Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thor (2011)

cado

Öne çıkan mesajlar

Thor
Captain America: The First Avenger
X-Men Origins: Magneto
X-Men Origins: Deadpool

Bu filmlerin hepsi '' The Avengers '' a hazırlık mahiyeti taşıyor.

Marvel'in 2011 - 2012 yılı takvimine göre bu filmlerin hepsi sırasıyla çıkacak... Ardından da The Avengers (2012) gelecek. Tabi Iron Man 3, Spider Man 4'de 2012'de çıkacak diye biliyorum, acaba The Avengers öncesini mi yoksa sonrasını mı konu alacaklar yoksa The Avengers ile bağlantısız filmler mi olacaklar orasını bilmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

X Men filmleri Fox'un. Onların Avengers'la bir ilgisi yok. Avengers dan önce bir Thor birde Captain America çıkarıcak Marvel işte. Avengers dan sonra da Iron Man 3 kesin olur. Hatta adamlar baya 2020'ye kadar fln planlamışlar hangi seneye hangi filmi çekiceklerini diye okumuştum bi yerde.

Yeni Spider Man filmide Sony'nin maalesef onada Marvel karışamayacaktır pek. Spider Man'i de göremeyiz o yüzden Avenger olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten Spiderman ve Iron Man '' The Avengers '' mensubu, fakat Marvel senaryoyu ne şekilde işledi, yeni çıkacak Spiderman ve Iron Man filmleri The Avengers'tan önce mi çıkacak piyasaya o belli değil diye biliyordum ben. Gerçi Iron Man ve Iron Man 2'de fısıldamışlardı mevzuyu muhtemelen evelinde çıkarlar ve The Avengers öncesi mahiyeti taşır onlarda... Bakalım, göreceğiz...

P.s;

progamer said:

X Men filmleri Fox'un. Onların Avengers'la bir ilgisi yok. Avengers dan önce bir Thor birde Captain America çıkarıcak Marvel işte. Avengers dan sonra da Iron Man 3 kesin olur. Hatta adamlar baya 2020'ye kadar fln planlamışlar hangi seneye hangi filmi çekiceklerini diye okumuştum bi yerde.

Yeni Spider Man filmide Sony'nin maalesef onada Marvel karışamayacaktır pek. Spider Man'i de göremeyiz o yüzden Avenger olarak.

Ben bunları bilmiyordum bak, ama Wolverine falanda The Avengers mensubu, düzeltmeden önce yazdığım gibi Iron Man ve Spiderman için de geçerli bunlar... Yani bu üç karakterde The Avengers'da olur muhtemelen...
Sosyal ağlarda paylaş

Peki The Avengers'ta Beast, Hulk v.s de yer almıyor mu ? Bildiğim kadarıyla alıyor, ama wiki'nin yazdığına göre '' Agent '' bölümünde Beast, Hulk v.b yok. Yani benim bildiğim The Avengers'ın temelini oluşturanlardan bir tanesi de Spiderman...

Tekrar dile getireyim, çok fazla bilgim yok konu hk. o yüzden soruyorum.

P.s: Neyse burada uzatmayalım, Vizyon > Thor konusu bildiğimiz Marvel database'e dönüşecek yoksa... :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla avengerski üye sayısı 50 falan.
spidermande öle önde gelen üyelerden değil.

bi en temel takım var. Thor, Ironman, Hulk, antman, wasp. bide sonra dan büyüünce aldığ hal var, Thor, ironman, hulk, antman, wasp, captain america, vision, quicksilver, scarlet witch.

avengers diyince akla gelen isimler bunlar yanı. kapitan amerika teflik götürüyo ömürcüğe ama ömürcük diyoki, olmaz abi benim publicityim coook kötü bok ederim sizin namınızıda. 80lerde böle bi durum yasıyolar işte, ondan sonra 2005'e kadar sanırım hiç bulaşmıyo avengersa üye olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım. Yüz yıllık content'in burada, yazıyla açıklana bilmesi de mümkün değil tabi ki, bir de o var.

Bu arada, ben baştan beri The Avengers diye diretiyorum ama, S.H.I.E.L.D olacaktı o aslında. Spiderman'in (döneminde) en büyük savaşı S.H.I.E.L.D ile olanıydı, dünyayı kurtarma meselesi falan...
Sosyal ağlarda paylaş

Marv said:

Thor
Captain America: The First Avenger
X-Men Origins: Magneto
X-Men Origins: Deadpool

Bu filmlerin hepsi '' The Avengers '' a hazırlık mahiyeti taşıyor.

hayır, x-men origins'in alakası yok.
iron man, thor, captain america.

http://img703.imageshack.us/img703/7351/avengersironmanthor2009.jpg

Marv said:

Ya zaten Spiderman ve Iron Man '' The Avengers '' mensubu

Marv said:

O zaman dediğin gibi ilerki filmlerde görürüz Spiderman'i... Çünkü, Spiderman en büyük savaşını The Avengers mensubu olarak veriyor diye hatırlıyorum çünkü, yani The Avengers için Spiderman olmazsa, olmazlardan...

Marv said:

Spider-Man, The Avengers ajanlarındandır. Nasıl bir alakası yok ?

Marv said:

Peki The Avengers'ta Beast, Hulk v.s de yer almıyor mu ? Bildiğim kadarıyla alıyor, ama wiki'nin yazdığına göre '' Agent '' bölümünde Beast, Hulk v.b yok. Yani benim bildiğim The Avengers'ın temelini oluşturanlardan bir tanesi de Spiderman...

Marv said:

zira The Avengers çizgi romanlarını okumadım, bilmişlik yapmayayım.

avengers okumadan niye ahkam kestin onu anlamadım.

avengers (origins) ile örümcek adamın hiç alakası yok.

"orjinal" ekipten kastedeceksek, cüce'nin dediği gibi iron man, captain america, wasp, ant man, hulk gibi adamlar var.

hiç hikayeyi okumadan gidip wikipedia üstünden konuşmuşsun.
orda yazılan "agents" şeysi "orjinal ekibi" değil, şu anki kadroyu içeriyor.

zaten şu var, marvel'in avengers'ı, dc'nın jla'sı gibidir, her önüne giren karakter girmiştir.
resmi haklara sahip süper kahraman ligi gibi avengers.
o yüzden "giren" tüm adamları yazmaya kalksalar epey listelemeleri gerekirdi orda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...