BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 said: tezahuratı dusunemiyorum..."topuz! topuz!" mu diyecek seyirci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 daverc said: Ben bilmem , galatasaray formali resmini gördüm ridvanin :p galatasaray rıdvanı alıcakken rıdvanın ve fenerin rızası üzerine galatasaray rıdvanı fenere bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sende ordaydın o sırada izledin olanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yalnız fb lilere daha cok yakısır mehmete tezahurat yapmak.. OLEYYY OLEY OLEY OLEYYYYY...TOPUZZZ!TOPUUUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 komiksin bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 catlikethiief said: komiksin bugün HAAHHAHAHAHAHHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 uuuuu cok korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 BiTcH_oFBaT said: karlosunki nası bi duruş öyle?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahahahhahahah hakkatten carlos ne öyle hahahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahahahaha o nasıl bir duruş öyle ya ahahahaha pascalnouman said: yalnız fb lilere daha cok yakısır mehmete tezahurat yapmak.. OLEYYY OLEY OLEY OLEYYYYY...TOPUZZZ!TOPUUUZ!hehehe buda güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 haha duruş öyle haha nasıl o carlos ahah hehe saçmamısınız bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 milliyet said: "Fener'e gitmezse Kayseri'ye döner" Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz'a kapılarının her zaman açık olduğuna dikkat çekerek, ''Mehmet bizim takım kaptanımız, Kayserispor'un sembol olmuş bir oyuncusudur. Mehmet'i sokakta bırakmamız veya 2 gün yanlış şeyler oldu diye yalnız bırakmamız söz konusu değil. Hem oyuncumuzun arkasındayız, hem de kendi kulübümüzün arkasındayız. Hiçbir koşul yok ki biz Mehmet'i yok sayalım'' diye konuştu. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi: ''Bu konuyu ülke gündeminde çok tutmayı arzu etmiyoruz. Bizim kulübümüzün durumu ve görüşü bellidir. Mehmet Topuz bizim mukaveleli oyuncumuzdur. Fenerbahçe ile anlaşamazsa yapacak bir şey yok, zaten Mehmet Topuz ile 1 yıllık daha mukavelemiz var.'' dedi. Hurma, Mehmet Topuz'a kapılarının her zaman açık olduğuna da dikkat çekerek, ''Mehmet bizim takım kaptanımız, Kayserispor'un sembol olmuş bir oyuncusudur. Mehmet'i sokakta bırakmamız veya 2 gün yanlış şeyler oldu diye yalnız bırakmamız söz konusu değil. Hem oyuncumuzun arkasındayız, hem de kendi kulübümüzün arkasındayız. Hiçbir koşul yok ki biz Mehmet'i yok sayalım'' diye konuştu. Hurma, Mehmet Topuz'un 1 yıllık daha mukavelesinin bulunduğunu hatırlatarak, şöyle devam etti: ''Mehmet Topuz, Kayserispor'un futbolcusu olduğuna göre, ortada bir akit olduğuna göre, bu akdi tarafların yerine getirme zorunluluğu vardır. İnsanın gönlünden geçenler olabilir, hepimizin gönlünden geçenler olabilir. Mehmet Topuz, mukavelesi bittikten sonra gönlünden geçen kulübe gönlünün istediği şartlarda gidebilir. Bir dayatma olursa, Kayserispor kendi adına mukavelesinin gerekliliğini yapar. Kayserispor, hukuki haklarını saklı tutmaktadır. Kendi menfaatleri doğrultusunda, kulübün çıkarları doğrultusunda, yapmamız gereken bir hukuksal mücadele olacaksa da ona hazırız.'' Süleyman Hurma, bir soru üzerine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in cuma günü kendisini, bir saat sonra da kulüp başkanı Recep Mamur'u aradığını, aynı şeyleri kendisine söylediklerini de ifade etti. herşey artık netleşti ki kayseri bize bu oyuncuyu kişisel hırs yüzünden satmicak. bize etik davranmadı diyen insanlar çok etik davranıyor maşallah. neyse olay çözüldü gibi artık. ya kayseride ya fb'de. fb ye imza atmicam dedi eğer öyle olcaksa kayseride kalcak. seneyede büyük ihtimalle bedavaya gelcek. zamanında 11m leri reddeden ve ticaretten anladığını iddia eden bir kentin takımının da zararı bu olur. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 şimdi şöyle bişi var.demirören bu adama 11 kağıt vericekti dimi. şimdi bu adam fenerbahçenin futbolcusu oldumu.yani fener beşiktaşa satabiliomu o yetkisi var mı ? hani aziz yıldırım mehmet topuza 6 milyon + 1 futbolcu verdiyse beşiktasaşa 10 milyona satar belki ?.öle bişi olabiliomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Valla benim de oyuncumu etik olmayan şekilde ve dahası yasal olmayan şekilde ayartıp arkamdan iş çevirerek almaya çalışsalar ben de o takıma ne o oyuncuyu ne başka oyuncuyu satardım bir daha. Bu bakımdan haksızlar diyemeyecem. Ha şu fikir ama Kayseri'ye hiç bildirmeden Topuzla görüştüğü bilgisine göre BJK'nın. Ha baştan görüştülerse ama Kayseri yalan söylüyosa o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yok o olmuyormuşş artık. transferde araç olma olayı kalkmış sanırsam. hurma yukardaki açıklamalarında bizim oyuncumuz diyor hala baksana. adamın bi dediği bi dediğini tutmuyor. bi dansöz de kendisi edit: bjk kayseri ile görüşmeden topuz'la görüşmedi. ordan olumlu yanıt alınca koştular hemen mehmetide ayarlıyalım diye. bu hep böyle oluyor. sadece bunu biz yapmıyoruz. daha geçen gün bobo demedi mi ben olimpiyakosla anlaştım klüplerin anlaşmasını bekliorm filan diye. dünyanın her yerinde böyle işlio bu. olumlu yanıt alırsan klüpden gider onlada konuşursun. sonuçta kayseri oyuncusunu satmaya karar vermiş. parayı verene satıcak. 2. olarak hadi yukardakileri boşver, kayseriye göre madem hiç etik davranmadık, onlarada göre pis kakayız, ee sende öyle mi karşılık vrmek zorundasın. büyüklük sende kalsın, herkese ders vermiş ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Aracı olma var da, şöyle var, 1 sene Fener'de oynaması lazım. Ya da kiralar ancak BJK'ya. Türkiye liginde 1 oyuncu 1 transfer sezonu içerisinde 2 kez bonservisiyle takım değiştiremez yani. Zaten Aziz Yıldırım da satmaz Demirörene bu kadar inattan sonra. Üstelik 1 milyon için o kadar yetenekli adamı rakibine kaptırmak hatta kendi elinle hediye etmek akıl karı dğeil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 BiTcH_oFBaT said: yok o olmuyormuşş artık. transferde araç olma olayı kalkmış sanırsam. hurma yukardaki açıklamalarında bizim oyuncumuz diyor hala baksana. adamın bi dediği bi dediğini tutmuyor. bi dansöz de kendisi edit: bjk kayseri ile görüşmeden topuz'la görüşmedi. ordan olumlu yanıt alınca koştular hemen mehmetide ayarlıyalım diye. bu hep böyle oluyor. sadece bunu biz yapmıyoruz. daha geçen gün bobo demedi mi ben olimpiyakosla anlaştım klüplerin anlaşmasını bekliorm filan diye. dünyanın her yerinde böyle işlio bu. olumlu yanıt alırsan klüpden gider onlada konuşursun. sonuçta kayseri oyuncusunu satmaya karar vermiş. parayı verene satıcak. 2. olarak hadi yukardakileri boşver, kayseriye göre madem hiç etik davranmadık, onlarada göre pis kakayız, ee sende öyle mi karşılık vrmek zorundasın. büyüklük sende kalsın, herkese ders vermiş ol. hala kayserinin oyuncusu kmseyle sözleşme imzalamadı ? bobo olympiakos formasıyla mı görüntülendi yöneticileriyle mi yemek yyiyip tatile gitti ? parayı verene satıcak demişsin evet parayı fazla verene satıcak haklı olarak. ne diyosn abi sen ya asdad cevap yazmşm kalkp bide ::D bide şöyle oldu böyle oldu yazmşsn menajer falan mısın herşeyi biliyo gibi yazıyosun. ? sağdan soldan duyduklarınla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Milliyet gazetesinde bi haber okumuştum, huku7kçu biri olayı değerlendirmiş, olay CAS a kadar giderse mehmetin lehine karar verilir diyor, ve ilk sorulan soru hangi takımda oynamak istersin olurmuş, tekrar bakıp kaynağını bulucam ve aynı kişi beşiktaşın ceza alması söz konusu diil dedi, çünkü beşiktaşın ceza alması için kayserisporun oyuncumuzu KESİNLİKLE satmıyoruz gibi bir beyan vermesi gerekiyormuş böyle bir beyan bulunmadığından dolayı beşiktaşın herhangi bi ceza alması söz konusu diildir dedi.. kaynağını bulup hemen link vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 O kadar kolay değil bu. Yoksa zaten anadolu kulüplerini soğana çevirirdi üç büyükler, ya da tüm küçük takımları soğana çevirirdi büyükler diyim "bizde oynamak istiyo adam" diye cas a gidip gidip oyuncuları ucuza kapatarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Benim anladığım fenerin verdiği fiyat kayseriye ödenicek bu durumda ozaman kolay olmayan bi durum yok.futbolcu da istediği takımda oynamış olucak kayseride alması gereken miktarı almış olucak benim anladığım bu , pek yanlış bişeyde göremedim de adam çok daha iyi şekilde göstermiş gerekçelerini, herşeyi açıklamış.sadece haberi bulamıyorum babam göstermişti bana çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 şimdi bu adam fenere gitti gözü ile bakıyoruz öylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hayır adam gelmek istemiyosa gelmez ama döncek gibi sözünden bjkliyim fln olayları dasdsxz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ALİ ŞEN:ZORLA GÜZELLİK OLMAZ Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz krizinin bir benzerini 29 yıl önce Zonguldaksporlu İsa Ertürk'le yaşadığını hatırlatan Ali Şen, "Transferde esas olan futbolcunun hangi takımı tercih ettiğidir. Mehmet Topuz, Beşiktaş'ı istiyorsa ben ona 'güle güle git' derdim." diye konuştu. Yaptığı açıklamalarla ses getiren Sarı-Lacivertli kulübün unutulmaz başkanı Ali Şen, Mehmet Topuz transferinde yaşanan gelişmeleri Zaman'a değerlendirdi. 1980 yılında İsa Ertürk için Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiğini anlatan Şen şunları söyledi: "29 yıl önce buna benzer bir transfer olayını bizzat yaşadım. 1980-81 sezonuydu ve ben Fenerbahçe'nin Dış İlişkiler Komitesi'nin başındaydım. O dönem Beşiktaş, transferin gözde futbolcusu Zonguldaksporlu İsa Ertürk'ün bonservisini almıştı. Fakat ben Fenerbahçe'ye gelmek isteyen İsa'ya gizlice imza attırdım. Aynı Mehmet Topuz olayında olduğu gibi büyük tartışmalar yaşandı. Nihayetinde üç kulübün başkanı bir araya gelerek uzlaşma sağlandı ve İsa'ya Fenerbahçe formasını giydirmiştik." FUTBOLCUYA CEZA VERDİRTMEM Futbolcunun gönlünde yatan takımın transferlerde belirleyici rol oynaması gerektiğini savunan Ali Şen, Mehmet Topuz olayını ise şöyle yorumladı: "Önemli olan futbolcunun hangi takımda oynamak istediğidir. Mehmet Topuz, eğer "Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" diyorsa yapacak bir şey yok. Böyle bir demeç veren oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmesini zaten kabul etmem ve ona güle güle git Beşiktaş'a derdim. Zorla güzellik olmaz. Futbolcuya da ceza falan verdirtmem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 mehmet topuz detay burdan detaylara bakabilirsiniz guzel sekilde aciklanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 adama bi küstah dedim diye her yazdığıma bi laf sokma çabaları ahaha edit: bu arada olay cas'a filan gitmezmiş ama yani yerel bir olay olduğundan. tam emin değilim bundan ama genede. yani fifaya gidemior da cas'da da aynı mantık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar