b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bon jovi - in these arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kazım said: ee ne zaman kutluyoruz ? :)-D git burdan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Pyro said: "Seviyoruz ama çok kavga ediyoruz, yapamıyoruz" triplerine bitiyorum ben şahsen. Keman telleri gicir gicir sallaniyor. Gozyaslari pitir pitir damliyor. AAARH THE DRAMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 MADBOY said: Pyro said: "Seviyoruz ama çok kavga ediyoruz, yapamıyoruz" triplerine bitiyorum ben şahsen. Keman telleri gicir gicir sallaniyor. Gozyaslari pitir pitir damliyor. AAARH THE DRAMA. ahahahhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Otedengelen said: acin guitar hero stricken calin. ha evet bunu eklemeyi unuttum guitar hero ayrilik depresyonunu almakta birebir. klavyemi parcaladim belki az daha yakiyodum bilgisayarimi (cidden) belki gold dolu bi kariyerim var ama gecti yehu! guitar hero+vodka=kesin cozum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Eylem neydi merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Loxias sıkma tatlı canını, okşa patlıcanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Loxias said: Dunku konusmamizda, ayriyken bir yil onceki kavgamiza konu olan bir eylemi tekrar yaptigini soyledi yenge komünistmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yapma hayrettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Rakursi said: Eylem neydi merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Laorx said: Red said: ayrılık insanlar için dostum hayvanlarda ayrılır 10 dolarlık edebiyata hoşgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Hazır fakir fikirler sunmaya başlamışken armudun da sapı olduğunu, yalnızlığın da Allah'a mahsus olduğunu unutmayalım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Hakkınızda hayırlısı buymuş diyerek sözlerimize nokta koyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mukadderat bu işler Loxias .. Metin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Takma nasılsa geçicek.İlk değil son değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sana kız mı yok deyip konuyu kapatalım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bak ben aynı evi paylaştğım 2 yıllık sevgilimden ayrıldım. Tek diyeceğin birşey var. '' Ben büyük derbiyi atlattım önümüzdeki ufak maçlara bakacağım. '' Biraz kirli işlere davet ediyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 RabbiT said: Bak ben aynı evi paylaştğım 2 yıllık sevgilimden ayrıldım. Tek diyeceğin birşey var. '' Ben büyük derbiyi atlattım önümüzdeki ufak maçlara bakacağım. '' Biraz kirli işlere davet ediyorum seni.you have my sympati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar