Mirage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Geçen şu meşhur comment geyiklerini sayfasında dolaşırken böyle bir plugin buldum: STOP! Hammertime! Nedir? Stop tuşuna bastığınızda MC Hammer abey "Stop! Hammertime!" diye bağırıyor. Bu kadar basit. İşin güzel tarafı: Yükledikten bir süre sonra aklınızdan tamamen çıkabiliyor. Hiç aklınızda yokken Hammertime kötü bir günde bile neşelendirebiliyor adamı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahahah çok güzel ama bu sayede youtube videolarının filan neden sessiz oldugunu çözdüm surdan firefoxun sesi kısıkmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 deniyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ehhe şimdi çaktım :D iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 STOP in the name of love! lal bide böylesini yapmış eleman, stop tuşunu kalp yapıyor https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3771 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Hammertime! Gördüğüm en iyi plugin! Rep+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ahah aynen yükledim anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bu arada add-ons menüsünden ayarlar kısmına gidince stop tuşunu da değiştirebiliyormuşsunuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Harika ya. Refreshliyip stopluyorum sürekli dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ahaha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ahahahhahahah süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 eglenceli. X tuşunbu görmekten daha iyi (-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 muhteşem önizlemeye basıp basıp esc ye bastım bu mesajı göndermeden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ne işe yarıyo anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Stop tuşu STOP! Hammertime! oluyor işte :p Yani basınca o sesi çıkarıyor, Addons * Hammertime * Options'tan direk Stop tuşunun grafiğini de değiştiriyor isterseniz. bkz. Stop! Hammertime! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Xaenin said: Harika ya. Refreshliyip stopluyorum sürekli dsfs. esc tuşu da aynı işi görüyor. Ben de tutuldum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Öyle yapıyorum zaten, backspace-esc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Çok güzel mixler yaptım sto sto sto sa sa sa sa stop stop stop stop ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yenilemeye falan gerek yok direkt esc ye basınca da oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Aha hakkaten oluyomuş esc ile. :) Ben de yaptım o mix'ten güzel oldu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 orca da da calisiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 az once arkadas yolladi, vesileyle plug in e saygi durusu. http://www.youtube.com/watch?v=vfxCnZ4Dp3c& /watch?v=vfxCnZ4Dp3c& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mağzadakilerin bakışlar süper. Bi de bunların içeri dalışlarını görünce Left 4 Dead'deki zombiler geldi aklıma. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Müşterilerin kaçışı nedir öyle ahah+performansları takdir edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ahha supermiş bu video bayıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar