Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bu arada ben recep tayyip erdogana recep diyebiliyomuyum? diyebiliyorum dimi? yarın yasal olarak adama "sayın başbakanım" falan demek zorundamıyım?
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bone said: rt e ne derse demokratik oluyor zaten. lulz. hakikaten gereksiz alınmış, "bana bonec demeyin" gibi olmuş. (:P) ehu alınma sevgili bone ama bu konuda tayyip'i eleştirecek son insan sensin sanırım. :)
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 peki sam. uzaktan 10 yakından 0 versem gene mi beğenmessin? ek: tayyibi savunmak için eleştirenleri kişisel boyuta çekmek de güzel yöntem mesela. biri bacayla suçlar biri başka bir şeye. nedense her akp ile ilgili topicte bu.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yok tayyip'i savunmuyorum bu konuda, yukarıda anlaşılmamışsa: kariyerinin muhtemelen en saçma açıklamaları arasında zirveye yarışır. da yani bu konuda senin o şekilde bir yorumunu görünce ister istemez aklıma öyle bir bağlantı geldi, haliyle iğreti durdu. en nihayetinde tayyip de parti isminin o şekilde kullanılmasını kolaylık amaçlı değil, edepsizlik maksatlı olduğunu düşünerek bu serzenişte bulunmuş. senin kaygın da oydu. :) ha kişisele çekme gibi bir gayem yok, sen de farkındasındır, forumda sana isteğini kırmamak için yıllardır 'bone' diye hitap eden muhtemelen tek insanım. (:P)
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bone nasıl bilmezsin arkadaşların durumunu
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 tüh otomatik c&p gene okumadan resim pastalamış. Sam said: yok tayyip'i savunmuyorum bu konuda, yukarıda anlaşılmamışsa: kariyerinin muhtemelen en saçma açıklamaları arasında zirveye yarışır.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 aşağıdaki mesaj geçmiş deneyimlerden otomatik olarak üretilmiştir ve topikten bağımsızdır. sg-1 said: bone nasıl bilmezsin arkadaşların durumunu Ha bi de bi Rasmussen vardı nooldu?
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Cuce said: bu arada ben recep tayyip erdogana recep diyebiliyomuyum? diyebiliyorum dimi? yarın yasal olarak adama "sayın başbakanım" falan demek zorundamıyım? Emine Erdoğan da heralde "sayın başbakanım yatağa gelmiyor musunuz?" demiyor yani. Adamın adı Recep, diyebilirsin gayet..
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sg-1 said: aşağıdaki mesaj geçmiş deneyimlerden otomatik olarak üretilmiştir ve topikten bağımsızdır. botun keyword'leri güncelle, eski kalmış.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 e adama gidip recep desem dovdurtur benı, hem dayak yiyip ham hapse düşmiyeli ondan soruyorum. dayak yiyip evimize donelim
Wharekauhau Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yaklaşamadan güvenlikler indirir zaten :D. ondan sonra güvenliklere recep e üjbej sorum olacak dersen x3 dayak riski yani.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 aslinda ak parti bildiginiz akp akp de aslinda bildiginiz paticik guildi (adalet ve kalkinma paticigi by war3 bolumu) bence paticigin butun clan isimleri akp olsun hem yuksek bi basarida soz konusu burda 47% gibi
Armentum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 CH parti D Parti, DS Parti, falan aslında partilerin kısaltmasıda haberimiz mi yok?
-007- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 AKP gençlik kollarına birinci derste Türkçe dersi versinler!
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bence on da ki A.kP muhabbeti yapılır korkusu :P
Öne çıkan mesajlar