Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frank Rijkaard Galatasaray'da

hoccemama

Öne çıkan mesajlar

# Sağlık ekibi tamamen değişiyor ve dalında uzman isimler geliyor.
# Kondisyoner, fizyoterapist vs. kısacası staff ekibi değişiyor.
# Rijkaard’ın özel olarak görüştüğü ve anlaştığı bir isim bir kaç gün içinde geliyor.
# Transferlerde birinci yetkili Rijkaard. İstediği oyuncuları alacak.
# Rijkaard eski öğrencilerinden birisiyle anlaştı, sadece kulüpler arası anlaşma sağlanıyor.
# Rijkaard transferi 4 gün evel bitti. Hatta 2 oyuncu ile anlaşıldı.
# Türk Telekom’dan gelen bir kaynak var. 30 milyon euro civarında..
# Takımdaki tek sorumlu kişi Rijkaard.
Sosyal ağlarda paylaş

# Sağlık ekibi tamamen değişiyor ve dalında uzman isimler geliyor.
# Kondisyoner, fizyoterapist vs. kısacası staff ekibi değişiyor.

en cok bunlara sevindim.

bi de kim gelirse gelsin ama allah askina en az 3 sene takimin basinda kalsin, takimi kursun, durum kotuyse oyle gonderilsin. sanki takim para siciyo, her sene biri geliyo biri gidiyo. son olarak da umarim sabriyi iyi izlemistir simdiye kadar ve ilk isi takimdan kesmek olur =p.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

eagle_dnz said:

bu arada lucescu>aragones>daum>rijkaard=zico

eagle_dnz said:

yok ya rijkaardın nesini gördük ki hocalık olarak süper barcelona da bile bi guardiola kadar iş yapamadı

frank riijkard'ın td.lik kariyeri:

Sparta Rotterdam (2001–2002)

Under his leadership, the club was relegated to the first division for the first time in its history, and he was fired as a consequence.

Barcelona (2003-2008)

ijkaard had a disappointing start at Barcelona that saw some sections of the club's fans call for his resignation, and he drew flak from the media when the team lost to Real Madrid in December 2003.

Rijkaard then took Barcelona to the next level as he phased out the old guard and rebuilt a new-look side around Ronaldinho, with new players like Deco, Samuel Eto'o, Rafael Márquez and Ludovic Giuly, along with the latest promotion of some young players from the previous era trained in the club's youth teams (i.e. Víctor Valdés, Carles Puyol, Xavi and Andrés Iniesta). He eventually succeeded in turning around the fortunes of the club, with the strong support of Laporta, and within the next couple of years finally managed to win La Liga both in 2004–05 and in 2005–06.
Rijkaard also achieved success on the European stage winning the 2005–06 Champions League with a 2–1 win against Arsenal in the final.

edit: tamam koydum ya üzülmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben çekilmiştim de sadece çok fazla ooooooooo büyük adam falan diye ümitlenip üzülmeyin diye bi bakıyım dedim sadee mourinho gelmiş gibi davranmayın diyorum

üstünkörü yaptım barcelona boldlarını şamp. ligini kazandığını umutmuşum onu da koyardım üstünkörü yaptım çünkü td.lik barcelonayla falan başarılı olmakla olmuyor.

guardiolayı ver şimdi villareale falan bakalım napcaklar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...