Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rec 2

sinad

Öne çıkan mesajlar

Öyle bir durumda tüm mahalleyi boşaltıp apartmana kitle imha silahı niteliğinde ama doğaya aşırı zararlı olmayan a.k.a. nükleer olmayan bir bomba atmak gerekir. Ama mahalleyi başka yere yeniden yerleştirmek hem çok masraflı hem de mahalle sakinleriyle sorunlu olacağından devlet öyle "hastalık lan" dediği bi durum için bunu yapmaz. Bu yüzden de evet büyük ihtimal bu hastalık yayılır..
Sosyal ağlarda paylaş

sayfayı yukarı kaydırırkene yulardaki resmi ve altındaki yirim yirim notunu gördüm. kendi yazdığımı hatırlamadığım için "lam doğru demiş herif" dedim..

bi baktım.. a-a ben yazmışım.
kendime katılıyorum..

yirim yirim
şunu yiyorum bu arada..
http://forum.paticik.com/thumbnails/0e9/f98/31a/0d8/3c4/d9c/a7d/491/86c/910/16_450xNULL.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
olm ben takashi miike seyrederken gerilmeyip orfınıc seyrederken ehehe diye seyredip alis harikalar diyarında seyrederken korkudan geberen bir adam olduğum için korku filmlerine karşı inanılmaz bir gerizekalı yaklaşımım var. korkutuyodur belkide korkanı vardır yani. korku filmi neticede ben düzelteyim fkjh
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

nileppezdel said:

Ya apartmanda toplasan 10 tane anca zombi vardır. O kadar ateş gücüyle onları halledemiyorlarsa yaşamasınlar zaten. İlk filmde en azından silah falan yoktu zombilerin kazanması mantıklıydı. Pompalı var bi headshot'a bakar. Ağız bırakmazsan zombide o da seni ısıramaz :D

epey bi FPS oynanmış...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...