Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 http://video.ntvmsnbc.com/Default.aspx?QueryStringValue=585858585858453030532975727765305364303358735865305364303330738665243681544772 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Valla topuz en kötü kulübeyi zenginleştirir.Fenerbahçenin en büyük sorunuydu kulübesinin zayıf olması.9 milyon gibi bir rakam geziyor ancak.Çok fazla para bu ama topuz kötü oyuncu değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 5m deyor hurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Aziz inada bağlayınca cebindeki bütün parayı verir duygularıyla hareket ediyo. Çok gereksiz transfer ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Valla Fenerin orta sahasının içler acısı halini göz önünde bulundurursak Topuz hiçte gereksiz bir transfer değil.Selçuktan,Maldonadodan,Josicodan,Denizden de çok daha iyi futbolcu.Türk olması avantajını da sayarsak eğer 9M gibi saçma sapan bir rakam yoksa ortalıkta iyi transfer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Kötü adam olduğundan değil ya bu kadar açıklamalarından sonra ben taraftarın dönek adamı destekliceğini sanmıyorum.Takımda hiç bi zaman sevilen adam olmucak.Çok para verildi deniyo o paraya topuzdan iyi adam yok muydu? Bu nedenle gereksiz dedim.Tahminimce banko oynar bi müddet kötü gitmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 9m hiçbiyerde göremedm bi tek patide konuşuluyo kayseri başkanı bile 5.m + oyuncu dedi patide 9m + oyuncu :D not= euro sdxzc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Fenerbahçe'ye imza atarsa bu adam Yıldırım Demirören kendisinin ne kadar ezik olduğunu ve yöneticilik adına bir haltı beceremediğini kanıtlamış olucak. Bir Beşiktaş'lı olarak üzülüyorum bu duruma doğru düzgün bir transferimiz bile yok Mehmet Topuz geldi hah en azından güzel bir transfer oldu diyorduk ama fener'e imza atarsa kötü yani. Gerçi yaptığı açıklamalardan sonra ne kadar Fenerbahçe'de oynayabilir oda tartışılır fener taraftarıda kabullenmez zaten. kendi futbol hayatını bitirdi topuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bu transfer zaten aziz yıldırım'ın kişisel hırsları yüzünden oldu. bjk nin sisteminde çok daha başarılı olurdu. kendi biliceği iş artık ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 catlikethiief said: 9m hiçbiyerde göremedm bi tek patide konuşuluyo kayseri başkanı bile 5.m + oyuncu dedi patide 9m + oyuncu :D not= euro sdxzc 7,5 M + Gökhan Emre yazıyor. Gökhan Emre'yi de 1,5 M'e aldığından total 9M gibi yazıyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 DoubleW said: fiyat artsında fener alsın diye uğraşmıştır demirören , taktiği tuttu tebrikelr ,fenern kasadan sağlam para çıktı:)o demirören onu düsünmüş olsun hiç sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hozceri said: DoubleW said: fiyat artsında fener alsın diye uğraşmıştır demirören , taktiği tuttu tebrikelr ,fenern kasadan sağlam para çıktı:)o demirören onu düsünmüş olsun hiç sanmam eğer düşünüp yaptıysa tüm nefretimi silip saygı duymaya başlayacağım,o derece bak inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 DoubleW said: fiyat artsında fener alsın diye uğraşmıştır demirören , taktiği tuttu tebrikelr ,fenern kasadan sağlam para çıktı:)o buna cidden inanıyor musun ? topuz transferi ihtiyaçtan çok gövde gösterisine döndü son günlerde, demirörenin açıklamalarından sonra alınması farz olmuştu zaten. güzel oldu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bu adam şimdi yedek klübesinde oturmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 amma gereksiz para harcamış be fener topuza ofs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 SeaGle said: bu adam şimdi yedek klübesinde oturmayacak mı? Valla selçuk u illa keseceğinden şu anda as gibi duruyor.Yabancı bir orta saha gelirse yedeğe dönebilir tabi.Ayrıca ben Daumun,Deividi ilk 11 de kullanacağını sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 İş inada bindiği için buralara geldi. Aziz kükreyip ormanın kralı benim huleyn moduna girince, sonuç tüpçüyü maymun etti ormanda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 asdsad adam topuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hepimiz topuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 dedim,yine derim fenerbahçenin istediği adamı türkiyede başka kimse alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bu adam basın toplantısı falan yaparsa ne dicek ben aslında fenerliydim şaka yaptım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 eaehae fener gg etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 DoubleW said: fiyat artsında fener alsın diye uğraşmıştır demirören , taktiği tuttu tebrikelr ,fenern kasadan sağlam para çıktı:)o bu nasil bir edebiyattir ben anlamadim ..... alamadik amacimiz almak degildi fiyat artirmakti evet bende oyle diyorum ...... aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Cantona said: Mehmet Topuz su içiyor. HAHAHAHAHAGASGFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 noldu şimdi fenere mi gitti? ahah sordugum soruya bak.sporx u bi açtım aziz arabayla almıs adamı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar