Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaos!

Urgunta Wolfer

Öne çıkan mesajlar

Neler oluyor etrafta! Birisi parça parça edilmiş, atılmış! Birisi 20 milyon karşılığı birlikte olacağı erkeği gören 6 yaşında ki oğlunu öldürmüş! Bir diğeri komşusunun ufak kızını diri diri sobada yakmış, polisler sobada çocuğun yanmış kemiklerini bulmuş! Hep mi böyleydi biz mi atlıyorduk. Yoksa, oyunlarda oynattığımız ya da oynadığımız kaos düzeni üzerine kurulu senaryolar gerçek mi oluyor. Çok hayal ettik, ondan mı oldu acaba :S
Sosyal ağlarda paylaş

evet maalesef,ahlaksız,aile düzeninden nasibini almamış,dedesi yaşındaki adama moruk derken,50 sene sonra kendisininde yaşlanacağından bi haber ahmaklar güruhunun,avrupai yaşam tarzı özentisi sonucu,ortaya çıkıyor hep bu tarz olaylar,iç anadolunun,doğusu ve doğu anadoluda ve doğu karadeniz de bu tarz olaylar pek olmaz ,sebebi ise çekirdek aile yapısının batıya oranla daha fazla korunmasına özen gösterilmesindendir,otobüste hatunla öpüşen eleman,tepki gösteren adama tepki göstermesi,mantıklı gelebilir belki size ama,köyünde eşşekten başka birşey görmemiş,sevgili yapabilme kapasitesi 0 olan insanların böyle şeyleri gördükçe,gaza gelip tecavüze yeltenmelerini her gün gazete manşetlerinde okuyoruz,kusura bakmayında,aydın ve avrupai,gençleriniz vatana millete hayırlı olsun,ben kendi karanlığımda,yaşamaya devam etmeyi tercih ediyorum çok şükür...
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:

evet maalesef,ahlaksız,aile düzeninden nasibini almamış,dedesi yaşındaki adama moruk derken,50 sene sonra kendisininde yaşlanacağından bi haber ahmaklar güruhunun,avrupai yaşam tarzı özentisi sonucu,ortaya çıkıyor hep bu tarz olaylar,iç anadolunun,doğusu ve doğu anadoluda ve doğu karadeniz de bu tarz olaylar pek olmaz ,sebebi ise çekirdek aile yapısının batıya oranla daha fazla korunmasına özen gösterilmesindendir,otobüste hatunla öpüşen eleman,tepki gösteren adama tepki göstermesi,mantıklı gelebilir belki size ama,köyünde eşşekten başka birşey görmemiş,sevgili yapabilme kapasitesi 0 olan insanların böyle şeyleri gördükçe,gaza gelip tecavüze yeltenmelerini her gün gazete manşetlerinde okuyoruz,kusura bakmayında,aydın ve avrupai,gençleriniz vatana millete hayırlı olsun,ben kendi karanlığımda,yaşamaya devam etmeyi tercih ediyorum çok şükür...

Hmmm... Eminmisin? Ben doğma büyüme Samsunluyum. Sen bu şehirde salakça sebeblerden dolayı her gün kaç tane insan öldürülüyor biliyormusun? Tamam belki tecavüz falan pek olmuyor olabilir. Peki bu kan dökme arzusu niye. Samsunda sigara istedi vermedi diye 1 senede bıcaklanan ve hatta ölen gençler var. Bence bunu direk yok avrupacılık diye atamayız. Komşusunun kızını yakan kadın. Ev kadını. Varoşlarda yaşamış. Emin ol o kadın, bilmiyordur kimisinin modernlik dediği, kimisininde moderncilik oyunu dediği şeyi. Ama komşusunun kızını sobada yakmayı biliyor!!! Bence bu yeterli bir cevaptan çok, durumu bir tarafa yıkıp gitmek oluyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

koyunden çıkıpta şehirde yaşamaya başlıosa buraya uyacak ozmn. koyunde gormemiş diye burda o haraketleri yapma hakkı yok.

aynı fikirdeyim, burası ne dağ ne köy.. ben nasıl köye gittiğimde tavuk besleyip, eşeğe biniyorsam, onlarda şehre geldiklerinde adam gibi oturup, otobüste camdan sokağa bakacaklar..

@superwiz "," kullanırken daha çok özen göster yada hiç kullanma :) tek kelime anlaşılmıyor yazdıklarından :)
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:

yapıyo işte ,napabilirsin?,caydırıcı bir cezan varmı idam gibi mesela?,nasıl olsa 3*5 yıl yatar çıkarımın hesabını yapanlar var,1 kutu sigaraya adam vuranların olduğu bir ülke oldu burası,

Ya abi o dediğini öle düşünecek insan. İşi gücü olmayan, köşede kalmış, hatta insanlara zarar vermekten zevk alan birisi. Ama bu kadının.(Örnek olarak o kadını alıcak olursak). İlk cinayeti, hemde bu şekilde. Yani sanmıyorum ben o kadının bunu yaparken. Ne de olsa caydırıcı bir ceza yok 3,5 sene yatar çıkarım diyeceğini. O dediğin şey bu işte artık uzman olmuş kişilerin kullandığı yasal açıktır...
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:

yapıyo işte ,napabilirsin?,caydırıcı bir cezan varmı idam gibi mesela?,nasıl olsa 3*5 yıl yatar çıkarımın hesabını yapanlar var,1 kutu sigaraya adam vuranların olduğu bir ülke oldu burası,peki neden son 10 yılda patlak verdi böyle olaylar bir özeleştiri yapsanıza?

öz eleştiri yapalımda, biz mi kaldırdık idam cezasını? yada insanlara biz mi dedik gidin birbirinizin çocuklarını sobada yakın kıskanıp, insanları uçurumlardan atın, göllerde boğun, gırtlaklayın.. kesin biiçin vs diye..
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne yasal açıklığı,devletin bir an önce el koyması lazım,1 ay önce 50 kişi tek gecede ölmedimi,sanki koyun sürüsü uçurumdan aşağı atlıyor,bazı şeyler için,bazı zevklerden vazgeçmek lazım,özgürlük bahanesi adı altında,80 lerde kaldırılan gece bekçiliği sisteminden 1 yıl sonra suç oranlarında patlama yaşandımı yaşanmadımı,veya ne bileyim ,güneydoğuda adam 2 eşşeğin sapını ayırt edemezken,eline kaleşnikof verip,dağa yollayıp eşkiya temizle dersen,düğünde anasına bacısına yan gözle baktı diye,bir sülaleyi de ortadan temizlediği zaman ,aa noldu ya demeye kimsenin hakkı yok,unutmayın nasıl yaşarsanız,öyle yönetilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:

al işte,söylediği lafa bak şimdi,bende senin memleketinden bilmem ne çıkar desem gücüne gitmezmi,neye dayanarak söylüyosun bunları,elinde resmi bi verimi var?

doğu karadenizde rustan bol birşey olmadığını bilmeyen mi var sanki? ben ankaralıyım, bu bakalım ne bulacaksın? bizim buralarda rus olmaz deli gibi, eroin fln da yok.. büyük şehir olduğu için tabi ki onlar var ama ün yapacak kadar yok.. ankaralı turgut çıkar anca :P
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:

al işte,söylediği lafa bak şimdi,bende senin memleketinden bilmem ne çıkar desem gücüne gitmezmi,neye dayanarak söylüyosun bunları,elinde resmi bi verimi var?

abicim, "artvinde rus çok" dediğimde resmi veri istiyorsan, meydan larustan kafanı kaldır az ülkenş tanı bil derim ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...