yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 hobaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Öyle bir durumda tüm mahalleyi boşaltıp apartmana kitle imha silahı niteliğinde ama doğaya aşırı zararlı olmayan a.k.a. nükleer olmayan bir bomba atmak gerekir. Ama mahalleyi başka yere yeniden yerleştirmek hem çok masraflı hem de mahalle sakinleriyle sorunlu olacağından devlet öyle "hastalık lan" dediği bi durum için bunu yapmaz. Bu yüzden de evet büyük ihtimal bu hastalık yayılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bir napalm'a bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Yalnız return of the living dead filmindeydi sanırım adamlar zombiyi yakıyolardı, ondan çıkan dumanla zombilik bulaşıyodu Yani o da sakat olabilir :D edit darkrider : lan uykulu alıntı yapacakken güncelle diyip mesajı postladık asdfsdf özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 sayfayı yukarı kaydırırkene yulardaki resmi ve altındaki yirim yirim notunu gördüm. kendi yazdığımı hatırlamadığım için "lam doğru demiş herif" dedim.. bi baktım.. a-a ben yazmışım. kendime katılıyorum.. yirim yirim şunu yiyorum bu arada.. http://forum.paticik.com/thumbnails/0e9/f98/31a/0d8/3c4/d9c/a7d/491/86c/910/16_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 nileppezdel said: Yalnız return of the living dead filmindeydi sanırım adamlar zombiyi yakıyolardı, ondan çıkan dumanla zombilik bulaşıyodu Yani o da sakat olabilir :D zombilik bulaşması ? abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Abi hastalık gibi yayılıyodu orda napiim :D yakıyolardı sonra dumanlar buluta karışıyodu ordan da yağmur yağınca topraktan ölüler çıkıyodu. Ama o tozlar gelmese çıkmayacaklardı. Bulaşıcıydı yani o filmde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 işte zombiler maske taksa bunlar olmıycak ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ben ilk filmi indirdimde ispanyolcamıydı ki bu be :P.amerikan versiyonu vardı birde sanırsam onun adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Quarantine İzlemekten kaçının diyolardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ispanyolca izle daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 İspanyolcası iyidi ilk filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 şimdi izledim dvd ripini güzeldi. İzleyin derim ama sanki ilk film kadar korkutucu değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ilk filmde korkutmuyodu aslında. sürekli gergindik sadece yoksa korkutan bişiyi yoktu zombi filminden korkulur mu artık. ikincisi için o konuda dahada başarılı diyolar. bende bu gece izlemeyi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 abi işte korkutucu derken kelimeyi bulamadım. Gerilme sdfsdf. evet düzeltiyorum ilk filme göre gerilim daha azdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 olm ben takashi miike seyrederken gerilmeyip orfınıc seyrederken ehehe diye seyredip alis harikalar diyarında seyrederken korkudan geberen bir adam olduğum için korku filmlerine karşı inanılmaz bir gerizekalı yaklaşımım var. korkutuyodur belkide korkanı vardır yani. korku filmi neticede ben düzelteyim fkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Film konusu tamamiyle değişiyor.Bildiğiniz herşeyi unutun rec ile alakalı.Senaryo tamamen değişmiş ve 3.sünün çekileceğine de garanti gözüyle bakıyorum.Birincisi kadar olmasa da bu film de iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yepyeni bi boyuta girmiş film hakkaten :D bide lez sahnesi varmış filmin sonunda ya iimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sostizm said: nileppezdel said: Ya apartmanda toplasan 10 tane anca zombi vardır. O kadar ateş gücüyle onları halledemiyorlarsa yaşamasınlar zaten. İlk filmde en azından silah falan yoktu zombilerin kazanması mantıklıydı. Pompalı var bi headshot'a bakar. Ağız bırakmazsan zombide o da seni ısıramaz :D epey bi FPS oynanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sinad said: buda Apis said: İlk film iyiydi. E buda aynısı olduğuna göre Oce4n said: bide lez sahnesi varmış filmin sonunda ya iimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 güzelim zombi filmini exorcism'e çevirmişler(td) konuşan zombiler neydi öyle yok hac'tan korkuyo yaklaşmıyo fln of zombi mantığının içine etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Oce4n said: yepyeni bi boyuta girmiş film hakkaten :D bide lez sahnesi varmış filmin sonunda ya iimiş :D abi o lez sahnesinedki "lez"lerden biri undead... yaaa yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Laorx said: güzelim zombi filmini exorcism'e çevirmişler(td) konuşan zombiler neydi öyle yok hac'tan korkuyo yaklaşmıyo fln of zombi mantığının içine etmişler. sonunu da söyleseydin madem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hakkaten konu baya değişmiş. amma velakin ilk filmdeki gerilimi yaşayamadım bunda. 3. hemen çekilse bari. gece görüşlü bölüm çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Film'i bok etmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar