cemad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kuralı yok demedim ki. ama yakalanman imkansız. karşı tarafa haber vermediğimi kanıtla? ben işin etik kısmıyla alakalı konuşuyordum. dünyanın her yerinde bu iş böyle yapılır. başka türlü yapmak yönetilebilecek birşey değil. mesela ben eminim olympiakosun boboyla konusup belli bir aşamaya geldikten sonra beşiktaşın kapısını çaldığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ee futbolcuyla anlaşmadan da klübe gitmenin bi anlamı olmaz ki. yani futbolcuya dersin biz seni almak istiyorz ne düşünürsün. o da der klübümle anlaşın gelirim. burda cemad'a katılıorm. transferlerin %80 i filan böyle oluyordur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 CthuLhu said: cemad said: açıkçası kulübe sormadan futbolcuyla anlaşmanın hatalı birşey olduğunu düşünmüyorumkuralı var..cezası var.. sen ne düşünürsen düşün yani pek takmıyor kurallar =) kayserinin kesinlikle satmıyorum demesi gerekiyor bjkin ceza alması için bu gibi görüşmelerin bu dönemlerde olması gayet normalmiş yani hiç kimseye ceza yok olan sadece topuzun tatiline oldu bide delikanlılığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 tamamda adam en basta dicekki ben snn su oyuncuna talibim. adamla konusucam haberin olsun dicek. klupte tamam kolay gelsin ama biz o adamı satmayız. isterseniz konusun dicek. olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 budur aksini söyleyen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 onu demediğine inanmıyorum ben kayserinin işte. bu yüzü alıcak ki futbolcuyla konuşmaya gitsinler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 antep'li bekir'in sözleşmesinin bitimine 6 aydan kısa süre vardı, o oyuncuyla herkes istediği gibi görüşebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yine kurallara takıldık. mehmet topuza da git kendine kulüp bul denmişti. ben kurallara vs takılmıyorum yoksa lig biter bitmez ara recep mamuru 30dk havadan sudan konuş sonra da al işte telefon kaydı var aradım iznini istedim de. böle boş kurallar koyarsan kılıfına uydurmak kolay. yoksa fenerin haber vermesi de telefonla antetli kağıt filan değil kuralları bir kenara koyarsak bana göre sezon bittikten sonra bir futbolcuyla kulübüne haber vermeden görüşmek, sezon ortasında futbolcuyla görüşüp aklını karıştırmaktan çok daha etiktir ister 6 yıl sözleşmesi olsun ister 6 ay. aksini iddia ediyorsanız buyrun edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 6ay sözleşmesi kalmışsa serbest kalmak üzere oluyor..np yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 serbest kalmak üzere olmasının kalan 6 aydaki performansını etkilemekle ne alakası var? sen adamla anlaşcam 6 ay sonra seni alıcam dersen o adam tekmeye kafa sokmaz, sakatlıktan iyice kaçınır aynı şekilde yıllarca kulüplerimiz o hafta oynayacakları takımların oyuncularıyla transfer görüşmeleri yaptı etik metik hak getire işimize gelinceye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hayır kural gereği 6 ay kala oyuncu 6 ay sonra gideceği kulüple anlaşabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 iyi de 25 kere demişim kuralı değil etiği tartıştığımızı. o yüzden np değil bence bekir olayı. kurala uyan herşey etiktir diye birşey yok. hülleyi de kuralına uygun yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 futbolda etik diye bir şey mi vqar abi? her maç fake fauller vsler olan bir spor futbol.niye transfer dönemi etik incelensin ki?futbolun tek sınırı kurallarıdır bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 CthuLhu said: futbolda etik diye bir şey mi vqar abi? her maç fake fauller vsler olan bir spor futbol.niye transfer dönemi etik incelensin ki?futbolun tek sınırı kurallarıdır bana göre.hah abi ben de onu diyorum. fenerin bekir transferi terbiyesizlik utanmazlık demiyorum futbolun içinde bunlar var herkes yapıyor diyorum. yoksa ortada beşiktaşın yaptığı bi kuralsızlığı gösteremezsiniz çünkü telefon edilmiş bu olaylardan önce. daha öncesinde ise futbolcuyla görüşülüp görüşülmediği kanıtlanamıyor. ha ama etik mi? değil. haftalardır herkesin beşiktaş etik dışı davranıyor terbiyesizlik yapıyor tarzı söylemleri için diyorum ben bunları. herkes yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 imza mehmet topuz fenere imzayı atmış hani fanatik yapmış haberi de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 şapkayı takmış mı şapkayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 tarihte bunun ornekleri var mi ? yani baska takim formasiyla resim cektirip , ardindan olurum de x takimina gitmem diyip , 2 gun sonra x takima gecen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bire bir örnek olmasa da Figo geldi aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Rewendor said: şapkayı takmış mı şapkayı :P bende bu kısmı merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ya şimdi mehmet topuz fenerdemi beşiktaştamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Valla ciddi bi kaynakta bi haber göremedim, fanatiğe bakarsak fenerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 başlığı değiştirsek diyorum.mehmet topuz beşiktaş ta falan değil.sadece transferini konusuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Antalya'da yapın, titanic oteldeymis hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ya büyük ihtimal Fener'de oynayacak Mehmet Topuz'da ben olsam Aziz'in veya Fener yönetiminin yerinde bunu almam takıma,aynı şekilde BJK'nin de almaması gerek. İki takıma da yakışmaz böyle bir adam bu kadar olaydan sonra ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bu saatten sonra fenerde oynarsa 'oynak, dönek' damgası yer, taraftarlarla arasını düzetlmesi çok zor olur. Bjk'de oynarsa bir problem olmaz halen zira sözümün arkasındaydım vs diye bayağı pirim yapar. Aziz Yıldırım sırf inadına alıyor zaten bir dönem yedek klubesinde oturur sonra devre arasında yollar fenere giderse. Hayırlısı olsun =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar