Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 GS'li arkadaşlara kötü bir haberim var, Reykard orta sahaya daha çok yetenekli adamları dolduran birisi, oraya illa birkaç transfer yaptıracaktır, yani stoper-kale-orta saha-forvet derken yabancı slotu dolarsa "Sabri" ile devam edeceksiniz:) Aslında iyi yönünden bakın, belki onu bir Puyol'a dönüştürür adam, malum Puyol da bunun gibi kazma ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Puyol kazma ötesi? WTF? Camı aç at kendini aşağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 tarih seni affetmeyecek ramazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 tarih affetse bile ben affetmem lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Puyol 9 senedir A takımda ve 7 senelik istatistiklerini buldum sırf size göstermek için; http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=12905&&cc=5739 7 senede 5 asist, 7 gol var, bunu bir senede yapan bekler olduğunu hatırlatırım. Stoper de oynadığı zamanlar oldu diyebilirsiniz ama çoğunlukla bek oynadı adam. Ve iyi bir kesici tamam, ama izlerken teknik namına pek birşey yaptığını hatırlamıyorum. Yani kazma derken Sabri gibi dağlara taşlara şut çektiğini değil, daha çok düz bir oyuncu olduğunu söylemek istiyordum. Bazen salak işler yapsa da Alves ona göre çok daha teknik bir oyuncu zaten 5 gol, 11 asisti var bu sene sadece. http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=30901&league=ESP.1&season=2008&cc=5739 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 alvesle puyolu nasil karsılastırıyorsunki? aynı yerde oynamıyorlar bile. alves kanattan surekli bindirme yapan bir oyuncu. alves 50 kere ileri cikiyosa bi macta puyol 10 kere cıkıyodur. o yuzden o ıstatıstıklere bakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Puyol aslen stoperdir. İlk A takıma çıktığında bekti sonra stoper oldu yıllardır da stoper. Sadece çok acil durumlarda bek yokluğunda bek oynuyor (final gibi mesela) Stoper olmasına rağmen de gayet teknik adamdır. Kayarak takır takır top alır, yeri geldi mi adam çalımlar, pasları ortaları yerini bulur. En gerideki adamken çıkar ileride gol arar yeri gelirse. Ayrıca son vuruşları bizim ligimizdeki forvetlerden daha zekicedir, soğukkanlıdır, dan diye vurmaz topa, kaleci yerdeyse dibine girer, kaleci soldaysa sağa atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 puyola laf edeni allah çarpar uğur uçar iyileşiyor.kurtulabilme şansımız var sabriden ayrıca reykardı serkanı uygun görür belki oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Abi adam gol sayısına bakarak futbolcu kalitesi ölçüyo ne bekliyosunuz :D 11 forvetle çıksın her takım o zaman sahaya. Defansmış kaleciymiş gereksiz şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 puyol adama elini öptürtür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 puyol, sabri, d. alvesin karşılaştırıldığı bi yer. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 puyol adamı sıçıttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yazıldı mı bilmiyorum da bu gidişle haldun üstünel birkaç seneye başkan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yazılmadı ama mümkündür. Adam teker teker getiriyo yıldızları. Kewell, Baros, Rijkaard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 alves sabriden daha iyi oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 adam puyolla alvesi karşılaştırıp alvese daha iyi dedi, ve bunu gole göre dedi. azufdhuafduhafdhafdpojhpjkoafdhfdaıpojhfadpojıhafpoj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ramazan naptın ya golle değerlendirilir mi defans oyuncusu puyolla ferdinand dünyanın en iyi 2 stoperidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 değerlendirilir mesela alpay dünyanın en iyi defansı. moldova karşısında hattrick yaptı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 O maç ne efsaneydi ama ya.. Bıraksalar 4. yü de atacaktı. 3-0 dan 3-3 yaptırdı adam forvete çıkıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 adam 3 gol attığında takım 3 de gol yiyorsa o adamın iyi olduğunu göstermez alpayın o maç saçmaladığını gösterir mahallede oynar gibi olur mu herkes istediği zaman çıksın kaleci oyuncu oynasın bari kaleci de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 abi nabtın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yok senin ciddi olmadığının farkındayım o maçı hatırladım da uyuz olmuştum ondan öyle yazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 alpay demişken cansel nasıl acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 abi o değil de neeskense sevidim ben en çok. çok iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Khelben said: adam puyolla alvesi karşılaştırıp alvese daha iyi dedi, ve bunu gole göre dedi. azufdhuafduhafdhafdpojhpjkoafdhfdaıpojhfadpojıhafpoj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar