eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ulan uyuz oldum iyi transfer valla 5M euro bonservis 4 yıllığına anlaşılmış. şampiyonlar ligine direkt katılmanın faydaları hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Transferler basliginda muhabbeti gecti baya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bi cacık olmaz. üzüldüm mehmet topuz adına.acılarla dolu seneler onu bekliyor.fenere falan gitseydi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Henüz kesinleşmedi ki, hatta adam lig tvye telefonla bağlandı, ben beşiktaşta oynamak istiyorum, kayseriye yeterince hizmet ettim ama yöneticiler beni satmamak için arıza çıkarıp duruyorlar gibisinden şeyler söylediydi. Önümüzdeki haftaya atar imzayı gerçi, haydi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mehmet topuz da ne büyük beşiktaşlıymış adam benden fanatik 2senedir nerdeymiş bunun beşiktaşlılığı ? Mehmet Topuz gelmek istiyorda Kayserispor nasıl daha çok para koparırım derdinde nede olsa kayseri beşiktaş atar yapıp vazgeçebilir transferden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 said: Mehmet Topuz F.Bahçe'de Mehmet Topuz transferinde çok ilginç bir gelime daha yaşandı ve Kayserispor kulübü yıldız futbolcuyu 5 milyon euro atı Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdi. Lig Tv de ve maraton un sitesinde yazıyor. buyrun burdan yakın ahaha adam beşiktaşı seçtim dedi, kayseri bize uyuzluk olsun diye fenere verio. sallamadığını gördük futbolcularını yöneticilerin fenerinde inat edip alması komik oldu. hoş bu da belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mehmet topuz gibi fenerbahçe düşmanı bi haysiyetsizi o kutsal forma altında görmek istemezdim ama belki değişir sonuçta forma kutsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bu arada ben yeni öğrendim. Zamanında tuncay için sakaryaspor la anlaşmışız, ama tuncay kendi ben fenerbahçede oynamak istiyorm demiş bizimkilerde o zaman istediğin olsun deyip bırakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 efsane olaylar oluyor. topuz açık açık ben beşiktaşa gitmek istiyorum demişti. bu son oalydan sonra da gitmek istemiyorum ben beşiktaşlıyım dedi fenerbahçe bunlara rağmen hala nasıl inat ediyor anlamak güç her şekilde uefa bu tarz durumlarda futbolcuyu savunuyor. köle değil bu adamlar mal alır gibi alıp satamıyorsun ha topuz feneri kabul edecekse, fener camiası da şu sözlerden sonra topuzu içine sindirebilecekse hayırlı olsun o zaman beşiktaşın yapabileceği hiçbir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 onu geçtimde biz emreciksini kaca almıstık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adam kontratı kabul etmez gelmez zorlamı alcaklar asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu ne abi pembe dizi gibi oldu galatasaraya gitsin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hahah bu arada başlıgın değişmesini istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fener taraftarı sindiricek mi bu lafları ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hayır bu başlık değişmesin. KALSIN BÖYLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 iki habere de daha inanmayın bence.hele bi resmi açıklama gelsin bakalım edit: doğruymuş :P yusuf için yeri göğü yıkanlar mehmet topuzu itin dötüne hurma mıdır nedir onu da başka tarafına sokarlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=15984 resmi siteye de düştü vay anasını sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 lol be. sidik yarışına dökmüş işi fb. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 iyide kayseri kabul etti transferi dedi beşiktaş yönetimi oyuncunun menajeriyle görüşüyoruz dedi nası oluyo bu iş vazmıgeçmşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ahahahah kim doğru söylüyo lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Topuz Bjk den baska kulupte forma giymem demiş, dün gece de sözleşme imzalamış. Boka sardı ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fenerbahce.org'da yayınlanmış daha doğrusu yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 giymem demişse niye geliyo abi sözleşmeyi kendisi imzalıyo gerizekalı mı bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bknz. arap saçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar