Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bakalım topuz aşkımı, parayımı seçicek? sdfsdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ya fenerin ya topragın. alcaksa beşiktaş 10m avro istesin fener. biz ne adamların futbol hayatını bitirdik mehmet topuz kimdir. hani nerde erhan albayraklar hakan bayraktarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Arkadaş oynamak istemiyorsa adam gider FİFA ya ben karşı çıkıyorum bu kulube der fifa kulubunle parada anlaş serbest bıraksın der beşiktaş ta verir parasını alır. Neymiş kulubüyle görüşmeden futbolcuyla görüşmek ayıpmış. Klubunümü oynatıcam takımımda ben? İster futbolcuyla görüşürüm ister kulup masörüyle transferi konuşurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sırf türkiyede olmuyor bu, dünyanın her yerinde olan şeyler. önce futbolcuyla çok konuşuluğ anlaşılıor sonra klüple anlaşıyorlar. fenerbahçe aurelio'yu çok mu düzgün transfer etmişti. tamamen süleyman hurma'nın kişisel hırsı bunlar. tabiki hatalar var ama yani madem öyle bırak büyüklük sende kalsın heh hayırlısı neyse o olsun dicem de garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bence gs'de devreye girsin iyice çorba olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 trabzona ne demeli ? sinsi sinsi bekliyo sanki işe giricek gibi sajdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 trabzon çıksın dağıtsın ortalığı sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adamınbiri said: beşiktaşda oynıycak ama bonservisi fenerde reklam gelirleride gsde hey alalgım en güzeli buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bütün olay mehmet topuz da bitiyor. Oynamak istemezse fener de itiraz edip transfer olmayabilir öyle bir hakkı var. Ama süleyman hurma ve mehmet topuz fiyat arttırma peşindeyse o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Aybaba topuz u almazsanız gelmem demis, zaten kendisi de trabzona gelmeyecegi icin baskan istifa etmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Fenerbahçe mehmet topuzu Galatasaray a kiralamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 daverc said: Aybaba topuz u almazsanız gelmem demis, zaten kendisi de trabzona gelmeyecegi icin baskan istifa etmis HAHAHAHAHAHHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: bütün olay mehmet topuz da bitiyor. Oynamak istemezse fener de itiraz edip transfer olmayabilir öyle bir hakkı var. Ama süleyman hurma ve mehmet topuz fiyat arttırma peşindeyse o başka. bjkye geliyom dedi ise hertürlü bizde bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 o değilde biz zamanında 8 milyona ayhan'ı almıştık ahahah 5 milyon mehmet topuz onun yanında beleş oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bugun lig tv de açıklama yaptı telefonda. Ben beşiktaşlıyım süleyman abiyle önceden konuştuk benim seçtiğim kulup olucaktı kolaylık göstereceklerdi ben beşiktaşta oynamak istiyorum falan dedi. http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57418 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kulüp oyuncuyla anlaşınca olmuya da, kulüp mehmet topuz'a sormadan bonservisini verince mi etik oluyo. o da iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aga tamam veririz kiralık falan üzülmeyin bu kadar. bunu da ciddiye alan çıkmasın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 FB tv'de Topuz Fenerbahcede diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 topuz onlarda haklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 benim anlamadığım şimdi bonservisi fenerdeymiş. diyelimki fenerde değil beşiktaşta oynamak istiyo. o zaman nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 zaten fb.org'da yazdı adamlar aldık deyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 http://www.turkspor.net/images/news/mehmet_fb.gif ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Arapsaçı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 knoxville said: kulüp oyuncuyla anlaşınca olmuya da, kulüp mehmet topuz'a sormadan bonservisini verince mi etik oluyo. o da iyimiş beşiktaşın yaptığı hem etik değil hem kural dışı fenerbahçenin yaptığı etik değil fenerbahçe 1 adım önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Helcaraxe said: http://www.turkspor.net/images/news/mehmet_fb.gif ahahahahahah ahahahhahah nerden bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar