Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

kuralı yok demedim ki. ama yakalanman imkansız. karşı tarafa haber vermediğimi kanıtla?

ben işin etik kısmıyla alakalı konuşuyordum. dünyanın her yerinde bu iş böyle yapılır. başka türlü yapmak yönetilebilecek birşey değil.

mesela ben eminim olympiakosun boboyla konusup belli bir aşamaya geldikten sonra beşiktaşın kapısını çaldığını
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

cemad said:

açıkçası kulübe sormadan futbolcuyla anlaşmanın hatalı birşey olduğunu düşünmüyorum
kuralı var..cezası var.. sen ne düşünürsen düşün yani pek takmıyor kurallar =)

kayserinin kesinlikle satmıyorum demesi gerekiyor
bjkin ceza alması için
bu gibi görüşmelerin bu dönemlerde olması gayet normalmiş
yani hiç kimseye ceza yok
olan sadece topuzun tatiline oldu bide delikanlılığına
Sosyal ağlarda paylaş

yine kurallara takıldık. mehmet topuza da git kendine kulüp bul denmişti. ben kurallara vs takılmıyorum

yoksa lig biter bitmez ara recep mamuru 30dk havadan sudan konuş sonra da al işte telefon kaydı var aradım iznini istedim de. böle boş kurallar koyarsan kılıfına uydurmak kolay.

yoksa fenerin haber vermesi de telefonla antetli kağıt filan değil

kuralları bir kenara koyarsak

bana göre sezon bittikten sonra bir futbolcuyla kulübüne haber vermeden görüşmek, sezon ortasında futbolcuyla görüşüp aklını karıştırmaktan çok daha etiktir ister 6 yıl sözleşmesi olsun ister 6 ay. aksini iddia ediyorsanız buyrun edin
Sosyal ağlarda paylaş

serbest kalmak üzere olmasının kalan 6 aydaki performansını etkilemekle ne alakası var? sen adamla anlaşcam 6 ay sonra seni alıcam dersen o adam tekmeye kafa sokmaz, sakatlıktan iyice kaçınır

aynı şekilde yıllarca kulüplerimiz o hafta oynayacakları takımların oyuncularıyla transfer görüşmeleri yaptı

etik metik hak getire işimize gelinceye kadar
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

futbolda etik diye bir şey mi vqar abi?
her maç fake fauller vsler olan bir spor futbol.niye transfer dönemi etik incelensin ki?futbolun tek sınırı kurallarıdır bana göre.
hah abi ben de onu diyorum. fenerin bekir transferi terbiyesizlik utanmazlık demiyorum futbolun içinde bunlar var herkes yapıyor diyorum.

yoksa ortada beşiktaşın yaptığı bi kuralsızlığı gösteremezsiniz çünkü telefon edilmiş bu olaylardan önce. daha öncesinde ise futbolcuyla görüşülüp görüşülmediği kanıtlanamıyor. ha ama etik mi? değil.

haftalardır herkesin beşiktaş etik dışı davranıyor terbiyesizlik yapıyor tarzı söylemleri için diyorum ben bunları. herkes yapıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Bu saatten sonra fenerde oynarsa 'oynak, dönek' damgası yer, taraftarlarla arasını düzetlmesi çok zor olur.

Bjk'de oynarsa bir problem olmaz halen zira sözümün arkasındaydım vs diye bayağı pirim yapar.

Aziz Yıldırım sırf inadına alıyor zaten bir dönem yedek klubesinde oturur sonra devre arasında yollar fenere giderse.

Hayırlısı olsun =p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...