Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rec 2

sinad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öyle bir durumda tüm mahalleyi boşaltıp apartmana kitle imha silahı niteliğinde ama doğaya aşırı zararlı olmayan a.k.a. nükleer olmayan bir bomba atmak gerekir. Ama mahalleyi başka yere yeniden yerleştirmek hem çok masraflı hem de mahalle sakinleriyle sorunlu olacağından devlet öyle "hastalık lan" dediği bi durum için bunu yapmaz. Bu yüzden de evet büyük ihtimal bu hastalık yayılır..
Mesaj tarihi:
Yalnız return of the living dead filmindeydi sanırım adamlar zombiyi yakıyolardı, ondan çıkan dumanla zombilik bulaşıyodu

Yani o da sakat olabilir :D

edit darkrider : lan uykulu alıntı yapacakken güncelle diyip mesajı postladık asdfsdf özür dilerim
Mesaj tarihi:
sayfayı yukarı kaydırırkene yulardaki resmi ve altındaki yirim yirim notunu gördüm. kendi yazdığımı hatırlamadığım için "lam doğru demiş herif" dedim..

bi baktım.. a-a ben yazmışım.
kendime katılıyorum..

yirim yirim
şunu yiyorum bu arada..
http://forum.paticik.com/thumbnails/0e9/f98/31a/0d8/3c4/d9c/a7d/491/86c/910/16_450xNULL.jpg
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Yalnız return of the living dead filmindeydi sanırım adamlar zombiyi yakıyolardı, ondan çıkan dumanla zombilik bulaşıyodu

Yani o da sakat olabilir :D

zombilik bulaşması ?

abi ?
Mesaj tarihi:

Abi hastalık gibi yayılıyodu orda napiim :D yakıyolardı sonra dumanlar buluta karışıyodu ordan da yağmur yağınca topraktan ölüler çıkıyodu. Ama o tozlar gelmese çıkmayacaklardı. Bulaşıcıydı yani o filmde :)

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk filmde korkutmuyodu aslında. sürekli gergindik sadece yoksa korkutan bişiyi yoktu zombi filminden korkulur mu artık. ikincisi için o konuda dahada başarılı diyolar. bende bu gece izlemeyi planlıyorum
Mesaj tarihi:
olm ben takashi miike seyrederken gerilmeyip orfınıc seyrederken ehehe diye seyredip alis harikalar diyarında seyrederken korkudan geberen bir adam olduğum için korku filmlerine karşı inanılmaz bir gerizekalı yaklaşımım var. korkutuyodur belkide korkanı vardır yani. korku filmi neticede ben düzelteyim fkjh
Mesaj tarihi:
Film konusu tamamiyle değişiyor.Bildiğiniz herşeyi unutun rec ile alakalı.Senaryo tamamen değişmiş ve 3.sünün çekileceğine de garanti gözüyle bakıyorum.Birincisi kadar olmasa da bu film de iyiydi...
Mesaj tarihi:
sostizm said:

nileppezdel said:

Ya apartmanda toplasan 10 tane anca zombi vardır. O kadar ateş gücüyle onları halledemiyorlarsa yaşamasınlar zaten. İlk filmde en azından silah falan yoktu zombilerin kazanması mantıklıydı. Pompalı var bi headshot'a bakar. Ağız bırakmazsan zombide o da seni ısıramaz :D

epey bi FPS oynanmış...
Mesaj tarihi:
güzelim zombi filmini exorcism'e çevirmişler(td)

konuşan zombiler neydi öyle yok hac'tan korkuyo yaklaşmıyo fln of zombi mantığının içine etmişler.

Mesaj tarihi:
Laorx said:

güzelim zombi filmini exorcism'e çevirmişler(td)

konuşan zombiler neydi öyle yok hac'tan korkuyo yaklaşmıyo fln of zombi mantığının içine etmişler.

sonunu da söyleseydin madem:)
  • Yeni Oluştur...