Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bakmıstım bı ara kim yapıyo conceptleri diye ama, unuttum. imzanın üstüne gömmüşler zaten logoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Cuce said: conanda boynuzlu büyücü yok. thooth amon var oda mısır tipli. o loki. heh thoth amon abi onun baya kıvır kıvır boynuzları vardı...kostüm ostüm bilemem de boynuzlu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 filmdkei adamdanmı bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yok be abi ne filmi, john buscema direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 aaa doru o boynuzlu ciziyodu thoth amonu bı ara. pardon. aynı loki gibi boynuzlu ciziyodu hatta haklısın sanki o zamanlar yasıyomusumda okuyomusum gibi dedim, ama öle dğeil tabi. mışlu muşlu bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Cuce said: bakmıstım bı ara kim yapıyo conceptleri diye ama, unuttum. imzanın üstüne gömmüşler zaten logoyu "charlie wen" imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 http://www.joblo.com/newsimages1/thor-new.jpg SEGA oyununu da yapıyormuş Thor'un. Oda 2011 de çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 tam kaslı behlül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=C7hg6um576k thor'u kim oynayacak diye bakmamıştı daha önce. bu videoda gorunce yuh dedim. star trek te kirk'un babasını oynayan eleman amma kas yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 eleman heath ledger'a da benziyor, rahmetliye. batmande de joker oynatabilirler, ana rollerden birinde olmicaksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 sonudan helmi geldi http://images.4chan.org/co/src/1279914082770.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kanatlar gercek olsamıydı olmasamıydı karar veremiyorum acıkcası. ama rankli falan böle zırhları falan sahane yanı. grimdarka bağlamamışlar, orjinaline sağdık kalmıslar. Kirby kirby geliyo film.bakalım böyle devam ederlerse sahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ben golden eyepatch'i falan aşırı wazzup nigga! buldum ama sinema ekranında işler değişiyor malum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 aha hepsi birdem, insanlar HELMLER NERDEE!! diye anırıyodu. http://images.4chan.org/co/src/1279913948058.jpg güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 http://images.4chan.org/co/src/1280099219129.jpg avengers kadrosu. Thoru oynıyan cocuk fark yaraıto kaslarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 büyük hali var mı o resmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yok aradım ama bitek bunu buldum, cıkar comic con fotolarıyla ebraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kenneth branagh çekiyormuş bunu meğer, az önce öğrenip şok oldum ama sonra her şey açıklığa kavuştu, meğer küçükken hastasıymış. http://io9.com/5595715/thor-mixes-science-with-magic-but-science-wins ehaha topicin başında da yazmışsınız zaten^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yazıyı yazan adamda hiç Thor bilmiyomus be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 cakeonroof said: Cuce said: bakmıstım bı ara kim yapıyo conceptleri diye ama, unuttum. imzanın üstüne gömmüşler zaten logoyu "charlie wen" imiş marko gibi geldi bana ama. resim cok kücük anlasılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 gort ve fetishwear'e takmış adam. sensin fetish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 5 Dakikalık Comic Con trailerı Güzel olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 This video has been removed due to infringement. indirdiysen rapid'e yüklesene biz de bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Çok güzeldi video :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar