eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 daverc said: Yahu atsın imzayi fenere, zaten 1 yillik bile degil tam kalan sozlesmesi, sonra sözlesme yenilemez belese gelir. Fenerbahce bir yillik 5 milyon euro vermis olur adama, mehmet de ilk golünü atar bu şekilde :p ne diosun ya... 1 senelik mi anlaşcak fb yeni kontrat yapılıyor eski kulübün kalan zamanından olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 zoruna mi gitti? Aksi takdirde kayseriye aynısını yapması daha kolay. Fenere imza atmak zorunda degil suan zaten. edit: bir üst mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ya daverc git işine edit: düzgün konusuyoruz surada hakaret etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tutmayın küçük enişteyi. fenerbahçenin ne kadar "etik" davranan bir takım olduğunu hiç tartışmayalım,gerek bile yok.bozma sen asabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 daverc said: Kafanmi basmadi zoruna mi gitti? Aksi takdirde kayseriye aynısını yapması daha kolay. Fenere imza atmak zorunda degil suan zaten. edit: bir üst mesaj abi ne anlatmaya çalştn kmse anlamadı ama tamam öyle hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eagle_dnz said: salak salak konusup adamın asabını bozmayın adam gibi tartışıyoruz durumu fbye bok atıp durmayın etik davranmayan bjk kural dışı davranmayan bjk hala fbye laf söylüyorsunuz adam gibi konuyu konusun Yahu adamlar kulüple konuşmuş oyuncuyla konuşmuş imza atacak FB son anda devreye girip kayserinin aklını çeliyor olmuş anlaşmayı bozuyor. Daha napsınlar? Defalarca örneği oldu bunun. TS'den Aurelio transferinde tehditler, Boliç olayı, Fatih Akyel tam GS'ye geri dönerken yaptıkları, Önder Turacı GS'yle anlaşmışken son dk da çirkefçe atlayıp akıl çelmeleri, hatta Adrian - Sabin İlie olayında GS yöneticileri uyanıp da kapağı takmasa o da sayılacaktı. Hani şurada 2 dk bile düşünmeden bol bol örnek verebildim sana işte. FB genel olarak böyle bir kulüp, transferde etik metik takmayan, çirkefliği sonuna kadar zorlayan bir takım. Tutup da savunma burada şimdi bu takımı. Hani devirdiği çamlar 3-5 tane değil genel mentalitesi bu yönde adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eagle sana yazmadım da istiyosan istedigin yerine alinabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 eagle_dnz said: saçma sapan konusmayın tartışıyoruz durumu fbye bok atıp durmayın etik davranmayan bjk kural dışı davranmayan bjk hala fbye laf söylüyorsunuz adam gibi konuyu konusun bjk'nın yaptığında bi gariplik yok ki, yani türkiyede ilk defa olmuyor önce futbolcu sonra kulüple anlaşmak. bak misal bobo gitti olimpiyakosla anlaştı, şimdi beşiktaşla anlaşmaya çalışıyor yunanlılar. burada garip olan fenerin bu trasferi kovalaması da değil, topuzun o lafları etmesinden sonra kovalaması. hani eski arabesk filmlerde fakir oğlan bi kızı sever, ama zengin çipi bastırır başlık parasını, alır kızı, fakir oğlanla kavuşamazlar. anladın sen fenerin hangisi olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kayseri bjkle anlaşmamış belliki anlaşsa resmi olarak kayseri dönemezki o zaman çıkıp demez mi bjk biz resmi olarak anlaşmıştık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Fener parayı bastırır alır, ha futbolcuyu bitirir o adam bir halta yaramaz daha sonra =P Yani genel olarak bakıldığında bir Gs / Bjk daha az para verse bile ürünün (lol) kullanım ömrü bazında daha karlı çıkıyor futbolcular. Yoksa işte emreciksin gibi gelip, geldiği dönem hemen havaya girip ferrarisinimi ne kapıp gece kluplerinden çıkmaz ve sadece 1 devrede şutlanırsınız. Hele 23 yaş ve altı adamların fenere gidipde kendilerini harcamaları hiç hoş değil. Topuz için değil genel olarak söyledim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Yanlıs anlasılmıs, kayserispordaki sozlesmesi aktariliyor demedim fenere, tabiki yeni sozlesme yapacak senelik imzalar antrenmana cikar sozlesmesi bitince ceker gider. Eger kayseride kalirsa zaten 1 yildan kisa sozlesmesi var aynı sekilde antrenmanlarina cikar sozlesmesi bitince hadi eyvallah der gider. Öbür türlü yaparsa fenerbahceyi zarara sokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 daverc said: eagle sana yazmadım da istiyosan istedigin yerine alinabilirsin. tamam üstüste gelince yanlıs anlamısım da sana yazmadım derken bile hakaret ediyorsun bak sana yazmadım demek varken sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Alakan olmadığı yerde bana atar yapmayiver ozaman rica ederim, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 üstüste gelmiş üstteki mesajım da senin söylediğin lafla ilgili nasıl alakam yok yanlıs anlamam doğal orada neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Gökhan Emreciksin konusunda fenerin yapacağı bişey yoktu yalnız. Boşuna haklarını yemeyin. Adam kendisi bozuk çıktı dağıttı kendini. Bu yaştan sonra bir de bebek bakıcısı mı tutacaklar oyuncularının başına? Oluyo böyle şeyler, Okan Koç da yaptı bunu. Hatta Ümit Karan da yaptı, ama yine de sahada gayet iyi şeyler yapabildiği için Ümit'e çok ses çıkarmadı GS. Topuz zaten disiplinsiz bir adam. Bu sene başında fransaya uefa maçına giderken uçakta mide fesadı geçirene kadar börek yiyip de sonra karın ağrısından maça çıkamamış bi adam yani, o yüzden İstanbul'da hangi kulübe gelirse gelsin çok ciddi disipline edicek biri olmadıkça dağıtır gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bir üst mesaj diye özellikle belirtmistim, neyse kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 editleyip söyledin ben daha önce okumuştum neyse tamam gereksiz uzadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aziz yıldırım 3 sene şampiyon yapıcaz diye bi laf attı ortaya napıcağını şaşırdı heh ayrıca bunlar insan, mal değil. öyle hakkı senin hakkı onun diye bişey olmadan önce o kişiye sorarsın. zamanında rıdvan içinde böyle bir durum olmuş ve rıdvan ben fenere gitmek istiyorum demiş o klübe ve o klüp transferden vazgeçmiş. aynısı tuncaylada olmuş. bjk anlaşmış sakarya ile ama tuncay gelip demiş ben fenerde oynamak istiyorm diye, bjk de aradan çekilmiş. adama zorla formamı giydiricen. süleyman hurmanın kişisel hırsı yüzünden mehmet topuz harcanıyor resmen. adam ben şu takımda oynamak istiyorum demiş bi kere. ayrıca bjk 6 milyon euro vercekmiş. 5 değil. ben burda fenere filan kızmıorm zaten, kendini akıllı sanan süleyman hurmaya kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ama ben size olacagi söyleyim. Görünüse göre iki taraf da elini cekmiyor işten bu durumda fifalik olacak. Mehmet topuz kayseride kalacak, sonra sezon sonu bedelsiz gidicek besiktasa, hurmaci kahrından ölücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 umarım öyle olur.paranın herşeyi satın alamasın birazcık da onur gurur olsun insanlarda.yapılmış anlaşmayı insanların aklını parayla çelerek bozmakla olmaz bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hurmacının bi çıkarı var bu işten heralde. şu an deli gibi demirörenle kayseri başkanının arasınde telefon görüşmeleri dönüomuş. edit: bu arada yusuf transferinde, aydın ben bursaya gitmem dedi ve gitmedi. onun parasını verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 daverc said: Ama ben size olacagi söyleyim. Görünüse göre iki taraf da elini cekmiyor işten bu durumda fifalik olacak. Mehmet topuz kayseride kalacak, sonra sezon sonu bedelsiz gidicek besiktasa, hurmaci kahrından ölücek. O zaman herkes kaybeder işte. FB oyuncuyu alamamış olur baştan kaybeder. Topuz küser adam gibi oynamaz bekler, Kayseri kaybeder. 1 sene adam gibi oynamayınca Topuz körelir, ayrıca ismi falan da silinir o da kaybeder. 1 sene sonra BJK artık ismi kalmamış 1 sene oynamamış adamı almaz, alırsa da faydalanması zor, BJK da kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 :D nası fifalık olsun abi 2 tarafta basar parayı oyuncu istediğien gider saçmalamayın gayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Evet olayın cok benzeri var, fifa futbolculardan yana tavir aliyor boyle durumlarda. Kayserispor evdeki pirinçten olmaya cok yakin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bnce deli gibi saçmalıyosunuz şuanda bi bok olcağı yok fenere yada bjk ye gider şu 3 gün içinde paşa paşa oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar