Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam izin aldım diyor. kayseri başkanıda beni aradı diyor konu hakkında. nasıl izni olmadan ya? hoş bu son yaptıkları savunulacak şey değil ya neyse

mustafa denizli istanbuldan 1 hafta ayrıldı neler oldu
Mesaj tarihi:
@bitch_ofbat

şahin ulu sabah bir radyo programına katılmış ve bu konudan beşiktaşın haberi olduğunu filan söylemiş. beşiktaşın sessiz ve bu kadar rahat olmasının sebebinin bu olduğunu söylemiş.

konuyla ilgili şekip mosturoğlu'na da önceden haber vermiş. fenerin de haberi varmış yani konuyla ilgili

ha doğrudur yanlıştır palavradır orasını bilmem oturup tek tek maddeleri inceleyip araştıracak halim yok :) zamanı olan baksın bize de sölesin:P
Mesaj tarihi:
Cemiyette kolpahaber olarak geçer o, hatta forza forumlarda link vermeye kalkınca direk kolpahaber.com a ceviriyor script. Ben Ntv Spor ve resmi siteler dışında hiçbir habere itimat etmeyin derim, yine de siz bilirsiniz.
Mesaj tarihi:
yarın bjk işi bitiremezse olucaklara katlanırlar demiş.
menejeride fenerede bjkyede gider tarzı şeyler demiş.

biz halledemeyiz bu işi, nede olmasa bjk karşıtı bir kayseri var ortada.

fenerde gibi artık.
Mesaj tarihi:
Bildirildi, ifade edildi , ot bok. Saat başı demeç çıkıyor, bu adamlar hic durmadan gazetecilerle mi konuşuyor tatil yaptıkları otelde. Sallamanın bile bir usulu var resmen sıçtı medya artık.
Mesaj tarihi:
Türk basınında ağırlıklı olarak ntvspor ve ntvyi ciddi haber yapan kuruluş olarak gördüğüm için son dk sayılır benim için ha sen fotomaçın tevezi getirmesinde kalmışın heralde gelir inşallah ne diyeyim fotomaçda iyidir tutturduğu var
Mesaj tarihi:
Eralp said:

Abi bu adam fenerbahçede hangi yüzle oynayacak şimdi? Böyle profesyonel futbolculuk olmaz.

tümer nası ana avrat fenerlilere küfür edip
gidip o takımda nası forma giydi ise
aynısını buda yapıcak
Mesaj tarihi:
beşiktaş finki de aldı.daha yabancı transfer yapmaz bence kolay kolay.yerli yapcaktır.mehmet topuz bu konuda önemliydi.sanırım azizin amacı taş koymaktı
Mesaj tarihi:
adamın resmen kariyerini bitirirler bu durumda.

şu saatten sonra benim bildiğim aziz, hayatta as kadroya koymaz bu adamı. aldım, klübeye koydum diye havasını atar en fazla.
  • Yeni Oluştur...