Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 dekana felan şikayet etmek mümkün değil mi. çalıntı olmadığı kanıtlanırsa ve kasten geçirmediyse, ceza alabilir hoca bildiğim akdarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 benim bi hocam vardı 10 15 gğn felan bi proje vermişti uğraştım yaptım sonra gittim verdim arkadaşta uğraşmadı yapmadı boş cd verdi onada 20 vermişti banada 20 verdi buda öyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Biz de 2 gün önce sunum yaptık, adam bok atcak yer bulamadı, tablonun bir yerinde AB-25 diye almıştık ülkeleri son eklenen 2 ülkenin 6 senelik verileri yok diye, ordan lafa girdi çalıyorsunuz bari düzeltin copy/pasteleri dedi, ki ben uyumadım etmedim güzel olsun diye uğraştım, 45 slayt hayvan gibi istatistik sunumu yaptım, adam böyle diyince, "hocam biz o tabloları..." diye başladım, "sus, konuşma" diye çıkıştı. İşte o noktada zaten yakındı da böyle ağzının ortasına lak diye giydirmek istedim. Tabii giydirseydim mezun olamazdım o yüzden giydirmedim. Nasıl olsa 2 ay sonra okulum bitiyor hiiiç de işim olmaz o adamla bir daha. Saygı duyduğum bir hocaydı, gözümdeki değeri sıfıra düştü. İnsan profesör olabilir ama önce insan olmalı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Vingthor said: öğrenci işleri yüzünden askere gidiyodum geçen hafta. ben de kaç ay kaçak gezmişim, polis falan bi kontrole çekse alacaklar direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Aa dory geri gelmiş, selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ya uni ortaminda herseyin hocanin elinde olmasi gercegi ve hocalarin bi kisminin da "i hve the powah" modunda olup bunu hic hazmedememeleri boyle durumlara yol acabiliyo iste. resmen stres oldum salak salak ruyalar gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bi dakka çalıntı dedi de, kanıtını getirdi mi sana, şurdan çalmışsın die? kafasına göre çalıntı diemez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mortis said: bi dakka çalıntı dedi de, kanıtını getirdi mi sana, şurdan çalmışsın die? kafasına göre çalıntı diemez ? Yok diyorlar, onlar için öğrencinin yaptığı adam gibi her iş çalıntı. Zamanında yazdığım kompozisyona vs. çalıntı demiş hocalar oldu. Ha sonra benzer kalitede yazmaya devam edince özür de dilendi ama diyorlar yani. Mesela makalelerde akademik bir dil kullanabilecek kapasitedeysen yine çalıntı olmuş oluyor yaptıkların çünkü hocalar eğittikleri insanların o kapasitede yazılar yazabileceklerine inanmayacak kadar özgüvensizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 üniversite burası lan nasıl bi ortam yeteneği olan insanlara böle mi davranılır. şaşırdım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 valla proje sunumu sirasinda bunu yapan turk mu sorusunu duydum, lipsum'dan bi haber oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bence itiraz et. benım de dolaylı yönden başıma böyle birşey gelmişti. bir arkadaşıma ödevinde yardım ettim birsürü farklı kütüphaneye gittim birsürü kaynak topladım.hepsini arkadaşıma teslim ettim.ve cidden uğraştım yani.kızcağız da uğraştı ödevi yaptı. gerizekalı kadın internetten çalıntı yazmış ödeve! arkadaşıma baskı yaptım git dedim itiraz et,valla hakkımı helal etmem o kadar uğraştım ahuah. gidip itiraz etti 90 aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 çalıntıysa eger okuldan atılmaya kadar gider o olay ozellikle cankaya unide her bolum hocaları bir kac dersi bu konu uzerine isliyor. de eger calıntysa disipline ver deilse sat di fak ap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar