reddiye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ekran klvysiyle yazdğm içn kısa tutcam su döktüm klavyeye , içni açtm temzlym dye http://www.explainthatstuff.com/keyboard4.jpg bu şeffaf baskı ve birde baskı kartı vardı şu yesil olanlardn o yesil kartı bu şeffaf 2 kattan olşan hedenin arasına mı sokcaz yoksa altnda mı kalcak Veya yapsam çalşr mı su döklmş klavye rumuz:10 parmak ekran kklvyesi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Arasına sokuyor olman lazım da, ayırırken bakıp ezberleseydin keşke önce :p Galiba ters anladım bu arada, o filmin ucundaki metallerin, PCB'nin yuva gibi bir yerine giriyor olması lazım, onu demek istemiştim. Filmi ıslatıp birden çok basma vs. sorunları yaşadıysan böyle temizleyip düzgün kapatınca çalışır, ama direk elektronik kısmını sulayıp bozduysan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 su şekerli deil se bişi olmaz. ama içinde şeker olan bir sıvı dokersen direk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yok arkadaşlar olmadı,yeni klavye aldım Bir de ne kadar çok vida varmış klavyede sök tak anam ağladı Bardakta sadece su vardı ama bir şekilde çalışmadı işte teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 o katmanlar birkere ayrıldı mı çalışmıyor alet ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben klavyeyi küvete düşürüp sonra açıp dağıtıp kurutup toplayıp çalıştırmıştım lan eheh. altı ay sonra bi daha bozulduydu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Banyoda naapıyodun abi klavyeyle :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ahahhaahahaha yuh klavyeyi küvete mi düşürdün. bütün masaüstünü tuvalete götürdü herhalde adam sdkjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ahaha yok ya tuşları çıkarmıştım temizliyodum orda ıslak mendil vardı ondan gittiydim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ıslak mendili odaya götürmek yerine klavyeyi tuvalete götürmek=roflcopter :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 olm tuşları kaba koymuştum sıcak suda bekletiyodum onların yanına götürdüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 klavyenin nin bir espirsi yok ki monitörde daha gerçekçi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bezle kurulayıp,saç kurutma makinsyle kurutsaydın çalışırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar