KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 pc ye kızdm kapattm sonra arkada voltaj ayarı vardı salak ben 230dan 115e düşürdm, pc tam kapanamış sanırm, alev gördm bi patlama sesi geldi.. inş sadce pwr supply bozulmuştr? bana kaç liraya mal olackyenisi ve ne marka aliim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben peşinen yapayım da, sonra unutulur falan.. http://img257.imageshack.us/img257/4323/hpim0289bd7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 p6n msi anakart pait 8600gts ekran kartm var kaç watt aliim ne farkı war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bornovada bildignz biyer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 gecmis olsun, diger parcalar sag ciktiysa cok sasiricam gercekten. psu iyi birseydiyse sadece sigortasinin gitmis olabilme ihtimalide var ama duman, parlama falan diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Anakartın büyük ihtimalle yanmıştır. Küçük bir veletkene, sokak aralarında disketle bilgisayar oyunu satan dükkanlarda, benzer bir "yaramazlık" yapmıştım. Bir dahaki gidişimde adam beni dükkandan kovdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 psu'larda o ayar varmı hala ya:D? Ben 10 sene önceki bilgisayarımı öyle bozmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Aklımda stajda başıma gelen olay geldi. Yazılım projesinde çalışıyoruz. Odada bilgisayarlar var, hepsi açık. Çoğunun başında birileri oturmuş çalışıyor. 2-3 kişi ayakta muhabbet ediyoruz. Muhabbet edenlerden biri masanın üstünde duran bilgisayar kasasının üstüne dayanmış. Adam heycanlı bir şeyler anlatıyordu. Birden adamın dayandığı kasadan dumanlar çıkmaya başladı. Dumanları görünce farkettik ki adam dalmış, dayandığı kasanın güç kaynağındaki voltaj tuşunu açıp kapatıp duruyor... Hasar neydi bilmiyorum. Staj boyunca o makinayı bi daha kullanamadık. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bende yapmıştım, bende sadece psu gitmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 psu gitmiştir. zaten içinde ampul sigorta var bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 KHaRoN said: psu iyi birseydiyse sadece sigortasinin gitmis olabilme ihtimalide var Şu olay önemli en çok, ama PSU her şekilde gittiğine göre bir tane al bakalım, kesmezse geri kalanına da bakarsın artık. Direk "mahalle bilgisayarcısı" yoluna da gidebilirsin, 20 liraya falan hallederler heralde arıza tespit kısmını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dolastm söle bi garantisi vrsa bi zorlarm ama yenisi rt ve enaz 400w lzm.. bakcz acaba bi açmayı denesemmi pc yi? alev çıktı ses çıkı sigortalar attı bozulmştr sanım alet.. çıanca tk deerm olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 psu'yu açmada sakın, üstünde kocaman "there is nothing inside maintainable beyond this label" yazıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 içini ndn aççm ya.. yanık kokusu geldydi ztn:p akşam vatana giderm kasayı da alırm halletsnler en ii seçenek bu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 350-400w psu alcam ne önerirsnz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Aynısı seneler önce başıma geldiğinde sadece psu gitmişti ama ne gidiş duman falan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ya kalemlerin üstnde olur hb b 2b değiştrirsn.. içine koydgn uca göre gerekszdr ben psu a da bu şekilde yaklaştm biraz ehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ahahah son benzetme bitirdi :D sanki üstten hb yapınca içindeki uç 2b bile olsa hb oluomuş sanan vardı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 o kalemin mantıgı neydi harbi? çok merak etmiştim ben. sadece psu gümlemiş olabilir. benim de başıma geldi. mahallenin trafosu patladı, benim de bilgisayardan güzel bi ses gelmişti. sadece psu değiştirerek kurtulmuştum. sen önce bi psu al dene sonrasına bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 cooler master 390w aldm sorun çözüldü. 70lira verdm vatanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 üstten hb kalem ne ya? basmalı kalemin üstüne mi hb uç takın yazmışlar, anlamadım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sertliğine göre daha sıkı tutuyo galiba o kalemler ucu. yumuşak uç ayarında da daha esnek şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hmm gereksizmiş :) hehe faber castel grip plus derim ve giderim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 aynisi geldi basima vatandan almistim bende. 6 kez tamire gitti geldi, psu degisti falan. en son bilgisayar acilmamaya basladi. insallah senin sadece psuda sorun olmustur ama diger taraflara zarar vermis olma ihtimali de cok yuksek. vatan cok boktan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar