Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla topuz en kötü kulübeyi zenginleştirir.Fenerbahçenin en büyük sorunuydu kulübesinin zayıf olması.9 milyon gibi bir rakam geziyor ancak.Çok fazla para bu ama topuz kötü oyuncu değil...
Mesaj tarihi:
Valla Fenerin orta sahasının içler acısı halini göz önünde bulundurursak Topuz hiçte gereksiz bir transfer değil.Selçuktan,Maldonadodan,Josicodan,Denizden de çok daha iyi futbolcu.Türk olması avantajını da sayarsak eğer 9M gibi saçma sapan bir rakam yoksa ortalıkta iyi transfer...
Mesaj tarihi:
Kötü adam olduğundan değil ya bu kadar açıklamalarından sonra ben taraftarın dönek adamı destekliceğini sanmıyorum.Takımda hiç bi zaman sevilen adam olmucak.Çok para verildi deniyo o paraya topuzdan iyi adam yok muydu? Bu nedenle gereksiz dedim.Tahminimce banko oynar bi müddet kötü gitmezse.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe'ye imza atarsa bu adam Yıldırım Demirören kendisinin ne kadar ezik olduğunu ve yöneticilik adına bir haltı beceremediğini kanıtlamış olucak. Bir Beşiktaş'lı olarak üzülüyorum bu duruma doğru düzgün bir transferimiz bile yok Mehmet Topuz geldi hah en azından güzel bir transfer oldu diyorduk ama fener'e imza atarsa kötü yani.

Gerçi yaptığı açıklamalardan sonra ne kadar Fenerbahçe'de oynayabilir oda tartışılır fener taraftarıda kabullenmez zaten. kendi futbol hayatını bitirdi topuz.
Mesaj tarihi:
catlikethiief said:

9m hiçbiyerde göremedm bi tek patide konuşuluyo kayseri başkanı bile 5.m + oyuncu dedi patide 9m + oyuncu :D

not= euro sdxzc

7,5 M + Gökhan Emre yazıyor.

Gökhan Emre'yi de 1,5 M'e aldığından total 9M gibi yazıyorlar heralde.
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

fiyat artsında fener alsın diye uğraşmıştır demirören , taktiği tuttu tebrikelr ,fenern kasadan sağlam para çıktı:)o

demirören onu düsünmüş olsun hiç sanmam
Mesaj tarihi:
hozceri said:

DoubleW said:

fiyat artsında fener alsın diye uğraşmıştır demirören , taktiği tuttu tebrikelr ,fenern kasadan sağlam para çıktı:)o

demirören onu düsünmüş olsun hiç sanmam

eğer düşünüp yaptıysa tüm nefretimi silip saygı duymaya başlayacağım,o derece bak inanmıyorum
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

buna cidden inanıyor musun ?

topuz transferi ihtiyaçtan çok gövde gösterisine döndü son günlerde, demirörenin açıklamalarından sonra alınması farz olmuştu zaten. güzel oldu güzel.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

bu adam şimdi yedek klübesinde oturmayacak mı?

Valla selçuk u illa keseceğinden şu anda as gibi duruyor.Yabancı bir orta saha gelirse yedeğe dönebilir tabi.Ayrıca ben Daumun,Deividi ilk 11 de kullanacağını sanmıyorum...
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

bu nasil bir edebiyattir ben anlamadim .....
alamadik
amacimiz almak degildi fiyat artirmakti
evet bende oyle diyorum ......
aynen
  • Yeni Oluştur...