a Atlantica Onlinedaki gibi baya degisik ve zewkli birsey aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Karanlık ortamlar veya FF VII-VIII-XII türü tasarımlar lazım, XI fazla çocuksuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 No experience, no levels in Final Fantasy XIV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 square last remnant ta uyguladığı formu sevdi sanırım. single da kullanışlı değil ama multi de değişik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 oyun ici video emote videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Guru said: Japonlar ile oyun oynanmayacagini coook uzun zaman once ogrendim o yuzden NA surumu cikmadigi surece yakinina bile yaklasmam. +1 çok iyi arkadaşlarım var, ama küfretmeyeceğim ban yemiyim. böyle kapalı toplum olmaz ya. aaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://na.finalfantasyxiv.com/ http://eu.finalfantasyxiv.com/ pc için beta alımları başladı koşun, kıyağımı da unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 region hatası veriyor, klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 İş yerindeyim belki ondandır benimki. Ev bilgisayarına bağlanıp deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 saldırdım valla uniye döniyim ordan da saldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bende yaptım, haydi rastgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar