mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 iron man olayını anlamadım ben. bu film iron man evreninde mi geçicek ? iron man 2 nin sonunda çekiç falan vardı tmamda thor dunyayı kurtarırken iron man nolucak. yoksa beraber mi kurtarcaklar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 hayır ironman thor evreninde geciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 tmm neyse sonucta bu filmde thor ve iron man aynı dunyada yer alıcaklar. merak ettiğim şeyde thor bu kadar şeyi yaparken iron man'i nereye sokucaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 thor varkenb ironman bişi yapamaz zaten, kalibre farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 the day the earth stood still'dan araklama sahne var. thor'u bizim synthesizer oynamis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 mokoko said: tmm neyse sonucta bu filmde thor ve iron man aynı dunyada yer alıcaklar. merak ettiğim şeyde thor bu kadar şeyi yaparken iron man'i nereye sokucaklar? dünya büyük panpa o adamında başka meşkaleleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Hopkins hiç olmamış ki. Hiç norse duramıyor adam direk atlantis moduna sokmuş asgard'ı, atın bunu dısarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 çekicim! çekicimi getirin hemen! bide çiviler evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Thor Captain America: The First Avenger X-Men Origins: Magneto X-Men Origins: Deadpool Bu filmlerin hepsi '' The Avengers '' a hazırlık mahiyeti taşıyor. Marvel'in 2011 - 2012 yılı takvimine göre bu filmlerin hepsi sırasıyla çıkacak... Ardından da The Avengers (2012) gelecek. Tabi Iron Man 3, Spider Man 4'de 2012'de çıkacak diye biliyorum, acaba The Avengers öncesini mi yoksa sonrasını mı konu alacaklar yoksa The Avengers ile bağlantısız filmler mi olacaklar orasını bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 X Men filmleri Fox'un. Onların Avengers'la bir ilgisi yok. Avengers dan önce bir Thor birde Captain America çıkarıcak Marvel işte. Avengers dan sonra da Iron Man 3 kesin olur. Hatta adamlar baya 2020'ye kadar fln planlamışlar hangi seneye hangi filmi çekiceklerini diye okumuştum bi yerde. Yeni Spider Man filmide Sony'nin maalesef onada Marvel karışamayacaktır pek. Spider Man'i de göremeyiz o yüzden Avenger olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yeni spidermande marvelde karışacak diye okumuştum biyerde hatta avengersta bile olabilirmiş.ne kadar doğru bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ya zaten Spiderman ve Iron Man '' The Avengers '' mensubu, fakat Marvel senaryoyu ne şekilde işledi, yeni çıkacak Spiderman ve Iron Man filmleri The Avengers'tan önce mi çıkacak piyasaya o belli değil diye biliyordum ben. Gerçi Iron Man ve Iron Man 2'de fısıldamışlardı mevzuyu muhtemelen evelinde çıkarlar ve The Avengers öncesi mahiyeti taşır onlarda... Bakalım, göreceğiz... P.s; progamer said: X Men filmleri Fox'un. Onların Avengers'la bir ilgisi yok. Avengers dan önce bir Thor birde Captain America çıkarıcak Marvel işte. Avengers dan sonra da Iron Man 3 kesin olur. Hatta adamlar baya 2020'ye kadar fln planlamışlar hangi seneye hangi filmi çekiceklerini diye okumuştum bi yerde. Yeni Spider Man filmide Sony'nin maalesef onada Marvel karışamayacaktır pek. Spider Man'i de göremeyiz o yüzden Avenger olarak. Ben bunları bilmiyordum bak, ama Wolverine falanda The Avengers mensubu, düzeltmeden önce yazdığım gibi Iron Man ve Spiderman için de geçerli bunlar... Yani bu üç karakterde The Avengers'da olur muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Yeni Spider Man 2012 de çıkıcak işte Avengers ve Captain America ile aynı sene. Belki ilerki filmlerde birlikte görürüz de yakın bi zamanda Spider Man'i görmeyiz Avenger olarak yada başka bir kahramanla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 O zaman dediğin gibi ilerki filmlerde görürüz Spiderman'i... Çünkü, Spiderman en büyük savaşını The Avengers mensubu olarak veriyor diye hatırlıyorum çünkü, yani The Avengers için Spiderman olmazsa, olmazlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 avengers mensubu olmalari bisey degistirmiyo, film haklari marvelda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yooo nerdeyse hiç alakası yok avengersla örümcek adamın. son zamanlarda katılıyo bi iki ama öle temel eleman falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Spider-Man, The Avengers ajanlarındandır. Nasıl bir alakası yok ? Sonradan katılıyordur onu bilemem zira The Avengers çizgi romanlarını okumadım, bilmişlik yapmayayım. Ama Spider-Man'in en büyük mücadelesi The Avengers'la birlikte olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 50 yıllık spidermanın en büyük mücadelesidnden kastın nedir bilmiyrum acıckası, ama avengerla yenı takılmaya basladı onu söliyim, 4-5 senelik mesele yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Peki The Avengers'ta Beast, Hulk v.s de yer almıyor mu ? Bildiğim kadarıyla alıyor, ama wiki'nin yazdığına göre '' Agent '' bölümünde Beast, Hulk v.b yok. Yani benim bildiğim The Avengers'ın temelini oluşturanlardan bir tanesi de Spiderman... Tekrar dile getireyim, çok fazla bilgim yok konu hk. o yüzden soruyorum. P.s: Neyse burada uzatmayalım, Vizyon > Thor konusu bildiğimiz Marvel database'e dönüşecek yoksa... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 valla avengerski üye sayısı 50 falan. spidermande öle önde gelen üyelerden değil. bi en temel takım var. Thor, Ironman, Hulk, antman, wasp. bide sonra dan büyüünce aldığ hal var, Thor, ironman, hulk, antman, wasp, captain america, vision, quicksilver, scarlet witch. avengers diyince akla gelen isimler bunlar yanı. kapitan amerika teflik götürüyo ömürcüğe ama ömürcük diyoki, olmaz abi benim publicityim coook kötü bok ederim sizin namınızıda. 80lerde böle bi durum yasıyolar işte, ondan sonra 2005'e kadar sanırım hiç bulaşmıyo avengersa üye olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 spiderman cakma avengerstaymis, 2005de baslamis seri, mirmir mesaj aticaniza iki dakka okuyun lan, ben actim okudum alakam olmadigi halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Anladım. Yüz yıllık content'in burada, yazıyla açıklana bilmesi de mümkün değil tabi ki, bir de o var. Bu arada, ben baştan beri The Avengers diye diretiyorum ama, S.H.I.E.L.D olacaktı o aslında. Spiderman'in (döneminde) en büyük savaşı S.H.I.E.L.D ile olanıydı, dünyayı kurtarma meselesi falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 new avengers işte abi işte örümcek adam olunca dünyayı baya bi kez kurtarıyo. Hanı bi thor kadar olmasada, kurtarıyo yine cocuk. acıkcası şimdi hatırlamıyorum amazing spidermanın hangi senelerinde shield'la münesabet içinde olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Marv said: Thor Captain America: The First Avenger X-Men Origins: Magneto X-Men Origins: Deadpool Bu filmlerin hepsi '' The Avengers '' a hazırlık mahiyeti taşıyor. hayır, x-men origins'in alakası yok. iron man, thor, captain america. http://img703.imageshack.us/img703/7351/avengersironmanthor2009.jpg Marv said: Ya zaten Spiderman ve Iron Man '' The Avengers '' mensubu Marv said: O zaman dediğin gibi ilerki filmlerde görürüz Spiderman'i... Çünkü, Spiderman en büyük savaşını The Avengers mensubu olarak veriyor diye hatırlıyorum çünkü, yani The Avengers için Spiderman olmazsa, olmazlardan... Marv said: Spider-Man, The Avengers ajanlarındandır. Nasıl bir alakası yok ? Marv said: Peki The Avengers'ta Beast, Hulk v.s de yer almıyor mu ? Bildiğim kadarıyla alıyor, ama wiki'nin yazdığına göre '' Agent '' bölümünde Beast, Hulk v.b yok. Yani benim bildiğim The Avengers'ın temelini oluşturanlardan bir tanesi de Spiderman... Marv said: zira The Avengers çizgi romanlarını okumadım, bilmişlik yapmayayım. avengers okumadan niye ahkam kestin onu anlamadım. avengers (origins) ile örümcek adamın hiç alakası yok. "orjinal" ekipten kastedeceksek, cüce'nin dediği gibi iron man, captain america, wasp, ant man, hulk gibi adamlar var. hiç hikayeyi okumadan gidip wikipedia üstünden konuşmuşsun. orda yazılan "agents" şeysi "orjinal ekibi" değil, şu anki kadroyu içeriyor. zaten şu var, marvel'in avengers'ı, dc'nın jla'sı gibidir, her önüne giren karakter girmiştir. resmi haklara sahip süper kahraman ligi gibi avengers. o yüzden "giren" tüm adamları yazmaya kalksalar epey listelemeleri gerekirdi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar