Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya fenerin ya topragın. alcaksa beşiktaş 10m avro istesin fener. biz ne adamların futbol hayatını bitirdik mehmet topuz kimdir. hani nerde erhan albayraklar hakan bayraktarlar.
Mesaj tarihi:
Arkadaş oynamak istemiyorsa adam gider FİFA ya ben karşı çıkıyorum bu kulube der

fifa kulubunle parada anlaş serbest bıraksın der beşiktaş ta verir parasını alır.

Neymiş kulubüyle görüşmeden futbolcuyla görüşmek ayıpmış. Klubunümü oynatıcam takımımda ben? İster futbolcuyla görüşürüm ister kulup masörüyle transferi konuşurum
Mesaj tarihi:
sırf türkiyede olmuyor bu, dünyanın her yerinde olan şeyler. önce futbolcuyla çok konuşuluğ anlaşılıor sonra klüple anlaşıyorlar.

fenerbahçe aurelio'yu çok mu düzgün transfer etmişti. tamamen süleyman hurma'nın kişisel hırsı bunlar.

tabiki hatalar var ama yani madem öyle bırak büyüklük sende kalsın heh

hayırlısı neyse o olsun dicem de garip
Mesaj tarihi:
bütün olay mehmet topuz da bitiyor. Oynamak istemezse fener de itiraz edip transfer olmayabilir öyle bir hakkı var.

Ama süleyman hurma ve mehmet topuz fiyat arttırma peşindeyse o başka.
Mesaj tarihi:
sinad said:

bütün olay mehmet topuz da bitiyor. Oynamak istemezse fener de itiraz edip transfer olmayabilir öyle bir hakkı var.

Ama süleyman hurma ve mehmet topuz fiyat arttırma peşindeyse o başka.

bjkye geliyom dedi ise hertürlü bizde bu adam
Mesaj tarihi:
bugun lig tv de açıklama yaptı telefonda.

Ben beşiktaşlıyım süleyman abiyle önceden konuştuk benim seçtiğim kulup olucaktı kolaylık göstereceklerdi ben beşiktaşta oynamak istiyorum falan dedi.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57418
Mesaj tarihi:
knoxville said:

kulüp oyuncuyla anlaşınca olmuya da, kulüp mehmet topuz'a sormadan bonservisini verince mi etik oluyo. o da iyimiş

beşiktaşın yaptığı hem etik değil hem kural dışı
fenerbahçenin yaptığı etik değil

fenerbahçe 1 adım önde
  • Yeni Oluştur...